|
Post by rous74 on Apr 14, 2014 20:17:39 GMT 2
Καλησπέρα σε όλους, Αυτό το διόραμα το δούλευα εδώ και δυο μήνες περίπου. Το δίτροχο είναι της minichamps στην 1/12 στο οποίο έγινε εκτεταμένο weathering και το υπόλοιπο σκηνικό κατασκευασμένο από το μηδέν. Η σκηνή αναπαριστά μια ξεχασμένη vincent έξω από ένα παλιό συνεργείο όπου το πέρασμα του χρόνου έχει αφήσει έντονα το στίγμα του... Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας !
|
|
|
Post by alex78 on Apr 14, 2014 20:57:50 GMT 2
Ανδρέα καλησπέρα! Καταρχάς μου επιτρέπεις να σας ευχηθώ μέσα απο την καρδιά μου (και δημοσίως) για το νέο μέλος της οικογένειας σας τα καλύτερα, να σας ζήσει!! : : Ξέρεις τώρα, σε καμιά πενταετία σε βλέπω να ξεκινάς τα οικογενειακά μοντελιστικά σεμινάρια..... ;D ;D Στα του διοράματος τώρα, μιά καταπληκτική δουλειά μέσα σε ένα άκρως ατμοσφαιρικό σκηνικό που σε ταξιδεύει σε άλλες εποχές. Πράγματι ανεξάντλητα τα μοντελιστικά σου όρια φίλε μου!! : : : : : : Αλέξης : :
|
|
|
Post by rous74 on Apr 15, 2014 2:31:30 GMT 2
Αλέξη καλημέρα !
Σ' ευχαριστώ πολύ φίλε για τις ευχές σου, να΄σαι καλα !!! Χαίρομαι επίσης που σ΄άρεσε το διόραμα και σ΄ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια !!!
|
|
|
Post by gtziaf on Apr 15, 2014 9:46:57 GMT 2
Ανδρέα, καταρχήν να σας ζήσει το νέο μέλος. Να είναι γερό, ευτυχισμένο και να το καμαρώνετε. Για το διόραμα τι να πω... Εκπληκτική ατμοσφαίρα και απαράμιλλη εφαρμογή των διαφόρων τεχνικών παλαιώματος... Μπράβο και πάλι φίλε μου : : ΥΓ. Το μηχανάκι είναι diecast και το παλαίωσες? ΥΓ2. Όταν ξεμπερδέψης από πάνες, μπιμπερό, βραδινά σκοπέτα κλπ, θέλω να μου υποσχεθείς ότι θα μας δείξεις ένα διοραματάκι σε wip, για να ξεστραβωθούμε και εμείς του καθαρού. Ευχαριστώ εκ των προτέρων : : : :
|
|
|
Post by manos13 on Apr 15, 2014 13:19:11 GMT 2
Ανδρεα να σας ζησει με υγεια. Ωραια ιδεα, αψογη εκτελεση, ευελπιστω να το δω και απο κοντα καποια στιγμη.
|
|
|
Post by rous74 on Apr 15, 2014 13:40:38 GMT 2
Γιώργο και Μάνο σας ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις ευχές σας και τα καλά σας λόγια !
Γιώργο το δίτροχο είναι diecast το οποίο παλαίωσα μιας και το κίτ είναι απ' όσο ξέρω είναι σπάνιο και δύσκολο να βρεθεί...Έτσι μιας και είχα εδώ και χρόνια στο στόκ αυτό της minichamps του έδωσα και κατάλαβε....
Για το wip που αναφέρεις το έχω και εγώ στο μυαλό μου εδώ και κάτι μήνες για να σου πώ την αλήθεια αλλά όλο το αναβάλω...Ελπίζω κάποια στιγμή να κάνω πάντως ένα διόραμα βήμα βήμα...
Σας ευχαριστώ και πάλι !
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Apr 21, 2014 17:41:18 GMT 2
Καλησπέρα Ανδρέα,
Πάρα πολύ ωραίες φθορές...
Κρίμα όμως ρε σύ το μηχανάκι... Είναι και έρωτας το vincent...
Αγάπιος
|
|
|
Post by rous74 on Apr 21, 2014 18:36:56 GMT 2
Καλησπέρα Αγάπιε, Σ' ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου ! Καταλαβαίνω ότι σου σπάραξα λίγο την καρδιά που είδες σ' αυτή την κατάσταση το vincent αλλά πιστεύω ότι είναι και αυτή μια εκδοχή του δίτροχου το οποίο έχει γράψει άπειρα χιλιόμετρα στο κοντέρ και περιμένει καρτερικά έξω απ' το συνεργείο την επισκευή - αναπαλαίωση της... Και να σκεφτείς είχα στο μυαλό μου κάτι τέτοιο στην αρχή... ...αλλά τελικά το περιόρισα κάπως....
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Apr 29, 2014 12:37:21 GMT 2
Σαν ζωγραφια ειναι : : : :
|
|
|
Post by rous74 on Apr 29, 2014 16:08:32 GMT 2
Δημήτρη σ' ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου και το σχόλιο σου !
|
|
|
Post by jvolume on May 3, 2014 8:08:39 GMT 2
Αντρέα τρομερό αποτέλεσμα!! : : : : Νομίζω ότι θα δούμε ακόμα πιο απίστευτα πράγματα από τα χέρια σου!!
|
|
|
Post by rous74 on May 5, 2014 14:23:03 GMT 2
Γιάννη σ΄ευχαριστώ για τη στήριξη και τα καλά σου λόγια, να΄σαι καλά !
|
|
.JOHNY.B.
F3 Driver
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΥΡΑΚΗΣ
|
Post by .JOHNY.B. on May 5, 2014 21:52:18 GMT 2
Ανδρεα τι να πω με αυτα που βλεπω τελευταια...Το weathering σου παει πολυ φιλε μου...Αψογος για μια ακομα φορα τοσο σε επιπεδο λεπτομεριας στο μοντελο οσο και στην συνολικη ιδεα αλλα και στο ''δεσιμο'' της ολης κατασκευης...Ηighlight (για μενα) στην ολη κατασκευη ; μα και βεβαια ο σοβας !!! Μπραβο σου!!! : : : : : : : :
|
|
|
Post by rous74 on May 6, 2014 15:53:00 GMT 2
Γιάννη σ' ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια, να' σαι καλά...
|
|
|
Post by AlexAmarandos on May 8, 2014 17:33:48 GMT 2
Φίλε μόλις την είδα στο FB ψάρωσα και νόμιζα ότι ήταν κανονική φωτό! Όπως σου έχω ξαναπεί έχεις ιδιαίτερο ταλέντο στο διόραμα/βινιέτα και χαίρομαι που το εκμεταλλεύεσαι! Θα δούμε πολλά ωραία πράγματα από τα χεράκια σου Ανδρέα : : : :
|
|
|
Post by rous74 on May 9, 2014 13:53:17 GMT 2
Αλέξανδρε σ' ευχαριστώ πολύ για τη στήριξη !
Ο κόσμος των διοραμάτων είναι πραγματικά μαγικός και ανεξάντλητος και μόνο αν ασχοληθεί κάποιος με αυτά μπορεί να το συνειδητοποιήσει απόλυτα αυτό ! Εγώ ευτυχώς παραμένω ακόμα πολύ ζεστός οπότε σίγουρα θα δείτε και άλλα στο μέλλον....
|
|