|
Post by gtziaf on Jul 23, 2023 10:12:26 GMT 2
Απορία το έχω,γιατί να αποφασίσει η Meng να μας δώσει ένα Κιτ που μας το έδωσε κι άλλη εταιρία πρόσφατα (Nunu)??Δεν βγάζει και πολλή λογικη.Ας μας έδινε τουλάχιστον το Evo 2 που για να το φτιάξουμε χρειάζεται transkit πάνω στο evo 1 της Nunu... Σπύρο, προσωπικά βλέπω μια ποντικομαχία μεταξύ Nunu και Meng. Μετά την Mp4/4 που την ανακοίνωσε η Nunu και την πρόλαβε η Meng, έχουμε τώρα τη Meng να ντουμπλάρει κιτ της Nunu. Σαν να προσπαθεί η Μeng να δημιουργήσει προβλήματα στη NuNu, που ούτως ή αλλιώς καθυστερεί στις εκδόσεις της και βασίζεται σε επανεκδόσεις με νέα αυτοκόλλητα των υπαρχόντων κιτ, μέχρι να κυκλοφορήσει το επόμενο. Εναλλακτικά, μπορεί η Meng να προσπαθεί να τοποθετηθεί και ως κατασκευαστής μοντέλων πλαστικών αυτοκινήτων και στόχευσε στη μέση της κατάταξης, προσπαθώντας να αποδείξει ότι εγώ θα το κάνω καλύτερα. Μου θυμίζει εποχές Tamiya - Hasegawa, που με αποκορύφωμα την Lotus 79, η Tamiya δημιούργησε τεράστιο πρόβλημα στη Hase, από το οποίο έκανε καιρό να συνέλθει. Γενικά δεν έχει να κάνει με θεματολογία, δεν το βλέπουν έτσι οι Κινέζοι, είμαι σίγουρος για αυτό από την πρόσφατη συνεργασία μου με την Alpha, αλλά για παιχνίδι του marketing. Καλημέρα
|
|
|
Post by ViL27 on Jul 23, 2023 14:30:19 GMT 2
Καταλαβαίνω τι λες Γιώργο αλλά μου φαίνεται κακή ιδέα αυτό που κάνει η Meng.Στο κάτω κάτω ήδη κυκλοφορεί κάποια χρόνια το R8 της Nunu οπότε ήδη το έχει φτιάξει παρα πολύς κόσμος. Σκέψου πόσο περισσότερο θα μπορούσε να πουλήσει πχ μια Bentley GT3,μια Huracan GT3 η μία Mclaren GT3. Τώρα που το θυμήθηκα η Meng το έκανε και με το 1/12 GT40 που είχε βγάλει πρώτη η Trumpeteer
|
|
|
Post by czt on Jul 24, 2023 22:28:01 GMT 2
Αυτά τα παιχνίδια έχουν ένα αρνητικό στον αποδεκτή εμάς τους καταναλωτές δεν λαμβάνουμε τε προϊόντα που θα θέλαμε
|
|
|
Post by Φάνης on Aug 18, 2023 17:06:39 GMT 2
Πρόσεξα ότι η mp4/4 της Meng, όπως και η Kawasaki Ninja της ίδιας εταιριας σε 1/9, είναι push-fit με αρκετές βίδες σε πολλά μέρη και σχεδόν καθόλου κόλλα, εκτός αν θέλει κάποιος να χρησιμοποιήσει σε κάποια σημεία για έξτρα ανθεκτικότητα. Για να δούμε, θα κυκλοφορήσει η Nunu την δική της μέσα στο 2023;
|
|
|
Post by gtziaf on Aug 20, 2023 9:29:35 GMT 2
Για να δούμε, θα κυκλοφορήσει η Nunu την δική της μέσα στο 2023; Στάσου να δούμε αν θα κυκλοφορήσει η 99Τ μέσα στο '23. Η MP4/4 καλό '24.
|
|
|
Post by gtziaf on Sept 28, 2023 19:40:57 GMT 2
Νέα μοτοσυκλέτα από τη Meng, στην 1/9 φυσικά. Και ιδού η BMW R 1250 GS ADV Λεπτομέρειες: -The twin-cylinder boxer engine is exquisitely replicated. -The classic load-bearing tubular steel frame is excellently represented. -The spoked rims are precisely replicated -Front and rear absorbers and the steering damper are movable. -Single seat and double seat options are provided. -Stainless steel brake discs are included. -Reflective mirror foil is provided for the rearview mirrors. -All lights are represented by clear parts. -This kit includes decals of four liveries. Οι μπαγαζιέρες είναι έξτρα σετ και δεν θα περιλαμβάνονται στο αρχικό κιτ. Αγάπιεεε, ξέρω τι θα αγοράσεις φέτος τα Χριστούγεννα
|
|
|
Post by Φάνης on Sept 28, 2023 20:41:19 GMT 2
Λίγοι θα αντισταθούν και δεν θα την αγοράσουν πιστεύω! Καλό βράδυ!
