|
Post by Sakis on Mar 3, 2013 23:03:02 GMT 2
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Mar 3, 2013 23:13:39 GMT 2
Θανο εχεις κανει παρα πολυ ομορφη δουλεια!! Ολες οι κινησεις σου δειχνουν το ταλεντο σου Μου εχει λειψει η παρουσια σου και οι κατασκευες σου...ευχομαι να ξεπερασεις οτι σε κραταει πισω και να επανελθεις δυναμικα
|
|
|
Post by manos13 on Mar 3, 2013 23:18:08 GMT 2
Κουκλα ειναι!!! : : : : : : : :
|
|
|
Post by alex78 on Mar 3, 2013 23:54:49 GMT 2
Μ'αυτό που βλέπω έχω φτιαγμένη διάθεση για όλο το μήνα! Λές και βρίσκομαι στις σελίδες του AF!! Μέχρι και η φωτογράφηση σου είναι κορυφαίου επιπέδου!! Για τα της κατασκευής θέλω να γράψω ολόκληρη Έκθεση, αλλά θ'αρκεστώ μόνο σ'αυτό: ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ!!! : : : : : : Αλέξης : :
|
|
vagelis207
GP3 Driver
Βαγγελης Κοντοδημος
|
Post by vagelis207 on Mar 4, 2013 0:02:18 GMT 2
Απλα ΑΨΟΓΟ!!!! Μπραβο Θανο!!! :respect:
|
|
est1976
GP3 Driver
Σταύρος
|
Post by est1976 on Mar 4, 2013 7:44:18 GMT 2
Ξέρεις πόσο δύσκολος είμαι στα σχόλια.
Εδώ όμως δεν μπορώ να μην αναφωνήσω:
ΟΥΑΟΥ!! Απίστευτη δουλειά!! :respect:
Νομίζω ένα από τα 5 καλύτερα αγωνιστικά που έχω δει τον τελευταίο χρόνο. Το σβήσιμο του πράσινου πάνω στο άσπρο παγιδεύει το μάτι, το σφράγισμα των σημάτων, τα carbon, το stencil των ελαστικών και ..και ..και..
Chapeau mon cher!
|
|
pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on Mar 4, 2013 9:31:12 GMT 2
Θανο θα συμφωνησω απολυτα με τους προλαλησαντες
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ!!
μας λειπουν τετοιες δουλειες απο το φορουμ συγχαρητηρια!!
|
|
|
Post by nektarios on Mar 4, 2013 9:37:28 GMT 2
Θάνο, είναι εξαιρετικό!!! : : : : : : Ειδικά το "σβήσιμο" του πράσινου και η εφαρμογή των carbon είναι πραγματικά εντυπωσιακά!!! :respect: Δεν ξέρω αν θα ήταν εύκολο να προσθέσεις κάποια φωτό από το εσωτερικό, βγαλμένη από την δεξιά πλευρά.
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Mar 4, 2013 11:57:20 GMT 2
Θάνο εκπληκτικό το αποτέλεσμα φίλε!
Προσεγμένο σε όλα τα σημεία το μοντέλο και το χεράτο σβήσιμο... :respect:
|
|
|
Post by jvolume on Mar 4, 2013 16:08:30 GMT 2
Θάνο καλησπέρα
Καλώς μας ξαναρθες φίλε μου. Έλειψες από την παρέα μας και εσύ και οι δουλείες σου. Ελπίζω να σε "βλέπουμε" συχνότερα από εδώ και στο εξής. Για το μοντέλο τι να πω? Τα έχουν πει όλα οι προηγούμενοι.Απλά συγχαρητήρια!! Μου είχε πει ο Γιώργος για ένα τρομερό NSX που ετοίμαζες αλλά το τελικό αποτέλεσμα είναι πολύ ανώτερο των περιγραφών του!!
καλό απόγευμα Γιάννης
|
|
|
Post by Kομνηνοs on Mar 4, 2013 18:17:20 GMT 2
|
|
amyntas
Kart Driver
Αμύντας
|
Post by amyntas on Mar 4, 2013 23:24:53 GMT 2
Εξαιρετική δουλειά.Εκπληκτικό αποτέλεσμα. : :
|
|
Spiros
GP3 Driver
Αλεξανδρής Σπύρος
|
Post by Spiros on Mar 5, 2013 10:18:42 GMT 2
Θάνο οτι και να πω .... τα είπαν οι άλλοι.
Σπύρος
|
|
|
Post by manos13 on Mar 5, 2013 12:01:42 GMT 2
Αγαπητε φιλε, εκτος απο τα θερμα συγχαρητηρια και παλι για την κατασκευη του Honda NSX, θα σε παρακαλουσα να μου πεις την εταιρεια, τον κωδικο του πρασινου και απο που το πηρες.Ευχαριστω για τον χρονο σου.
