andwrc
Kart Driver
Ανδρέας
|
Post by andwrc on Mar 24, 2013 13:55:21 GMT 2
Φίλοι μου γεια σας. Μετά από ένα μικρό διάλειμμα με την RC166, τελείωσα αυτό το κιτ της BELKITS με το transkit της ίδιας εταιρείας το οποίο μετατρέπεται σε χωμάτινο. Το βάψιμο έγινε με Zero Paints, γυάλισμα με 2Κ της ίδιας εταιρείας και σκόνισμα με Buff της TAMIYA. Δεν θυμάμαι αν πήρε μέρος σε νυχτερινή διαδρομή, αλλά μου άρεσαν οι προβολείς γι' αυτό και μπήκαν στην θέση τους. Δυσκολίες δεν μπορώ να πω πως είχε η κατασκευή του αλλά αν κάποιος θέλει υπερλεπτομέρεια στο εσωτερικό του μοντέλου... έπαιξε κι έχασε! Με το κλείσιμο του αμαξώματος, χάνονται τα πάντα. Σας ευχαριστώ που παίρνετε μάτι.
|
|
|
Post by manos13 on Mar 25, 2013 0:51:09 GMT 2
Ανδρεα φοβερο και τρομερο.Ευτυχως το σκονισες.(Αν και δεν μας εχεις συνηθισει σε κατι τετοια)
|
|
pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on Mar 25, 2013 9:30:00 GMT 2
Ανδρεα πολυ ωραιο το φιεστα!!!!
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Mar 26, 2013 11:26:33 GMT 2
Ανδρέα πολύ όμορφο και εντυπωσιακό το αποτέλεσμα!
Στο δε σκόνισμα! μαεστρία!!
:respect:
|
|
|
Post by alex78 on Mar 26, 2013 14:47:12 GMT 2
Καλησπέρα Ανδρέα! Εντυπωσιακό σκόνισμα σε μια εξαιρετική δουλειά, συγχαρητήρια!!! Το livery πέρα απο όμορφο το θεωρώ και πολύ απαιτητικό λόγω τετραχρωμίας και μασκαρισμάτων (άσε που μου έρχεται στο μυαλό και το Πορσικό του Admin..... ). Άν θές βγάλε περισσότερες φωτό να το θαυμάσουμε καλύτερα.....
Αλέξης
|
|
|
Post by jvolume on Mar 26, 2013 15:58:15 GMT 2
Αντρέα καλησπέρα Πολύ όμορφο το φιεστάκι σου φίλε αλλά μόνο 2 φώτος?? Για δώσε πράμα στο λαό!! Το λέρωμα είναι πολύ καλό. Μήπως να κανονίζαμε ένα topic με την τεχνική του σκονίσματος? Θεωρώ πως πολλοί θα το βρίσκανε πολύ χρήσιμο. Για την μπροστά δεξιά ζάντα στα είπε και ο......... Ιησούς ;D ;D Παρατηρώ τις γρίλιες στο καπό και απ'οτι βλέπω είναι σωστή 'ολη αυτή η κουβέντα που γίνεται γι'αυτές. Την ζελατίνα- καθρέφτη που χρησιμοποίησες στα τζάμια την είχε μέσα το κιτ? Καλό απόγευμα Γιάννης
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Mar 26, 2013 17:57:26 GMT 2
Φοβερο το Φιεστα! Αψογο και το βαψιμο και το σκονισμα : : Συμφωνα με την "εγκριτη" wikipedia η πιο "νυχτερινη" ειδικη αρχιζε στις 5 παρα κατι οποτε λιγο δυσκολο να εχει τους προβολεις, αλλα οπως και να εχει του πανε πολυ, το κανουν πιο επιθετικο
|
|
|
Post by gtziaf on Mar 26, 2013 18:18:25 GMT 2
Ανδρέα, πολύ όμορφο το φιεστάκι. Από τα πιο όμορφα λίβερι το άρλεκιν... Και το σκόνισμα είναι υπέροχο, αλλά του λείπει μια βάση και εμάς λίγο περισσότερες φώτο Για τις ζελατίνες στα τζάμια θα ρωτούσα κι εγώ, αν και νομίζω ότι σου περισσέψανε από μια σέλικα σαφάρι της tamiya. Σωστά? : :
|
|
andwrc
Kart Driver
Ανδρέας
|
Post by andwrc on Mar 26, 2013 18:49:21 GMT 2
Φίλοι μου, σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια.
Η βάση είναι σχεδόν έτοιμη.
Η ζελατίνες (σωστά Γιώργο) είναι από CELICA SAFARI και με λίγο προσοχή και προδέρμ μπαίνουν.
|
|
andwrc
Kart Driver
Ανδρέας
|
Post by andwrc on Mar 26, 2013 18:54:12 GMT 2
Φίλοι μου, σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Η βάση είναι σχεδόν έτοιμη. Η ζελατίνες (σωστά Γιώργο) είναι από CELICA SAFARI και με λίγο προσοχή και προδέρμ μπαίνουν.
|
|
geokat
F3 Driver
Γιώργος
|
Post by geokat on Mar 26, 2013 22:48:03 GMT 2
αν και δεν ασχολούμε με τα WRC μου φαίνεται πολύ εντυπωσιακό!! τόσο η πολυχρωμία όσο και η λεπτομέρια στο σκόνισμα σε κάνουν να το χαζεύεις για ώρα : :
|
|
|
Post by rous74 on Mar 28, 2013 13:19:54 GMT 2
Ανδρέα το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό και το σκόνισμα άψογο !
Μπράβο φίλε !!
|
|
|
Post by alex78 on Mar 30, 2013 11:08:38 GMT 2
Ανδρέα με την βάση που του πρόσθεσες ήρθε καί έδεσε το πράγμα φίλε, ΑΨΟΓΟ αποτέλεσμα απο κάθε άποψη!!! : : : : Αλέξης : :
|
|
|
Post by Sakis on Mar 30, 2013 18:04:20 GMT 2
Πολύ ωραίο σκόνισμα έχεις κάνει καθώς και κατασκευαστικά-χρωματικά είναι πολύ δυνατό! Ενδιαφέρον είναι και το εφέ στα τζάμια. Συγχαρητήρια, πολύ όμορφο μοντέλο! Βάλε και μία φωτό με τον πισινό του αν δε σου κάνει κόπο, είναι τόσο ωραίος σε αυτό το αυτοκίνητο...
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Apr 3, 2013 22:38:45 GMT 2
Όμορφο θέμα, και ακόμη ομορφότερη η εκτέλεση!!! Μπράβο! Απόστολος : :
|
|
vagelis207
GP3 Driver
Βαγγελης Κοντοδημος
|
Post by vagelis207 on Apr 13, 2013 14:00:11 GMT 2
Ανδρεα απλα :respect: :respect: Συγχαρητηρια!
|
|