|
Post by manos13 on Jan 31, 2014 23:21:33 GMT 2
|
|
|
Post by alex78 on Feb 1, 2014 0:25:38 GMT 2
|
|
|
Post by gtziaf on Feb 1, 2014 11:11:20 GMT 2
Πολύ ωραίο πολύθεματικέ και ταλαντούσε κύρι Μάνο μας. Μπράβο φίλε μου! ΥΓ. Για το εσωτερικό θα συμφωνήσω με τον Αλέξιο, αλλά πρέπει να προσθέσω ότι μου άρεσαν πάρα πολύ οι λεπτομέρειες στο κρεββάτι. : :
|
|
|
Post by rous74 on Feb 1, 2014 19:09:41 GMT 2
Μάνο το τρακτόρι σκίζει φίλε μου !!Αν δε κάνω λάθος είναι η πρώτη σου προσπάθεια και δε μπορώ να διανοηθώ μετά από τέσσερις- πέντε κατασκευές ποιο θα είναι το αποτέλεσμα... Με το φινίρισμα.... ψάρωσα κυριολεκτικά και ξέροντας από πρώτο χέρι του τι σημαίνει να γυαλίζεις καμπίνα τράκτορα πραγματικά πιστεύω ότι έχεις κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά... Για το εσωτερικό συμφωνώ με τα παιδιά παραπάνω καθώς νομίζω ότι μια πιο ανοιχτή απόχρωση του βασικού σου χρώματος (αλήθεια ποιο είναι?) για το πάτωμα της καμπίνας ίσως τα πλαινά θα έδινε .ένα πιο ξεκούραστο στο μάτι αποτέλεσμα.
Συγχαρητήρια και πάλι Μάνο !!
|
|
|
Post by manos13 on Feb 1, 2014 20:31:25 GMT 2
Ευχαριστω πολυ Alex.Καπως βαρεθηκα και δεν πολυασχοληθηκα με διχρωμιες παρα μονο στα προσκεφαλα.
|
|
|
Post by manos13 on Feb 1, 2014 20:34:24 GMT 2
Ευχαριστω για τα καλα λογια.Χαρις στην υπαρξη του φορουμ σου Γιωργο εγω τουλαχιστον βελτιωθηκα παρα πολυ και σε ευχαριστω και εσενα αλλα και ολα τα παιδια, για την κατα καιρους πολυτιμη βοηθεια και συμβουλες τους. Πολύ ωραίο πολύθεματικέ και ταλαντούσε κύρι Μάνο μας. Μπράβο φίλε μου! ΥΓ. Για το εσωτερικό θα συμφωνήσω με τον Αλέξιο, αλλά πρέπει να προσθέσω ότι μου άρεσαν πάρα πολύ οι λεπτομέρειες στο κρεββάτι.
|
|
|
Post by manos13 on Feb 1, 2014 20:39:49 GMT 2
Φιλε Αντρεα δεν ξερω πως να σε ευχαριστησω, αφου χωρις την πολυτιμη βοηθεια και τις συμβουλες σου δεν θα ειχα το ιδιο αποτελεσμα(Κατ' εμε το κιτ ειναι μετριο στην κατασκευη του, αλλα θα μπορουσε να ειναι και χειροτερο).Πατως οι τρακτορες ειναι κολλημα!!!Το χρωμα ειναι το 63 Humbrol sand.Τωρα που το ξανασκεφτομαι επρεπε να εχω ασχοληθει περαιτερω με την καμπινα. Μάνο το τρακτόρι σκίζει φίλε μου !!Αν δε κάνω λάθος είναι η πρώτη σου προσπάθεια και δε μπορώ να διανοηθώ μετά από τέσσερις- πέντε κατασκευές ποιο θα είναι το αποτέλεσμα... Με το φινίρισμα.... ψάρωσα κυριολεκτικά και ξέροντας από πρώτο χέρι του τι σημαίνει να γυαλίζεις καμπίνα τράκτορα πραγματικά πιστεύω ότι έχεις κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά... Για το εσωτερικό συμφωνώ με τα παιδιά παραπάνω καθώς νομίζω ότι μια πιο ανοιχτή απόχρωση του βασικού σου χρώματος (αλήθεια ποιο είναι?) για το πάτωμα της καμπίνας ίσως τα πλαινά θα έδινε .ένα πιο ξεκούραστο στο μάτι αποτέλεσμα. Συγχαρητήρια και πάλι Μάνο !!
|
|
|
Post by nektarios on Feb 2, 2014 15:39:33 GMT 2
Φίλε Μάνο, είναι πολύ όμορφο χρωματικά, και με πολύ προσεγμένο φινίρισμα! : : : : Εύχομαι να "κολλήσεις" με τους τράκτορες και σύντομα να δούμε και άλλες τόσο όμορφες δουλειές σου!
