.JOHNY.B.
F3 Driver
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΥΡΑΚΗΣ
|
Post by .JOHNY.B. on Apr 13, 2014 20:32:49 GMT 2
Γεια σε ολους!!! Αυτη τη φορα επεσε στα χερια μου το κλασικο πια Λονδρεζικο λεοφωρειο (aec routemaster) απο τη revell στην 1/24.Ενα χορταστικοτατο μοντελο με πολυ καλη λεπτομερια, καλη συναρμογη και αρκετα περιθωρια βελτιωσης... Το concept αυτη τη φορα ηθελε το λεοφωρειο να ειναι αραγμενο αρκετο καιρο διπλα σε τοιχο με γκραφιτι και το επανω πατωμα να εχει βρει καταφυγειο ενας αστεγος! Ετσι λοιπον αρχισε η διαμορφωση του μοντελου με πρωτο τον κινητηρα στον οποιο προστεθηκε η απαραιτητη λεπτομερια αν και στο τελος σχεδον δεν θα φαινοταν τιποτα! Σειρα πηρε η καμπινα του οδηγου Μετα σιγα σιγα διαμορφωθηκαν τα δυο πατωματα , λερωθηκε το εσωτερικο, σκονιστηκε, μπηκαν ξερα φυλλα απο τα σπασμενα παραθυρα, τα καθισματα αφου απεκτησαν βαθουλωματα ντυθηκαν με χατομαντηλο και απεκτησαν ζαρες, και γενικα του εδωσα και καταλαβε...Μετα εφτιαξα το κλασικο χαρτονι (για στρωμα του αστεγου) ενα μαξιλαρι, μια κουβερτα απο χαρτομαντηλο και φλοκο, διαφορες σακουλες, περιοδικα, κουτακια, κτλ μπηκαν στη θεση τους και βουαλα: Στο εξωτερικο του μοντελου δεν με επαιρνε να κανω σκουριες μιας και το αμαξωμα του ειναι ολο απο αλουμινιο : : .Ετσι εκανα σπασιματα στα τζαμια, ξεθωριασματα απο τον ηλιο, και διαφορα ''τρεξιματα'' απο τις βροχες .Επισης αναλογη τυχη ειχε και το κατω μερος του... Γενικα ηταν μια κατασκευη που καταευχαριστηθηκα ! Σειρα εχουν τα ελαστικα αλλα και η βαση με το γκραφιτι στην οποια θα τοποθετηθει το μοντελο. Ελπιζω να σας αρεσει, περιμενω τα σχολια σας. Καλο βραδυ σε ολους! : :
|
|
|
Post by alex78 on Apr 13, 2014 21:26:46 GMT 2
|
|
|
Post by gtziaf on Apr 14, 2014 9:02:57 GMT 2
Γιάννη, νομίζω ότι είναι η καλύτερη δουλειά που μας έχεις παρουσιάσει τα, πολλά πλέον, χρόνια (γερνάμε ρε φίλε) που σε ξέρουμε. Μπράβο ρε συ. : : ΥΓ. Θα σου πρότεινα να μην την βιαστείς τη βάση και να την προσέξεις ιδιαίτερα ώστε να είναι αναλόγου επιπέδου με το όχημα. : :
|
|
|
Post by Kομνηνοs on Apr 14, 2014 11:03:16 GMT 2
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Apr 14, 2014 12:15:34 GMT 2
Γιάννη ίσως η καλύτερη δουλειά που έχεις κάνει μέχρι τώρα φίλε! : : : : : : Αν δώσεις ιδιαίτερη προσοχή και στην βάση, πιστεύω πως το αποτέλεσμα θα απογειωθεί : :
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Apr 14, 2014 15:13:38 GMT 2
Με υπερκάλυψαν οι απο πάνω Γιάνναρε...
δεν έχω λόγια...
|
|
|
Post by rous74 on Apr 14, 2014 19:00:25 GMT 2
Τέτοια μου κάνεις Γιάννη και άντε εγώ μετά ν΄ασχοληθώ με τα γυαλιστερά....
Τρομερό αποτέλεσμα φίλε, δε χορταίνω να το βλέπω !!
Τα θερμά μου συγχαρητήρια !!!
|
|
.JOHNY.B.
