|
Post by Chris Fragkoulis on Jun 2, 2014 21:26:19 GMT 2
Χρηστάρα, κάτι χρήσιμο έρχεται από τα βόρεια, για το Nissan. Αυτό το κιτ έμελε να είναι σύμπραξη 3 αφεντάδων *Γιάννης- > Προμηθευτής / Δωροθέτης ΚΙΤ *Γιώργος -> Καλλιτεχνική παρέμβαση / Δωρεά καρτέλας σημάτων *Χρήστος -> Κατασκευαστής / Σφαγέας Σας ευχαριστώ πολύ Κύριοι :respect: :respect: :respect: *Γιώργο το έφερες στα ίσα του το Ελεφαντάκι : : *Δημήτρη (gastone) Μην αγχώνεσαι, σιγά σιγά...υπαρχει και το Le Mans Week Build 2015 ;D ;D *Αλέξανδρε τι χρωματάκι θα γίνει η ερωτεύσιμη γιαγιούλα?? ;D *Μήτσε Παπαραδιενεργέ μας ντουμπλαρεις και μπερδευόμαστε!! Έτσι σε θελω, δωσε μάχη γιατι έιναι κουκλί είναι κουκλί, το Άουντι το Ασημί {Έκανα και ρίμα } *Τζόν Σ/Κ τερματίζουμε?? Κeep Going *Αγάπιε μου αρέσει πολύ η Κυρία σου : :
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Jun 2, 2014 21:58:52 GMT 2
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 2, 2014 22:22:57 GMT 2
Χρηστάρα μαγείες βλέπω και μου αρέσει. Του έδωσες και κατάλαβε το ΣΚ. Αναμένεται πολύ ζέστη συνέχεια από όλους. Αν συνεχίσουμε έτσι, αν και είναι νωρίς ακόμη, και βοηθήσει λίγο κι ο αγώνας θα μιλάμε για το πιο επιτυχημένο LM GB, της ιστορίας... Η διάθεση όπως και να έχει βλέπω περισσεύει. Πραγματικά δεν κρατιέμαι να συνεχίσω την ελεφαντίνα μου... Υπομονή μέχρι το ΣΚ. Εγω μπωρο να μπω στην λιστα συμμετοχων;Η πρεπει να ξεκηνησω αλλο; Φίλε μου θα σου πρότεινα να ξεκινήσεις ένα καινούργιο και να πας την κατασκευή μαζί μας. Αν δεν προλάβεις ο κανονισμός επιτρέπει να το συνεχίσεις του χρόνου στο GB ή φυσικά μπορείς να το τελειώσεις και να μας το δείξεις στα τελειωμένα του φόρουμ. Επειδή ξέρω ότι ασχολείσαι με slots, το μοντέλο μπορεί να είναι και slot καπάκι... Αν πάλι δεν μπορέσεις θα σε προσθέσω στην λίστα, τιμής ένεκεν... Τέλος την 956, μπορείς να την ανεβάσεις και στα completed του φόρουμ scalewheels-gr.com/index.cgi?board=com6Καλή συνέχεια κύριοι... #nosmileys
|
|
|
Post by nektarios on Jun 3, 2014 7:44:15 GMT 2
Φίλοι μου, χαίρετε! Ασφαλώς πολλοί από εσάς θα παραξενευτείτε με τη συμμετοχή μου στο LM GB, αφού ποτέ μέχρι τώρα δεν έχω συμμετάσχει, λόγω του πάντα περιορισμένου χρόνου. Ωστόσο, από τη μια οι ιδιαίτερα χαλαροί φετεινοί κανονισμοί συμμετοχής και από την άλλη ένα απρόσμενο χθεσινό τηλεφώνημα - προτροπή του Admin (η αλήθεια είναι ότι δεν κουράστηκε ιδιαίτερα για να με… πείσει) και το πρώτο φορτηγό στην Ιστορία των LM GB του forum είναι γεγονός! Πρόκειται για έναν τράκτορα της Renault, προδιαγραφών “Sport”, ο οποίος στην εποχή του - δεκαετία του ’80 - ήταν ξεχωριστός, καθώς ο κινητήρας του (6κύλινδρος, 9.800 c.c., turbocharged) απέδιδε 260 