|
Post by Φάνης on May 12, 2022 17:01:08 GMT 2
Απλώς θαυμάστε παίδες και κάντε το κουμάντο σας …. Μακάρι να διαψευστώ, αλλά όπως φαίνεται σύντομα θα πέσει πολύ κλάμα και πείνα…
|
|
|
Post by alex78 on May 12, 2022 18:13:39 GMT 2
Απλώς θαυμάστε παίδες και κάντε το κουμάντο σας …. Μακάρι να διαψευστώ, αλλά όπως φαίνεται σύντομα θα πέσει πολύ κλάμα και πείνα… Μιλάς με γρίφους γέροντα....!!!
Πάντως την Z4 σε βλέπω να την χτυπάς κάποια στιγμή, όχι τίποτα άλλο για να κάνει και παρέα στο MX-5 σου.....
|
|
|
Post by Φάνης on May 12, 2022 19:45:01 GMT 2
Απλώς θαυμάστε παίδες και κάντε το κουμάντο σας …. Μακάρι να διαψευστώ, αλλά όπως φαίνεται σύντομα θα πέσει πολύ κλάμα και πείνα… Μιλάς με γρίφους γέροντα....!!!
Πάντως την Z4 σε βλέπω να την χτυπάς κάποια στιγμή, όχι τίποτα άλλο για να κάνει και παρέα στο MX-5 σου..... Έχω αποφασίσει να μη προσθέσω αλλά κιτ στο στοκ μου πριν αποχωριστώ κάποια από αυτά, απλώς δεν έχω τον χρόνο τώρα να ασχοληθώ με αυτήν την διαδικασία. Ίσως το φθινόπωρο. Καλό βράδυ!
|
|
|
Post by alex78 on Apr 10, 2023 12:47:57 GMT 2
Από το πουθενά έσκασε η βόμβα, και τι βόμβα, μεγατόνων.....!!! McLaren MP4/4 1988 στην 1/12 από την Meng !!!
Οι πρώτες πληροφορίες λένε για Ιούλιο.....
|
|
|
Post by gtziaf on Apr 10, 2023 16:26:32 GMT 2
Φανταστικά νέα, Άλεξ, αλλά λίγο περίεργο καθώς υπάρχει ήδη η ανακοίνωση της Nunu/Beemax για το συγκεκριμένο κιτ.
Πιθανώς οι Κινέζοι είτε αλληλοκλέβονται μεταξύ τους ή έχουν κάποιου είδους συμφωνία (τα ίδια έγιναν με το apache στην 1/35). Με μια πρώτη ματιά η Beemax μας έδειξε late version, με τις εισαγωγές αέρα για τα turbo αριστερά και δεξιά και διαφορετικές εξαγωγές των ψυγείων στο πλάι, ενώ τα σχέδια της Meng αφορούν early μονοθέσιο.
Με δεδομένο ότι η Beemax αργεί χαρακτηριστικά, θεωρώ το κιτ της meng θα πουλήσει σαν φρέσκα κουλούρια.
|
|
|
Post by konstantinf on Apr 10, 2023 17:17:57 GMT 2
Μόλις το είδα κι εγώ... Μακάρι να 'χα φτιάξει την GT40 της Meng, για να 'χω μια ιδέα για την ποιότητα των κιτ της εταιρείας...
|
|
|
Post by alex78 on Apr 14, 2023 14:05:25 GMT 2
[
Ξεκίνησαν οι προπαραγγελίες σε γνωστό ιβηρικό ιστότοπο. Η τιμή της κρίνεται (προσωπικά) ''τσιμπημένη'' παρά την γενναία έκπτωση που δίνεται, μένει βέβαια να δούμε και το περιεχόμενό της....
|
|
|
Post by alex78 on Apr 18, 2023 12:22:02 GMT 2
Η Meng θα κυκλοφορήσει σύντομα μια φιγούρα ρητίνης σε κλίμακα 1/12. Πρόκειται για την Formula Racing Driver και θα αποτελείται από 15 μέρη ρητίνης.
Εξυπακούεται ότι η φιγούρα ταιριάζει και είναι συμπληρωματική της επικείμενης κυκλοφορίας MP4/4.
Βέβαια κάποτε τα φορμουλικά κιτ περιείχαν φιγούρα πιλότου θέλοντας ή μη, τώρα είσαι υποχρεωμένος να την πληρώσεις έξτρα....
|
|
|
Post by czt on Apr 18, 2023 21:45:31 GMT 2
[
Ξεκίνησαν οι προπαραγγελίες σε γνωστό ιβηρικό ιστότοπο. Η τιμή της κρίνεται (προσωπικά) ''τσιμπημένη'' παρά την γενναία έκπτωση που δίνεται, μένει βέβαια να δούμε και το περιεχόμενό της....
Χρονια πολλα ! Χριστος Ανεστη! Υγεια για ολους μας και τους οικειους μας! Αρχικα Αλεξ σε ευχαριστουμε για την ενημερωση! Θα ηθελα να σχολιασω λιγο για τη τιμη μηπως ειναι αρκετα αλμυρη να πω εγω. Ταμιγια 12 αρα δεν εχει τοσο ασχετα αν ειναι παλιο η νεο καλουπι αν θες να πουλησεις πρεπει να εισαι ανταγωνιστικος! (προσωπικη αποψη παντα)
|
|
|
Post by gtziaf on Jul 7, 2023 21:40:29 GMT 2
Η Μρ4/4 της Meng έκανε την εμφάνιση της στα μαγαζιά
|
|
|
Post by gtziaf on Jul 9, 2023 18:42:29 GMT 2
Και το αναλυτικό review, από το υπεύθυνο του HobbyEasy
|
|
|
Post by alex78 on Jul 15, 2023 15:59:59 GMT 2
Μπόλικο και ποιοτικό πράγμα, τι λέτε εσείς οι εμπειρότεροι?
|
|
|
Post by gtziaf on Jul 15, 2023 17:16:00 GMT 2
Μπόλικο και ποιοτικό πράγμα, τι λέτε εσείς οι εμπειρότεροι? Ολίγον χοντροκομμένο στα κλασσικά σημεία, αλλά μην έχουμε παράπονο. Καινούργιες πλαστικές φόρμουλες είχαμε να δούμε 30 χρόνια και περιμένουμε 3. Συν τις επανεκδόσεις των tamiya - italeri. Προσωπικά θα περιμένω και της beemax, θα συγκρίνω και θα αποφασίσω.
|
|
|
Post by czt on Jul 19, 2023 17:03:42 GMT 2
Προσωπικα θα μεινω στις τιμες που ειδα που ειναι αλμυρες πιστευω αλλα απο την αλλη Meng ειναι αυτη.Θα ηθελα να εχω μια συλλογη απο 12 αρες για τα δυσκολα χρονια με την οραση αλλα αν βρεθει στο δρομο μου μαλλον δε θα πω οχι
|
|
|
Post by alex78 on Jul 21, 2023 12:18:27 GMT 2
|
|
|
Post by ViL27 on Jul 21, 2023 13:00:53 GMT 2
Απορία το έχω,γιατί να αποφασίσει η Meng να μας δώσει ένα Κιτ που μας το έδωσε κι άλλη εταιρία πρόσφατα (Nunu)??Δεν βγάζει και πολλή λογικη.Ας μας έδινε τουλάχιστον το Evo 2 που για να το φτιάξουμε χρειάζεται transkit πάνω στο evo 1 της Nunu...
|
|