F3 Driver
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΥΡΑΚΗΣ
|
Post by .JOHNY.B. on Apr 14, 2014 22:25:38 GMT 2
Γεια σας και παλι! # (Υπερβολικε) Αλεξη ευχαριστω για το θετικοτατο σχολιο σου ! # Κυριε διαχειριστα σας ευχαριστω πολυ! Φιλε μου σε λιγα χρονια ακομα θα χρειαζομαστε στοκους και compounts για..εμας πια!!!! Γιωργο ειναι τιμη μου που με δεχτηκατε και με βαλατε στην παρεα σας... Οσο για τη βαση δεν βιαζομαι.Κατι εχω κατα νου οποτε θα τα ξαναπουμε... # Κομνηνε ευχαριστω πολυ!!! Την ιδεα σου για την φιγουρα την ειχα και γω αλλα αφενος θελω...προπονηση για να καταπιαστω με κατι τετοιο, αφετερου δεν φαινονται και πολλα πραγματα απο μακρια οποτε μαλλον θα ηταν τσαμπα κοπος...Θα ηταν ωραιο αν το αφηνα ανοικτο απο πανω, το δοκιμασα αλλα μου αρεσε περισσοτερο κλειστο οποτε ... # Alex ευχαριστω!!! # Αγαπιε να εισαι καλα φιλε μου, ευχαριστω!!! # Ανδρεα δεκτα τα συγχαρητηρια σου απλα να ξερεις οτι το κανω (προφανως) επιτηδες ετσι ωστε να σε φερω στην αντιπερα οχθη ... Και ως ενα βαθμο (απο οτι παρατηρω τελευταια) το εχω καταφερει!!! Να εισαι καλα, ευχαριστω! : : : : : :
|
|
|
Post by nektarios on Apr 15, 2014 7:54:39 GMT 2
Για όποιον έχει δει κάποια διαφημιστική αφίσα του Λονδίνου με το καλογυαλισμένο δίορωφο σήμα κατατεθέν της πόλης, είναι αδύνατον να φανταστεί οτι το όχημα θα μπορούσε ποτέ να καταλήξει έτσι! Ωστόσο η δουλειά σου είναι εκπληκτική, με φοβερή αναπαράσταση της κάθε λεπτομέρειας, και πιστεύω οτι δεν θα μπορούσε να είναι πιο αληθοφανής! : : : : : : Ειδικά δε ο κινητήρας, πραγματικά "μιλάει"!!! :respect: Μην ξεχάσεις να "περιποιηθείς" και τους τροχούς!
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Apr 15, 2014 13:07:31 GMT 2
Τζόνυ τα κάταφερες πάλι!! Μου αρέσει πάρα πολύ ο τρόπος που χειρίστηκες τις φθορές Αν και μου είχες πεί οτι θα το κάνεις καθαρό... το παραβλέπω γιατι το αποτέλεσμα μου αρέσει πολύ!! Βρομίτσες, φύλλα και τα υπόποιπα δένουν πολύ ωραία : :
|
|
|
Post by manos13 on Apr 15, 2014 13:16:19 GMT 2
Σαν να χρειαζεται πλυσιμο μου φερνει.Παντως θερμα συγχαρητηρια!
|
|
vagelis207
GP3 Driver
Βαγγελης Κοντοδημος
|
Post by vagelis207 on Apr 18, 2014 15:19:37 GMT 2
Γιαννη τα λογια ειναι περιτα φιλε!!! : : : : : : Συγχαρητηρια!! : :
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Apr 22, 2014 18:53:17 GMT 2
Εισαι πολυ μεγαλος καλλιτεχνης : : : : : : : : : :
|
|
|
Post by jvolume on May 3, 2014 8:05:17 GMT 2
Γιάννη καλημέρα
Αν και περίμενα να το δω καλογυαλισμένο και στην πένα, αυτό το bus είναι πραγματικά απίστευτο. Απλά :respect: . Ίσως ένα διοραματάκι με το αντίστοιχο κιτ London Taxi της Revell επίσης εγκαταλελειμμένο δίπλα ακριβώς?
|
|
.JOHNY.B.
F3 Driver
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΥΡΑΚΗΣ
|
Post by .JOHNY.B. on May 4, 2014 22:45:27 GMT 2
Γεια σας! Παιδια σας ευχαριστω ολους απο καρδιας για τα σχολια σας! Χαιρομαι που σας αρεσε και αυτη η δουλεια μου... Νομιζω οτι ειναι ωρα να πεταξω το μπαλακι στον Γιαννη (jvolume) μιας και ειναι κατοχος του ιδιου κιτ...Αντε john ποτε θα το αρχισεις; : :
|
|