ίππους. Δυστυχώς, οι γνώσεις μου για την αγωνιστική πορεία του οχήματος είναι… μηδενικές, συνεπώς όποιος γνωρίζει ο,τιδήποτε σχετικό παρακαλείται να το μοιραστεί μαζί μας! Το κιτ είναι πολύ παλιό (αν και δεν αναφέρει χρονολογία παραγωγής, μάλλον έχει την ίδια ηλικία με τον τράκτορα…), κατασκευής της Humbrol / Heller (!), και αρκετά σπάνιο. Αν και παλιό, εντούτοις είναι αρκετά ποιοτικό, με σχετικά λίγα κομμάτια και με ικανοποιητική λεπτομέρεια. Το κουτί και το περιεχόμενό του [τα κομμάτια έχουν αφαιρεθεί από τα πλαίσια] είναι αυτά : Όπως φαίνεται και στις φωτό, το μοντέλο: - Έχει ανακλινόμενη καμπίνα και αρκετά λεπτομερή κινητήρα. - Έχει ανοιγόμενες πόρτες, αλλά χωρίς παράθυρα. - Η εξάτμιση στην πραγματικότητα είναι «συμβατική», και όχι τύπου «μπουριού», όπως παραπλανητικά δείχνουν οι φωτό στο πλάι του κουτιού. - Τα ελαστικά δίνονται σε 2 «φέτες» το καθένα… (!) και πάνε ολοταχώς για αλλαγή... - Μαζί με το μοντέλο χορηγείται πινέλο, καθώς και χρώματα, σε συλλεκτική (μάλλον μουσειακή…) συσκευασία! - Οι οδηγίες, παρ’ ότι μέτριες, είναι εκτυπωμένες σε ιλουστρασιόν χαρτί και έγχρωμες! Στο μοντέλο πρόκειται να γίνουν εκτεταμένες μετατροπές, ώστε το “Sport” να μετατραπεί σε “LM Racing”, όπως αυτό: Στην όλη προσπάθεια, σημαντικός αρωγός θα είναι ο επίσημος «φορτηγοφτιάχτης» του forum (Johny.B.), που όχι μόνο έχει φτιάξει - και παρουσιάσει σε w.i.p. - την ίδια ακριβώς αγωνιστική έκδοση, αλλά και προθυμοποιήθηκε να με βοηθήσει, τόσο με τις πολύτιμες οδηγίες και συμβουλές του, όσο και στέλνοντας ένα πακετάκι με τα εξής χρησιμότατα «καλούδια» και τις χαλκομανίες σκαναρισμένες : : : Εννοείται βεβαίως ότι το μοντέλο αποκλείεται να ολοκληρωθεί φέτος, καθώς απαιτούνται αρκετές χρονοβόρες μετατροπές, όπως : τρύπημα του προφυλακτήρα και ιδιοκατασκευή των 6 φώτων, κατασκευή roll cage, αλλαγή καθισμάτων και κατασκευή αγωνιστικών ζωνών, τοποθέτηση διάφορων αγωνιστικών εξαρτημάτων, εκτύπωση και εφαρμογή των χαλκομανιών, κ.λπ. Υπόσχομαι όμως να βάλω τα δυνατά μου, ώστε να προλάβω να κάνω τουλάχιστον ένα εμπρόθεσμο update! Ευχαριστώ πολύ τον Γιάννη για την εν γένει συνδρομή του, τον Admin για την "ώθηση", καθώς και όλους τους υπόλοιπους για τον χρόνο και την προσοχή σας! Εύχομαι ένα πολύ ευχάριστο και αποδοτικό GB για όλους μας! : :
|
|
|
Post by freddieslotcars on Jun 3, 2014 14:34:21 GMT 2
