|
Post by rous74 on Apr 17, 2013 18:37:00 GMT 2
Καλησπέρα σε όλους ! Ναι καλά βλέπετε....το θέμα αυτό δεν είναι κάποιο ακόμα πολιτικό αυτοκίνητο, ούτε κάποια μηχανή ή τράκτορας ! Είναι η πρώτη μου απόπειρα στον κόσμο της f1 και γι' αυτό θα ήθελα την επιείκιά σας και ιδιαίτερα του φίλου Σταύρου (est1976) αλλά και των υπολοίπων φίλων που κατέχουν το "άθλημα". Το κίτ είναι της fujimi στην 1/20 και έχω προσθέσει ζώνες ασφαλείας, μεταλλικά μπουτόν στο τιμόνι, κάποια PE και βαβίδες στα ελαστικά. Το μασκάρισμα κατά τη γνώμη μου ήταν το δύσκολο σημείο της υπόθεσης αλλά πιστεύω ότι δεν τα πήγα και άσχημα.... Τα χρώματα που έχουν χρησιμοποιηθεί είναι της πολυαγαπημένης zero paints. Eλπίζω να σας αρέσει για πρώτη προσπάθεια ευελπιστώ να υπάρξει και συνέχεια στο μέλλον....
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Apr 17, 2013 18:58:42 GMT 2
Καλησπέρα Ανδρέα, Μου αρέσει πολύ το αποτέλεσμα!!! Φινίρισμα-χαλκομανίες σούπερ, και συμμετρίες όσο μπορώ να δω σωστές. Άντε βάλε μπρος το επόμενο μονοθέσιο με κινητήρα παρακαλώ... ;D Μπράβο φίλε! Απόστολος : :
|
|
|
Post by rous74 on Apr 17, 2013 19:12:28 GMT 2
Απόστολε καλησπέρα,
Σ' ευχαριστώ φίλε για το σχόλιο σου, χαίρομαι πολύ που σ' άρεσε και εύχομαι η επόμενη να είναι καλύτερη....
|
|
pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on Apr 17, 2013 19:33:27 GMT 2
Ανδρεα μου το φυλαγες για εκπληξη εεεεεεεε καλως ηρθες στον κοσμο της Φ1 το μοντελο φιλε μου δειχνει πολυ καλο το προβλημα με σενα ειναι οτι δεν πετυχαινεις παντα τις φωτογραφιες σου!!!!! εκει θελεις βελτιωση......... παντως ειμαι σιγουρος οτι και το βαψιμο και η γυαλαδα του μοντελου θα ειναι στα δικα σου υψηλα στανταρ!!! ελπιζω να υπαρχει συνεχεια !!!!!
|
|
|
Post by rous74 on Apr 17, 2013 19:36:55 GMT 2
Παναγιώτη καλησπέρα,
Είπα να σας κάνω και γώ μια μικρή έκπληξη !!
Με τις φωτογραφίες τα έχουμε πεί... έχω θέμα !!
Σ' ευχαριστώ πάντως για το σχόλιο σου και το καλοσώρισμα στη οικογένεια της f1 !!!
|
|
vagelis207
GP3 Driver
Βαγγελης Κοντοδημος
|
Post by vagelis207 on Apr 17, 2013 19:38:14 GMT 2
Πω πω εκπληξη!!!! Πολυ καλη δουλεια !!!! Συγχαρητηρια φιλε!!! Αντε και το επομενο να ειναι WRC!! ;D
|
|
|
Post by rous74 on Apr 17, 2013 19:45:25 GMT 2
Βάγγέλη φίλε να' σαι καλά σ' ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια !!
Να σου πώ την αλήθεια ένα fiesta της belkits θα το φτιαχνα άνετα !
|
|
|
Post by rous74 on Apr 17, 2013 20:04:57 GMT 2
|
|
pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on Apr 17, 2013 20:13:18 GMT 2
Πολυ καλυτερες !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
ixodeservice
Kart Driver
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΩΝ ΣΥΡΟΥ
|
Post by ixodeservice on Apr 17, 2013 23:46:21 GMT 2
Αν και καθώς ξέρεις οτι δεν το καττέχω το σπόρ με τα τετράτροχα.... Μου είναι δύσκολο να το προσπεράσω τέτοιο φινίρισμα ρε φίλε!!!!! Παντός καιρου εισαι τελικά Ανδρέα!!!!Πολλά μπράβο και απο εμένα!!! : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : Ηλίας... : :
|
|
est1976
GP3 Driver
Σταύρος
|
Post by est1976 on Apr 18, 2013 7:55:58 GMT 2
Εντάξει...
