|
Post by alex78 on May 14, 2014 4:34:28 GMT 2
Καλημέρα σε όλη τη κοινότητα! Να λοιπόν που σιγά σιγά έφτασε η ώρα να ασχοληθούμε με την οργάνωση και υλοποίηση του επόμενου group build του forum μας. Η θεματολογία είναι πραγματικά ανεξάντλητη, αλλά νομίζω προτιμότερο θα ήταν να γραφτούν πρώτα εδώ οι σκέψεις μας και ύστερα απο ψηφοφορία να καταλήξουμε στο θέμα μας. Η χρονική διάρκεια θα είναι μεγάλη 01/06/14 - 30/11/14 (6 μήνες!) ώστε να καλυφθούν όλες οι απαιτήσεις των συμμετεχόντων. Καλό θα ήταν να ειπωθούν μέχρι δύο (2) προτάσεις απο τον καθένα μας ώστε η διαδικασία ψηφοφορίας να είναι όσο το δυνατό πιό ευέλικτη. Για να το επιτύχουμε αυτό θα παρακαλούσα να είμαστε όλοι συγκεκριμένοι και περιεκτικοί. Στόχος μας, η μεγαλύτερη δυνατή ευχαρίστηση ΟΛΩΝ ΜΑΣ μέσα απο τις κατασκευές μας. Κάνοντας λοιπόν την αρχή, (με σειρά προτίμησης): 1) ''Τα τσιγάρα, τα ποτά και τα......μοντέλα''
Όλοι οι τύποι οχημάτων και κλίμακος με livery που έχουν σχέση με μάρκες τσιγάρων & ποτών (π.χ. Marlboro - Camel - Rothmans - JPS - Martini - Jagermeister κλπ). (+) Εντάξει, άπειρα kits περιμένουν στη γωνιά να φτιαχτούν και νομίζω καλύπτει τα περισσότερα μοντελιστικά γούστα..... (-) Καλύπτει μόνο αγωνιστικά, οι λιγότερο έμπειροι ίσως φοβηθούν τη θέα των ''σεντονιών''...... 2) ''Pimpe my Ride''Όλοι οι τύποι οχημάτων και κλίμακος (εργοστασιακών ή μη kits) με οποιαδήποτε μετατροπή (αισθητική - μηχανολογική) επιθυμεί ο ιδιοκτήτης τους (Μοντελιστής -γαρ-). (+) Απανταχού ''μοντιφάδες'' ενωθείτε..... : : : : ;D (-) Ίσως λίγο.....απαιτητικό..... Αυτά απο εμένα, με χαρά θα περιμένω και τις δικές σας προτάσεις! : :
|
|
|
Post by AlexAmarandos on May 14, 2014 11:46:24 GMT 2
Πολύ ωραίες προτάσεις φίλε και οι 2!
Εγώ θα πρότεινα και ένα Αμερικανο Build! Route 66, rockabilly κλπ κλπ!
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on May 14, 2014 12:06:31 GMT 2
Πολύ έξυπνες Άλεξη και οι δυο προτάσεις σου αλλά νομιζω η πρώτη θα ήταν καλύτερη για χειμώνα που στατιστικά είμαστε πιο αποδότικοι γιατί καλώς ή κακώς είναι απαιτητικό!! Εγώ θα συμφωνήσω με τον Αλέξανδρο περι Αμερικάνικου GB διοτι υπάρχει άφθονο υλικό, αγωνιστικό και πολιτικό, από 2 εως πολλές ρόδες και νομίζω είναι πιο βατό για καλοκαίρι! Γνώμη μου πάντα
|
|
|
Post by m@ster k@frer on May 14, 2014 12:21:59 GMT 2
Καλησπέρα και απο μένα παιδιά,
ας προτείνω και εγω:
"Τους ζυγούς λύσατε, τους φάρους ανάψατε"
Θα μπορούσαμε να κάνουμε και κάτι τέτοιο που θα εμπεριείχε απο αστυνομίες, ασθενοφόρα, πυροσβεστικές έως και safety cars κτλ...
και ένα "Off road GB"
Όταν πέσουν και οι λοιπές προτάσεις, βλέπουμε
Φιλικά,
Αγάπιος
|
|
|
Post by alex78 on May 14, 2014 14:02:54 GMT 2
Πολύ ωραίες οι προτάσεις σας παιδιά! : : Αλεξ, η όλη ιστορία ''Route 66'' με κλίκαρε επικίνδυνα , αλλά απο επιλογές τι δυνατότητες έχουμε.... Χρήστο, εδώ που τα λέμε ένα δίκιο το έχεις φίλε, δεν είναι και το καλύτερο θέαμα να σε βλέπει ο άλλος να σιχτιρίζεις σε 40ο υπό σκιάν... ;D Αγάπιε, για το πρώτο είναι όντως ασυνήθιστο και πρωτότυπο θέμα (άσε που υπάρχουν και άφθονες επιλογές) για το δεύτερο εννοείς κάτι σε ''WRC'' ή γενικότερα..... Ας περιμένουμε και τις ιδέες των υπολοίπων φίλων ώστε ν' αρχίσουμε να διαμορφώνουμε τα πρώτα exit polls..... ;D
|
|
|
Post by m@ster k@frer on May 14, 2014 14:23:52 GMT 2
Αλεξάκο,
Το off road Θα μπορούσε να περιέχει γενικώς αυτοκίνητα, SUV, μηχανές κτλ που πληρούν τις προδιαγραφές του "off road" και έτσι απαλλάσει όσους δεν θέλουν να ασχοληθούν με χαλκομανίες από τον πονοκέφαλο.