|
|
|
Post by alex78 on Oct 4, 2023 16:08:31 GMT 2
Να και κάτι που δεν βλέπουμε συχνά, μια ολοκαίνουργια, σύγχρονη, ποιοτική και εμπορική ''on-off'' μοτοσυκλέτα, μπράβο στην Meng.
|
|
|
Post by czt on Oct 10, 2023 10:14:15 GMT 2
Αν και δεν ειμαι φαν των μηχανων και ειδικα των BMW ειναι εντυπωσιακη εμφανισικα. Προσφατος την ειδα και ζωντανα και ηταν οντως επιβλητική ! Αγαπιε ξερεις!
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Oct 15, 2023 8:16:12 GMT 2
Αν και δεν ειμαι φαν των μηχανων και ειδικα των BMW ειναι εντυπωσιακη εμφανισικα. Προσφατος την ειδα και ζωντανα και ηταν οντως επιβλητική ! Αγαπιε ξερεις! μνιεχ Κωστή. Γενικά οταν έψαχνα να αλλάξω τη μηχανή βρέθηκα πολλές φορες ανάμεσα σε gs Στις αντιπροσωπείες και συνεχίζω να τις θεωρώ κακάσχημες μηχανές, αλλά είναι η top μοτοσικλέτα σε πωλήσεις παγκοσμίως όπως και να το κάνουμε. Παρεπιπτόντως, το καινούριο (1300Gs) καταφέρανε με κάποιο μαγικό τρόπο, να το κάνουνε ακόμα πιο άσχημο...
|
|
|
Post by czt on Oct 16, 2023 19:13:28 GMT 2
Παρεπιπτόντως, το καινούριο (1300Gs) καταφέρανε με κάποιο μαγικό τρόπο, να το κάνουνε ακόμα πιο άσχημο... χαχαχα γουστα ειναι αυτα Αγαπιε.
|
|
|
Post by ViL27 on Oct 16, 2023 23:29:10 GMT 2
Αν και δεν ειμαι φαν των μηχανων και ειδικα των BMW ειναι εντυπωσιακη εμφανισικα. Προσφατος την ειδα και ζωντανα και ηταν οντως επιβλητική ! Αγαπιε ξερεις! μνιεχ Κωστή. Γενικά οταν έψαχνα να αλλάξω τη μηχανή βρέθηκα πολλές φορες ανάμεσα σε gs Στις αντιπροσωπείες και συνεχίζω να τις θεωρώ κακάσχημες μηχανές, αλλά είναι η top μοτοσικλέτα σε πωλήσεις παγκοσμίως όπως και να το κάνουμε. Παρεπιπτόντως, το καινούριο (1300Gs) καταφέρανε με κάποιο μαγικό τρόπο, να το κάνουνε ακόμα πιο άσχημο... Αυτό κάνει η BMW και στα αυτοκίνητά της,τα ασχημαινει διαρκώς...
|
|
|
Post by alex78 on Oct 21, 2023 20:45:46 GMT 2
|
|
|
Post by gtziaf on Oct 24, 2023 8:00:04 GMT 2
|
|
|
Post by alex78 on Oct 24, 2023 12:29:58 GMT 2
Θα σταθώ στην πολύ ωραία ποιότητα και λεπτομέρεια του κιτ. Επίσης ενδιαφέρον ο καινοτόμος μηχανισμός των πορτών καθώς και το εντυπωσιακό boxart. Το μόνο τώρα που μένει είναι μια ανταγωνιστική τιμή....
|
|
|
Post by czt on Oct 30, 2023 11:14:28 GMT 2
χαρμα οφθαλμων και θα συμφωνησω με τον αλεξ σε αυτα που αναφερει! Θα σταθω στην ανταγωιστικη τιμη γτ ειναι σημαντικο για μοντελιστες και μη. Για τους μοντελιστες που θελόυν σχεδον τα παντα και να εχουν ενημερωμενο στοκ ειναι καλο να ειναι σε λογικα πλαισια η τιμη ( σε επιπεδα πριν το ολο οικονομικο προβλημα που υπαρχει παγκοσμιος) απο την αλλη μπορει καποιος νεος να θελει να ασχοληθει και το χαρτζιλικι να μη φτανει ( ειναι το κομματι που χολενει το χομπυ μας στο νεο αιμα δεν υπαρχει δυστυχως τα ταμπλετ και η τν εχει κερδισει σχεδον τα παντα.)
|
|