Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Mar 10, 2013 22:05:56 GMT 2
Φοβερο το NSX, μπραβο Θανε!!! Το σβησιμο καμια σχεση με τα αστεια decals, η μονη διαφωνια, που δεν αλλοιωνει παντως το τελικο αποτελεσμα, στα πλαινα κατεβασες νομιζω πολυ χαμηλα το πρασινο, εχω την εντυπωση οτι τα κοκκινα Honda Racing παιζουν σε ασπρο φοντο. Αλλα οτι κα να λεμε εξαιρετικο μοντελο και πολυ σεξυ φωτογραφηση : :
|
|
|
Post by Sakis on Mar 10, 2013 23:48:37 GMT 2
Thank you Δημήτρη! Όταν έβαφα είχα σαν αναφορά το κουτί που το δείχνει από το πλάι και το σβήσιμο παίζει λίγο πάνω από το νεύρο της πόρτας. Μετά που κατέβηκα σπίτι και άνοιξα το PC είδα αυτό: Άσχετο με αυτό που ορίζει η Tamiya... Mετά που έβαλα να παίξω λίγο Gran Turismo 5 είδα ότι κάνει και καμπύλη... Άσχετο και με το πραγματικό και με τις οδηγίες της Tamiya... Κάπου εκεί λες: βρε δε *&%$#@στε, τώρα έτσι το έκανα και έτσι μ'αρέσει! ;D ;D ;D
|
|
ixodeservice
Kart Driver
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΩΝ ΣΥΡΟΥ
|
Post by ixodeservice on Mar 11, 2013 9:08:24 GMT 2
Θάνο τρομερή η δουλειά σου φίλε!!! Θα σου πω και εγω για το σβήσημο των χρωμάτων ....απλά τέλειο!!! : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : Πάντα τέτοια!!! Ηλίας : :
|
|
|
Post by Sakis on Mar 11, 2013 12:59:53 GMT 2
Να 'σαι καλά ρε Ηλία, σ'ευχαριστώ! Tη Ferrari SuperAmerica την παρέλαβες έτσι; Γιατί δεν έστειλες κάτι. Υποθέτω όλα ΟΚ.
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Mar 14, 2013 10:35:57 GMT 2
'Ενα απο τα πιο όμορφα και άψογα αγωνιστικά που έχω δει!!!!!!!!!!!!!!! Εκπληκτικό!!!!!!!!!!!!!!!
Οι φωτογραφίες είναι σε άλλο επίπεδο, εφάμιλλες με το μοντέλο...
:respect: :respect: :respect: :respect:
|
|
|
Post by Sakis on Mar 22, 2013 18:46:10 GMT 2
Mε σκλαβώνεις Γιώργο! Σ'ευχαριστώ! Το καλύτερο δυνατό κάνω μιας και είναι η θεματολογία που μου αρέσει περισσότερο. Είναι προιόν photoshop μη ψαρώνεις......
|
|