|
|
|
Post by alex78 on May 14, 2014 14:29:29 GMT 2
Αλεξάκο, Το off road Θα μπορούσε να περιέχει γενικώς αυτοκίνητα, SUV, μηχανές κτλ που πληρούν τις προδιαγραφές του "off road" και έτσι απαλλάσει όσους δεν θέλουν να ασχοληθούν με χαλκομανίες από τον πονοκέφαλο. Ok το πιασα, καλόοοοοο!!!
|
|
|
Post by gtziaf on May 14, 2014 18:10:04 GMT 2
Καταρχήν να σας συγχαρώ για την πρωτοβουλία και για τις υπέροχες προτάσεις. Εγώ δεν θα προτείνω κάτι αυτή τη φορά ώστε να περάσει όσο το δυνατό μεγαλύτερο μέρος των ενεργειών σε εσάς και κατ' επέκταση στην υπεύθυνη ομάδα. Αν υπάρξει αρκετό ενδιαφέρον μπορεί να πάει το ημερολογιακό όριο, μέχρι τα Χριστούγεννα. Δεν χρειάζεται να αγχωνόμαστε. Εξάλλου, όποιος θέλει να το ολοκληρώσει για την έκθεση της IPMS, θα το κάνει ασχέτως με τα όρια του GB. Αυτό φυσικά, εφόσον είναι προς όφελος της αύξησης των συμμετοχών. Καλή επιλογή και καλή επιτυχία. Οτιδήποτε χρειαστείτε εδώ είμαι... : :
|
|
dean
Kart Driver
Racing for ever!
|
Post by dean on May 14, 2014 21:32:38 GMT 2
Η πρώτη ιδέα του gtziaf μου αρέσει πολύ.
|
|
|
Post by nektarios on May 16, 2014 21:34:11 GMT 2
Καλησπέρα κι από μένα σε όλη την παρέα! Οι ιδέες μου: - Movie cars. - Φορτηγά, είτε γενικά είτε "ειδικών αποστολών" (π.χ. αγωνιστικά, Κρατικών Υπηρεσιών, ελεύθερου χρόνου, κ.λπ.). : :
|
|
|
Post by alex78 on May 18, 2014 14:01:43 GMT 2
Καλησπέρα σε όλη τη παρέα! Γιώργο ευχαριστούμε πολύ για την στήριξη φίλε, σίγουρα θα την χρειαστούμε! Σχετικά με το χρονοδιάγραμμα το κοιτάμε όταν έλθει η ώρα. Προσωπικά θεωρώ το διάστημα των 6 μηνών αρκετό. Εξάλλου όποιος θέλει ν'ασχοληθεί και να φτιάξει κάτι έχει πολύ χρόνο στη διάθεση του.... Νεκτάριε πολύ ωραίες επιλογές φίλε! Σχετικά με τα φορτηγά τώρα, νομίζω οτι ίσως είναι λίγο εξεζητημένο τη δεδομένη στιγμή να ''μπεί'' για g.b. .Τι λές και εσύ.... Εννοείται βέβαια πως όλες σας οι προτάσεις θα μπούν στην ψηφοφορία. Τέλος αποφασίσαμε με το Χρήστο να αναμένουμε τις προτάσεις σας μέχρι και την Παρασκευή 23 του μήνα, οπότε όσοι πιστοί προσέλθετε, σας περιμένουμε όλους!!
|
|
gastone
Kart Driver
Δημήτρης
|
Post by gastone on May 18, 2014 19:23:39 GMT 2
Καλησπέρα και απο μένα παιδιά,πολύ ωραίες οι προτάσεις όλων! Να συνεισφέρω κι εγω στη συζήτηση προτείνοντας 1)αυτοκίνητα DTM με την ευκαιρία της συμπλήρωσης φέτος 30 χρόνων από τη θέσπιση του συγκεκριμένου πρωταθλήματος 2)Οχήματα ''ειδικης'' χρήσης (δηλαδή τα πάντα εκτός από αγωνιστικά και πολιτικά)πχ. εμπορικά βανάκια,ασθενοφόρα,πυροσβεστικά,περιπολικά,ταξί,φορτηγά και τράκτορες εταιριών κλπ
|
|
|
Post by alex78 on May 18, 2014 19:36:42 GMT 2
Καλησπέρα Δημήτρη! Πολύ στοχευμένη η πρόταση σου για ''DTM'' φίλε μου, προσωπικά μου διέφευγε η επέτειος τους..... : :
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on May 18, 2014 20:52:34 GMT 2
Δημήτρη τα DTM περιλλαμβάνονται στα Αυτοκίνητα Τουρισμού για τα οποία έχουμε ήδη κανει GΒ, δυστυχώς.... :/
|
|
|
Post by Kομνηνοs on May 19, 2014 15:48:04 GMT 2
Καλησπερα παιδια, αν και φυμιζομαι οτι δεν μπορω να τελειωσω οτιδηποτε υπο χρονικη προθεσμια, ειπα να πω και εγω την ιδεα μου. Την αγαπη μου για τις μοτοσυκλετες την ξερετε.. Τι θα λεγατε να κανουμε κατι με θεμα τον ROSSI?? Το λεω γιατι ξερω οτι πολοι εδω μεσα θελουν να φτιαξουν καποια στιγμη μια μοτοσυκλετα αλλα δεν το αποφασιζουν, να λοιπον η ευκαιρια. Το θετικο για τους αμετανοητους αυτοκινητακιδες ειναι οτι ο μεγαλος αυτος οδηγος εχει τρεξει και με διαφορα αγωνιστικα αυτοκινητα που κυκλοφορου σε μοντελο..(νομιζω ) Τι λετε?
|
|
|
Post by m@ster k@frer on May 19, 2014 15:54:58 GMT 2
Κομνηνέ,
εξαιρετική ιδέα φίλε...
|
|