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 2, 2014 15:44:24 GMT 2
Πολυ ομορφο! : : Και το κρεβατι, αεροδρομιο, πολυ σπεσιαλ στρωσιμο ;D
|
|
|
Post by manos13 on Feb 2, 2014 22:35:14 GMT 2
Ευχαριστω πολυ, πραγματι αξιζουν τον κοπο!! Φίλε Μάνο, είναι πολύ όμορφο χρωματικά, και με πολύ προσεγμένο φινίρισμα! Εύχομαι να "κολλήσεις" με τους τράκτορες και σύντομα να δούμε και άλλες τόσο όμορφες δουλειές σου!
|
|
|
Post by manos13 on Feb 2, 2014 22:36:18 GMT 2
Ευχαριστω παρα πολυ.Και στον στρατο ετσι το ειχα!!!! Πολυ ομορφο! Και το κρεβατι, αεροδρομιο, πολυ σπεσιαλ στρωσιμο ;D
|
|
|
Post by gtziaf on Feb 17, 2014 18:01:08 GMT 2
Ευχαριστω για τα καλα λογια.Χαρις στην υπαρξη του φορουμ σου Γιωργο εγω τουλαχιστον βελτιωθηκα παρα πολυ και σε ευχαριστω και εσενα αλλα και ολα τα παιδια, για την κατα καιρους πολυτιμη βοηθεια και συμβουλες τους. Πολύ ωραίο πολύθεματικέ και ταλαντούσε κύρι Μάνο μας. Μπράβο φίλε μου! ΥΓ. Για το εσωτερικό θα συμφωνήσω με τον Αλέξιο, αλλά πρέπει να προσθέσω ότι μου άρεσαν πάρα πολύ οι λεπτομέρειες στο κρεββάτι. Μάνο, να είσαι καλά φίλε μου. Χαίρομαι που μέσα από το φόρουμ μας και μέσω της διάθεση για βοήθεια όλων των τα παιδιών, έχεις βοηθηθεί. Η βελτίωση αφορά φυσικά όλους μας. Ελπίζω, να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας με την ίδια ανιδιοτέλεια και με ανάλογη αγάπη για τον μοντελισμό. : :
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Feb 26, 2014 15:03:36 GMT 2
Πολύ όμορφο αποτέλεσμα Μάνο,
Και φαίνεται να το ευχαριστήθηκες στην κατασκευή.
Το 513 το χρησιμοποίησες απευθείας από τη φιάλη?
Φιλικά,
Αγάπιος
|
|
|
Post by manos13 on Feb 26, 2014 23:24:30 GMT 2
Ευχαριστω πολυ.Παρακολουθω και το δικο σου Torino και ειναι πολυ ωραιο.Το 513 το κανω παντα μεταγγιση σε αερογραφο, αφου το αδειασω σε γυαλινη φιαλη.Θελει προσοχη και υπομονη γιατι φουσκωνει ευκολα(εχει πολυ προωθητικο αεριο) και ξαφνικα χυνεται και χανεται το μισο χρωμα. Πολύ όμορφο αποτέλεσμα Μάνο, Και φαίνεται να το ευχαριστήθηκες στην κατασκευή. Το 513 το χρησιμοποίησες απευθείας από τη φιάλη? Φιλικά, Αγάπιος
|
|
|
Post by gtziaf on Feb 27, 2014 9:04:54 GMT 2
Μάνο, για να γίνει εύκολη η ζωή σου κατά την μετάγγιση κάνεις τα εξής βήματα : 1.Πας στο σούπερ μάρκετ και αγοράζεις μια μικρή γυάλινη συσκευασία γάλα (αυτό που μεγαλώνει γερά παιδιά) www.timimas.gr/wp-content/uploads/2013/12/202.jpgΟ παραπάνω σύνδεσμος δεν είναι διαφήμιση, αλλά μπλα - μπλα ...2. Πίνεις τους φραπέδες σου (αν βάζεις το γάλα φυσικά). ;D 3. Όταν τελειώσει (το γάλα ) το πλένεις προσεκτικά 4. Μετά παίρνεις το 513 και το μεταγγίζεις κατά τα γνωστά, μέσα. Το μακρύ στόμιο αποτρέπει υπερχειλίσεις. 5. Μετά από καμιά ώρα ή και παραπάνω (για να φύγει το προωθητικό υγρό), το σφραγίζεις με το καπάκι του και είναι οκ να το χρησιμοποιήσεις κατά το δοκούν... Καλούς καφέδες... εεε ... καλά βαψίματα ήθελα να πω : :
|
|
|
Post by manos13 on Feb 27, 2014 11:54:22 GMT 2
Γιωργο η αληθεια ειναι οτι χρειαζομουνα κατι τετοιο και ευτυχως μου εδωσες πολυ καλη λυση.Εννοειται οτι λιαν συντομως θα το προμηθευτο παραυτα. Μάνο, για να γίνει εύκολη η ζωή σου κατά την μετάγγιση κάνεις τα εξής βήματα : 1.Πας στο σούπερ μάρκετ και αγοράζεις μια μικρή γυάλινη συσκευασία γάλα (αυτό που μεγαλώνει γερά παιδιά) www.timimas.gr/wp-content/uploads/2013/12/202.jpgΟ παραπάνω σύνδεσμος δεν είναι διαφήμιση, αλλά μπλα - μπλα ...2. Πίνεις τους φραπέδες σου (αν βάζεις το γάλα φυσικά). ;D 3. Όταν τελειώσει (το γάλα ) το πλένεις προσεκτικά 4. Μετά παίρνεις το 513 και το μεταγγίζεις κατά τα γνωστά, μέσα. Το μακρύ στόμιο αποτρέπει υπερχειλίσεις. 5. Μετά από καμιά ώρα ή και παραπάνω (για να φύγει το προωθητικό υγρό), το σφραγίζεις με το καπάκι του και είναι οκ να το χρησιμοποιήσεις κατά το δοκούν... Καλούς καφέδες... εεε ... καλά βαψίματα ήθελα να πω
|
|