Εγω μπωρο να μπω στην λιστα συμμετοχων;Η πρεπει να ξεκηνησω αλλο; Φίλε μου θα σου πρότεινα να ξεκινήσεις ένα καινούργιο και να πας την κατασκευή μαζί μας. Αν δεν προλάβεις ο κανονισμός επιτρέπει να το συνεχίσεις του χρόνου στο GB ή φυσικά μπορείς να το τελειώσεις και να μας το δείξεις στα τελειωμένα του φόρουμ. Επειδή ξέρω ότι ασχολείσαι με slots, το μοντέλο μπορεί να είναι και slot καπάκι... Αν πάλι δεν μπορέσεις θα σε προσθέσω στην λίστα, τιμής ένεκεν... Τέλος την 956, μπορείς να την ανεβάσεις και στα completed του φόρουμ scalewheels-gr.com/index.cgi?board=com6Καλή συνέχεια κύριοι... Δεν θα προλαβω για φετος γιατι εχω τα βαφτισια της κορης μου,δεν πειραζει του χρονου στο LM και σε καποιο επωμενο GB Αν και εχω μια Porsche 993 GT2 road version και χαλκομανιες της Labre competition. ;D ;)#nosmileys
|
|
vagelis207
GP3 Driver
Βαγγελης Κοντοδημος
|
Post by vagelis207 on Jun 3, 2014 23:14:49 GMT 2
Παιδια καλη αρχη σε ολους και καλο τερματισμο!! Βλεπω οτι εχετε αρχισει ενδιαφεροντα κιτ!! Εγω για αλλη μια χρονια δεν δυναμαι να συμμετασχω λογω υποχρεωσεων.Ελπιζω του χρονου. Θα σας παρακολουθω!!! Καλα τελειωματα σε ολους!! : : : :
|
|
|
Post by alex78 on Jun 4, 2014 12:15:35 GMT 2
Καλή επιτυχία σε όλους σας! Διακρίνω μεγάλη όρεξη φέτος και ειλικρινά σας χαίρομαι! Εντυπωσιακές οι συμμετοχές σας και πολυ υποσχόμενες οι μέχρι τώρα δουλειές σας... Καλή συνέχεια! : :
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 4, 2014 17:36:04 GMT 2
Νεκ, καλωσόρισες στο GB. Βαγγέλη και Αλέξιε, ευχαριστούμε. Στις επόμενες μέρες, μαζί με το σχολιασμό του αγώνα, αναμένονται και ωραία μοντελιστικά πράγματα. Οπότε, ο σχολιασμός σας προσθέτει ακόμη έναν τόνο στην παρέα που δημιουργεί η εκδήλωση. Έτσι, μετά τον τεχνικό έλεγχο οι συμμετοχές είναι οι : jvolume - PORSCHE 962c 1/24 dean - Ford gt40 mk II le mans '66 1/24 gtziaf - Ferrari 365 P2 1/24 Chris_SD - NISSAN R89c paparadiation - 1/43 Audi R8C gastone - Ford GT40 1/24 AlexAmarandos - Ferrari F40 LM 1/24 m@ster k@frer - Ford GT40 1969 1/24 nektarios - Renault G260 LM freddieslotcars - Porsche 956 (ολοκληρωμένη συμμετοχή) Καλή συνέχεια σε όλους : :
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 5, 2014 12:34:05 GMT 2
Μέχρι να ξεκινήσει ο αγώνας, σας δίνω δύο Link, για μελέτη σχετικά με τους κανονισμούς και τις ιδιαιτερότητες των αυτοκινήτων, που συμμετέχουν στον αγώνα. Οπότε κατατοπιστικά σχέδια μπορείτε να βρείτε εδώ: lemansprototypes.over-blog.it/Αλλά το ευαγγέλιο του καλού λεμανίτι, δεν είναι άλλο από το Μulsannes Corner, όπου θα βρείτε νέα, κανονισμούς, παρουσιάσεις αυτοκινήτων, μοντέλων, μέχρι και τις τελικές ανά χρονιά... www.mulsannescorner.com/
|
|
|
Post by jvolume on Jun 5, 2014 15:57:12 GMT 2
Μέχρι να ξεκινήσει ο αγώνας, σας δίνω δύο Link, για μελέτη σχετικά με τους κανονισμούς και τις ιδιαιτερότητες των αυτοκινήτων, που συμμετέχουν στον αγώνα. Θα εξεταστούμε στην παραπάνω ύλη? thanks Γιώργο. Μιλάμε για απίστευτα λινκ. Ειδικά το πρώτο είναι άντε γεια!!!