|
|
|
Post by gtziaf on Mar 5, 2013 18:15:42 GMT 2
Θάνο, για το αποτέλεσμα δεν έχω να προσθέσω κάτι, καθώς με κάλυψαν όλοι οι προηγούμενοι που τίμησαν την προσπάθεια σου, σε αυτό το εξαιρετικό μοντέλο. Η μόνη διαφορά είναι ότι δεν με εξέπληξε καθώς περίμενα κάτι αντίστοιχο από σένα κάποια στιγμή. Επίσης η φωτογράφηση είναι πολύ προσεγμένη και αναδεικνύει το αποτέλεσμα. Αν και για μένα όλα αυτά δεν είναι τόσο σημαντικά, μιας το πιο ουσιαστικό είναι από ότι κατάλαβα το ευχαριστήθηκες και το μοντελαρίσμα έπαιξε τον πραγματικό του ρόλο ύπαρξης (ως μέσω ψυχαγώγησης και όχι άγχους). Τέλος παίρνοντας αφορμή από το σχόλιο του Χρήστου, πιστεύω ότι ο Θάνος που κινείτε μέσα στα πλαίσια καλής και συναδελφικής συμπεριφοράς που πρεσβεύει το SCW και διάθεσης για προσφορά στην κοινότητα, όντως λείπει από την παρέα μας. Εύχομαι ανάλογη επιτυχία και διασκέδαση στο επόμενο : :
|
|
|
Post by Sakis on Mar 5, 2013 20:17:50 GMT 2
Απάντηση φουλ κομπλέ σε όλους και σε ένα ποστ (όλα σε ένα, νοικοκυρεμένα που λέει και διαφημιστικό σποτάκι)! ;D Thanks Χρηστάκο! Ναι είμαι ταλαντούχο αγόρι... ;D Τα είπαμε κ τηλεφωνικά εμείς και οι απόψεις σου βοήθησαν πολύ. Είναι το άτιμο, όπως όλα τα NSX κατά τη γνώμη μου. Σ' ευχαριστώ! Να φτιάχνω ένα κάθε μήνα αν είναι να σου τον φτιάχνω (το μήνα ;D ). Να 'σαι καλά ρε Άλεξ! Το highlight νομίζω πως είναι το γεγονός ότι αρχίζω να φωτογραφίζω καλύτερα... Άψογο όχι, μάλλον πιό κοντά προς το άψογο από τα προηγούμενα μοντέλα μου κι αυτό είναι που με χαροποιεί Βαγγέλη. Σ'ευχαριστώ πολύ! Je vous remercie bien monsieur de vos compliments! Εδώ παγιδεύτηκε το δικό μου μάτι που είναι και στριφνό το δικό σας δε θα παγιδευτεί...; ;D Σ'ευχαριστώ Παναγιώτη!Υπάρχουν ήδη όμορφες κατασκευές στο φόρουμ και χαίρομαι να συμβάλλω το κατα δύναμιν ξανά κι εγώ! Να 'σαι καλά Νεκτάριε! Ο κουλός δε σκέφτηκα να βγάλω και μία από δεξιά πριν το κλείσω... Αν θέλεις να δεις κάτι συγκεκριμένο πες μου να δω αν μπορώ να εστιάσω (τώρα που της πήρα τον αέρα της φωτογραφικής)! Thanks Αλέξανδρε! Οι σωστές και πάνω απ'όλα ουσιαστικές λεπτομέρειες θεωρώ πως ζωντανεύουν ένα μοντέλο υπό κλίμακα. 'Ο,τι καλύτερο μου επέτρεπε η υπομονή μου το έκανα! Γειά σου ρε Γιάννη, να 'σαι καλά! Ναι, θα με ''βλέπετε'' συχνότερα πλέον! Κομνηνέ, Αμύντα και Σπύρο σας ευχαριστώ για το χρόνο σας και χαίρομαι που σας άρεσε το αποτέλεσμα! Τα είπαμε μέσω ΠΜ, να το πω κι εδώ: είναι το Η78 Metallic Green της Gunze. Last but not least... Το έφτιαξα καθαρά για μένα και ήταν ένα εξαιρετικό αγχολυτικό σε δύσκολες στιγμές που είχα τις οποίες ξέρεις. Παρόλο που ήταν απαιτητικό πάει καιρός που απόλαυσα τόσο πολύ το μοντελάρισμα σαν διαδικασία και καθαρά για τον εαυτό μου καθώς τελευταία μας έχει φάει το δείχνειν, το φαίνεσθαι και το κυνήγι του προσδιορισμού ταυτότητας ως μέσο καταξίωσης. Πραγματικά θυμήθηκα τα πρώτα χρόνια που μοντέλαρα και δοκίμαζα ό,τι μου ερχόταν στο μυαλό. Το απόγευμα που είχα δύο αερογράφους γεμάτους (έναν με πράσινο κι έναν με άσπρο) και έκανα το σβήσιμο αλλάζοντας το λάστιχο παροχής αέρα από τον ένα στον άλλον κάθε λίγο και λιγάκι, σιγοτραγουδώντας παράλληλα θα μου μείνει αξέχαστο. (ξέρω, πρέπει να πάρω ένα Τ και ένα δεύτερο σωλήνα) ;D ;D Ο Θάνος θα κινηθεί στα πλαίσια που πρεσβεύει το φόρουμ και θα εκφράζεται κόσμια λέγοντας πάντα την πραγματική του γνώμη. Όσο για την διάθεση να προσφέρει νομίζω πως το ξέρεις ήδη. Τα έχουμε πει πλειστάκις είτε από κοντά είτε τηλεφωνικώς.
|
|