Ίδρωσα για να σε πείσω και σε μουρμουράω μήνες τώρα για να μπεις στον θαυμαστό κόσμο της F1. Αλλά πες μου ειλικρινά: δεν άξιζε τον κόπο?
Και το πρώτο δείγμα γραφής σου με δικαιώνει!
Δεν υπάρχει κάποιο σημείο που να επιδέχεται αυστηρή κριτική.
Και κάνουμε και εκπληξούλες ε? Τώρα θα δεις τι θα πάθεις με το επόμενο μονοθέσιο.
Πάντως Ανδρέα μας το κατέχεις το σπορ.
Πολλά μπράβο από τον πιο φειδωλό σε θετικά σχόλια της παρέας.
:respect:
|
|
|
Post by nektarios on Apr 18, 2013 8:19:04 GMT 2
Είναι πολύ όμορφο!!! Ειδικά στο βάψιμο, που κι εγώ νομίζω οτι είναι το πιο δύσκολο σημείο του, τα πήγες περίφημα! : : : : Με το καλό και στα επόμενα! : :
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Apr 18, 2013 10:58:46 GMT 2
Καλημερα Αντρεα, πολυ ομορφο το μοντελο! Μοντελιστικα μιλωντας τι σχολια να κανουμε, μασκαρισματα βαψιματα υψηλου επιπεδου! Φορμουλοϊστορικα μιλωντας υπαρχουν καποιες ανακριβειες αλλα ειναι το πρωτο, φταιει και η Fujimi, οποτε δεν υπαρχει καν λογος να ασχοληθουμε (και καπου οταν αρχιζουμε να μετραμε βιδες χανεται και η χαρα του μοντελισμου ). Αρκετα με τις Φερραρι και τα μπορντω ;D Πιασε τωρα την 99Τ (δεν ξεχνω ) : :
|
|
|
Post by gtziaf on Apr 18, 2013 11:47:54 GMT 2
Ανδρέα, τα είπαμε τηλεφωνικά και στα σχόλια θα συμφωνήσω με το Μήτσο. Ο καλός μοντελιστής δεν έχει πρόβλημα σε καμιά θεματολογία. Δείχνει καλοβαμμένη και καλοφτιαγμένη. Μπράβο φίλε μου... Τώρα για τις φορμουλολεπτομέρειες, υπάρχουν πολλά περιθώρια αλλά δεν έχει νόημα να τα αναλύσουμε περαιτέρω. Σε βλέπω, σύντομα, θαμώνα του motorsport cafe στο φόρουμ μας, με τους τρελούς που έχεις μπλέξει. Κι η επόμενη να είναι Ferrari, έτσι? ;D : :
|
|
est1976
GP3 Driver
Σταύρος
|
Post by est1976 on Apr 18, 2013 11:53:16 GMT 2
... Κι η επόμενη να είναι Ferrari, έτσι? ;D Βουλωμένο γράμμα διαβάζεις ;D ;D ;D ;D ;D
|
|
|
Post by rous74 on Apr 18, 2013 12:51:56 GMT 2
Ηλία, Σταύρο, Νεκτάριε, Δημήτρη και Γιώργο ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ για τη θερμή υποδοχή στην f1 !!!
Χαίρομαι που σας άρεσε !
Τα περιθώρια βελτίωσης σαφώς και είναι ανεξάντλητα και πιστεύω με το επόμενο να πάω καλύτερα. Το ζητούμενο σε αυτή τη πρώτη κατασκευή ήταν να πετύχω καλά μασκαρίσματα και βαψίματα και κάτι αρκετά σημαντικό στις κατασκευές f1 που δεν είναι άλλο απο τα σωστά ζυγίσματα σε αεροτομές και ψαλίδια. Πιστεύω ότι ψιλοκατάφερα στους τομείς αυτούς....
Δημήτρη η 99T είναι ένα απο τα αγαπημένα μου μονοθέσια όπως σχέδον όλα απο το τέλος της δεκαετίας του '80 εως αρχές του '90 μεταξύ των οποίων η ferrari f189, η jordan 191, η benetton B188 και η williams renault. Κάποια στιγμή την 99T θα την φτιάξω σειρά όμως κατα πάσα πιθανότητα θα έχει η f189 ... (Σταύρο ετοίμαζε το φωτογραφικό υλικό για την ferrari !)
Σας ευχαριστώ και πάλι όλους !
|
|