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 5, 2014 16:24:39 GMT 2
Μέχρι να ξεκινήσει ο αγώνας, σας δίνω δύο Link, για μελέτη σχετικά με τους κανονισμούς και τις ιδιαιτερότητες των αυτοκινήτων, που συμμετέχουν στον αγώνα. Θα εξεταστούμε στην παραπάνω ύλη? thanks Γιώργο. Μιλάμε για απίστευτα λινκ. Ειδικά το πρώτο είναι άντε γεια!!! Μη μιλάς για εξετάσεις Τζον, γιατί τα έχω πάρει... Αφενός έχω να διορθώσω τις 300 άρες των γραπτών που δεν τελειώνουν, αφετέρου μου κάθισε κέντα... να πρέπει να δώσουμε εξετάσεις, εμείς, για την επιμόρφωση που κάναμε, αμέσως μετά το Le Mans. Κι επειδή στην Ελλάδα επικρατεί ο νόμος της ζούγκλας, οι μόνες διαθέσιμες θέσεις ήταν στα Γιάννενα!!! Μπορεί να χρειαστεί να μην κοιμάμαι, αλλά το gb δεν το χάνω... Φυσικά, κάθε ελπίδα να προχωρήσει λίγο η 312PB, χάθηκε. :' Από Σεπτέμβρη...
|
|
|
Post by jvolume on Jun 5, 2014 16:51:31 GMT 2
Θα εξεταστούμε στην παραπάνω ύλη? thanks Γιώργο. Μιλάμε για απίστευτα λινκ. Ειδικά το πρώτο είναι άντε γεια!!! Μη μιλάς για εξετάσεις Τζον, γιατί τα έχω πάρει... Αφενός έχω να διορθώσω τις 300 άρες των γραπτών που δεν τελειώνουν, αφετέρου μου κάθισε κέντα... να πρέπει να δώσουμε εξετάσεις, εμείς, για την επιμόρφωση που κάναμε, αμέσως μετά το Le Mans. Κι επειδή στην Ελλάδα επικρατεί ο νόμος της ζούγκλας, οι μόνες διαθέσιμες θέσεις ήταν στα Γιάννενα!!! Μπορεί να χρειαστεί να μην κοιμάμαι, αλλά το gb δεν το χάνω... Φυσικά, κάθε ελπίδα να προχωρήσει λίγο η 312PB, χάθηκε. :' Από Σεπτέμβρη... καλά κουράγια φίλε. Σε νιώθω σε οτι αφορά το πήξιμο. Αλλά και εγω το gb δε το χάνω με την καμία......... Περιμένω την στιγμή που θα πάμε σε αγώνα Le Mans και θα σκριμπαρουμε στην πίστα!!!!!!!! : : : : : :
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 6, 2014 19:55:07 GMT 2
Έγινε μια μικρήηηη τροποποίηση στις ημερομηνίες, μετά από σχετικά αιτήματα σας, οπότε το κυρίως μέρος ξεκινάει από αύριο Σάββατο και ολοκληρώνεται την Κυριακή στις 15 του μήνα. Έτσι δεν θα χαθεί το Σαββατοκυριάκο και θα διευκολύνει όσους αποδράσουν για του Αγίου Πνεύματος. Καλές κατασκευές σε όλους και καλή επανέναρξη από αύριο : :
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 7, 2014 8:19:20 GMT 2
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Jun 8, 2014 22:25:58 GMT 2
Καλησπερα Αντε να παιρνουμε μπροστα σιγα σιγα! Καθαρισμα ολα τα παραθυρα που ηταν κλειστα απο ρητινη, συναρμολογηση (λεμε τωρα με 5-6 κομματια) και ασταρωμα το μενου για σημερα. Επισης εγιναν σλικ τα λαστιχα καθως δεν θυμαμαι να εβρεχε το 1999 στον αγωνα τουλαχιστον. Εχω την αισθηση οτι θα το τελειωσω ;D ;D Καλη συνεχεια σε ολους
|
|
gastone
Kart Driver
Δημήτρης
|
Post by gastone on Jun 9, 2014 18:45:43 GMT 2
Μικρή πρόοδος στο εσωτερικό το Σ/Κ...απλά καθαρίστηκαν όλα τα κομμάτια του εσωτερικού και ασταρώθηκαν με σπρέι HYCOTE Καλή συνέχεια σε όλους! : :
|
|