|
Post by jvolume on Jul 8, 2013 11:35:41 GMT 2
Καλημέρα σε όλους Ώστε έτσι είναι από την άλλη πλευρά του τερματισμού? Μια χαρά!! Τελευταίος και καταϊδρωμένος τερματίζω τον μοντελιστικό αγώνα του Le Mans με την Πορσε που ξεκίνησε σαν 956 και τερμάτισε σαν 962!! : : Πρωινές καλλιτεχνικές ;D φώτος της κυρίας με έξτρα κέρωμα! Αρχικώς να ευχαριστήσω όλους για τη συμμετοχή είτε με σχόλια, είτε με κατασκευή. Η εμπειρία είναι φανταστική και σας το προτείνω ανεπιφύλακτα. Αν και οι ημερομηνίες των GB στο φόρουμ μας είναι πάντα χαλαρές, ίσως θα ήταν προτιμότερο το εβδομαδιαίο να γίνει δύο εβδομάδες ώστε να είμαστε νόμιμοι και γενικώς πιο χαλαροί για να απολαύσουμε και τον αγώνα αν και ομολογώ ότι Le Mans με τα βραδινά φώτα χωρίς μοντέλο μπροστά σου δεν............ Να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως τον Γιώργο που με έβαλε σε αυτό το τριπάκι και τώρα δε ξεκολλάω με τίποτα. Φέτος κοίταγα τιμές για τα εισιτήρια του αγώνα και πήγα στο πατρικό μου να δω σε τι κατάσταση βρίσκεται μια σκηνή που είχα σαν νιάτο που άντεχα το κάμπινγκ μήπως του χρόνου τα καταφέρω και με κατάλληλη παρέα.........τα όνειρα ακόμα είναι αφορολόγητα!!!! Πάντως μπήκε ήδη στην to do list μου οπότε όσοι πιστοί ας προσέλθουμε. Εννοείται πως και του χρόνου είμαι μέσα με ένα Nissan R89 που έχω στο στοκ μου εκτός και αν οι χαλκομανίες είναι σε τραγική κατάσταση οπότε μια κλασσική 956 θα είναι η λύση. καλήμερα σε όλους Γιάννης
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Jul 8, 2013 13:29:29 GMT 2
Μπραβο Γιαννη! Μια χαρα βγηκε το Πορσικο, αντε και του χρονου να μας ποσταρεις απευθειας απο την πιστα : : Αλλα μην το μεγαλωσουμε και αλλο το GB, ειναι πιο γλυκια η παρανομια ;D
|
|
|
Post by manos13 on Jul 8, 2013 14:13:15 GMT 2
Πολυ ωραιος μας βγηκες, μπραβο σου.
|
|
|
Post by alex78 on Jul 8, 2013 22:57:52 GMT 2
Φανταστικό απότελεσμα Γιάννη, πολλά συγχαρητήρια!!! : : : : : : Τώρα που πλέον μπήκε το ''νερό στο αυλάκι'' τι μας ετοιμάζεις για την συνέχεια...?? Αλέξης : :
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Jul 8, 2013 23:04:37 GMT 2
Γιάννη η 962 ή 956, όποια και αν είναι τέλος πάντων, βγήκε πολύ ομορφη!!! Πιο πολύ χαίρομαι όμως που έχουμε τελειωμένο μοντέλο απο τα χεράκια σου, γιατί ξέρω υπό ποιές συνθήκες μοντελάρεις : :
|
|
|
Post by gtziaf on Jul 9, 2013 7:57:49 GMT 2
Συγχαρητήρια Γιάννη. Όχι μόνο τελειωμένο μοντέλο αλλά και σε χρόνο ρεκορ. Πολύ όμορφο πραγματικά το θηρίο... Πιο πολύ χαίρομαι όμως που έχουμε τελειωμένο μοντέλο απο τα χεράκια σου, Συμφωνώ απόλυτα. Σου ευχόμαστε περισσότερα τελειωμένα στο άμεσο μέλλον Αλλα μην το μεγαλωσουμε και αλλο το GB, ειναι πιο γλυκια η παρανομια ;D ;D Να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως τον Γιώργο που με έβαλε σε αυτό το τριπάκι και τώρα δε ξεκολλάω με τίποτα. Φέτος κοίταγα τιμές για τα εισιτήρια του αγώνα και πήγα στο πατρικό μου να δω σε τι κατάσταση βρίσκεται μια σκηνή που είχα σαν νιάτο που άντεχα το κάμπινγκ μήπως του χρόνου τα καταφέρω και με κατάλληλη παρέα.........τα όνειρα ακόμα είναι αφορολόγητα!!!! Πάντως μπήκε ήδη στην to do list μου οπότε όσοι πιστοί ας προσέλθουμε. Γιάννη άγγιξες ευαίσθητη φλέβα. Είναι ένα από τα όνειρά μου. Μακάρι να οργανωθεί ομάδα από το scalewheels και να το κανονίσουμε στο μέλλον. Άντε και του χρόνου
|
|
|
Post by jvolume on Jul 9, 2013 8:47:25 GMT 2
Μπραβο Γιαννη! Μια χαρα βγηκε το Πορσικο, αντε και του χρονου να μας ποσταρεις απευθειας απο την πιστα Αλλα μην το μεγαλωσουμε και αλλο το GB, ειναι πιο γλυκια η παρανομια Δημήτρη σε ευχαριστώ πολύ. Για μοντέλο φτιαγμένο σε μια εβδομάδα είμαι πολύ ευχαριστημένος. Απευθείας από την πίστα?Λες? Ψάχνω παρέα. Το Le Mans GB γλυκιά παρανομία? Ούτε διαφήμιση σοκολάτας ρε φίλε.. Πολυ ωραιος μας βγηκες, μπραβο σου. Μάνο σε ευχαριστώ πολύ καλημέρα σε όλους Γιάννης
|
|
|
Post by jvolume on Jul 9, 2013 8:58:54 GMT 2
Γιάννη η 962 ή 956, όποια και αν είναι τέλος πάντων, βγήκε πολύ ομορφη!!! Πιο πολύ χαίρομαι όμως που έχουμε τελειωμένο μοντέλο απο τα χεράκια σου, γιατί ξέρω υπό ποιές συνθήκες μοντελάρεις Χρήστο σε ευχαριστώ πολύ. Δυστυχώς δε διαφαίνεται αυτές οι συνθήκες να αλλάζουν στο άμεσο μέλλον οπότε το μοντελάρισμα "αλα τσιγκάνα" θα συνεχιστεί με πλέον πιο αποτελεσματικό τρόπο. ’λεξ σε ευχαριστώ πολύ. ’ργησε λιγάκι... ;D ;D αλλά πράγματι κύλησε το νερό στο αυλάκι. Η συνέχεια έχει κλεισίματα υποχρεώσεων στον πάγκο μου και βέβαια Lambo gb για να μην ξεχνιόμαστε. Μέχρι τότε όμως ασχολούμαι με αυτό το "μωρό" καλημέρα σε όλους Γιάννης
|
|
|
Post by jvolume on Jul 9, 2013 9:08:48 GMT 2
Συγχαρητήρια Γιάννη. Όχι μόνο τελειωμένο μοντέλο αλλά και σε χρόνο ρεκορ. Πολύ όμορφο πραγματικά το θηρίο... Συμφωνώ απόλυτα. Σου ευχόμαστε περισσότερα τελειωμένα στο άμεσο μέλλον Γιάννη άγγιξες ευαίσθητη φλέβα. Είναι ένα από τα όνειρά μου. Μακάρι να οργανωθεί ομάδα από το scalewheels και να το κανονίσουμε στο μέλλον. Άντε και του χρόνου Γιώργο καλημέρα Σε ευχαριστώ πολύ. Το παλεύω αρκετά και πιστεύω σύντομα να ολοκληρωθεί ακόμα ένα. Ομάδα scalewheels με φόντο την ταμπέλα του Le Mans? Μέσα!! : : Βάζω ορίζοντα δύο χρόνων....
|
|
pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on Jul 10, 2013 19:21:00 GMT 2
Γιαννη πολυ ωραιο το πορσικο!!!!
|
|
|
Post by jvolume on Jul 13, 2013 6:20:42 GMT 2
Γιαννη πολυ ωραιο το πορσικο!!!! Παναγιώτη καλημέρα Σε ευχαριστώ πολύ φίλε για τα καλά σου λόγια
|
|
|
Post by nektarios on Jul 19, 2013 13:49:58 GMT 2
Φίλε Γιάννη, ειλικρινή συγχαρητήρια, τόσο για το πολύ όμορφο αποτέλεσμα, όσο και για την απόφασή σου να συμμετάσχεις στο GB παρά το τόσο δύσκολο πρόγραμμά σου! : : : : : :
|
|