andwrc
Kart Driver
Ανδρέας
|
Post by andwrc on Mar 3, 2013 13:01:36 GMT 2
|
|
|
Post by rous74 on Mar 3, 2013 13:17:40 GMT 2
Καλησπέρα Ανδρέα,
Εκπληκτική η celica, είχα την τύχη να την θαυμάσω και απο κοντά σε παλαιότερη έκθεση της IPMS ! Πραγματικά ένα άκρως ρεαλιστικό μοντέλο με σεμιναριακό σκόνισμα και μια βάση που το μετατρέπει σε μίνι διόραμα και το κάνει ακόμα πιο αληθινό !!!
Συγχαρητήρια φίλε !
|
|
|
Post by alex78 on Mar 3, 2013 13:35:54 GMT 2
Καλησπέρα Ανδρέα, Ιδιαίτερα εντυπωσιάστηκα με το ρεαλιστικότατο σκόνισμα αλλά και το πλούσιο εσωτερικό (ταμπλώ, ακουστικά, χάρτες κλπ). Πραγματικά μια κορυφαίου επιπέδου κατασκευή, θερμά συγχαρητήρια!!! Αλέξης
|
|
|
Post by gtziaf on Mar 3, 2013 13:49:27 GMT 2
Θα συμφωνήσω με τα παιδιά. Τόσο για την ποιότητα του αποτελέσματος, όσο και για το σκόνισμα - εσωτερικό - βάση. Τα ειλικρινή μου συγχαρητήρια : :
|
|
|
Post by Sakis on Mar 3, 2013 15:01:13 GMT 2
Αυτό είναι πραγματικά ένα φοβερό μοντέλο που αξίζει συγχαρητηρίων! Ποιοτική και πολύ σωστή δουλειά σε όλους τους τομείς χωρίς υπερβολές, σίγουρα απολαμβάνω να το βλέπω. Ίσως να ξέφυγε λίγο το wash στο πίσω μέρος και εν γένει να φαίνεται λιγο έντονο στα δικά μου μάτια. (κουβέντα να γίνεται δηλαδή) Τα θερμά μου συγχαρητήρια!
|
|
tony V
Kart Driver
live to built/built to live
|
Post by tony V on Mar 3, 2013 19:32:31 GMT 2
: : μπραβο ! μπραβο! : : πολυ ομορφο αποτελεσμα! εξαιρετικο! ευγε! : :
|
|
vagelis207
GP3 Driver
Βαγγελης Κοντοδημος
|
Post by vagelis207 on Mar 4, 2013 0:09:25 GMT 2
Ανδρεα απλα ΑΨΟΓΟ σε ολα του!!! :respect: :respect: Το δε σκονισμα εκπληκτικο! Συγχαρητηρια φιλε!! : :
|
|
pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on Mar 4, 2013 9:33:48 GMT 2
αγαπητε ανδρεα πολυ ποιοτικη η δουλεια σου !!!
το βαψιμο ειναι εξαιρετικο χωρις υπερβολες στο σκονισμα!! και το εσωτερικο του μοντελου πραγματικα σαν αληθινο!!
συγχαρητηρια!!!
|
|
|
Post by nektarios on Mar 4, 2013 9:47:00 GMT 2
Φίλε Ανδρέα, δεν έχω παρά να συμφωνήσω με τους προηγούμενους! Είναι εξαιρετικό σε όλα του!!! :respect:
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Mar 4, 2013 11:53:05 GMT 2
Ανδρέα από τα αγαπημένα μου θέματα φίλε! Το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό φίλε : : :respect:
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Mar 4, 2013 12:35:18 GMT 2
Ανδρεα καλησπερα! Πολυ ομορη η Celica!! Το σκονισμα αλλα και οι προσθηκες στο εσωτερικο δινουν πολλα ++ Θα συμφωνησω με το Θανο για το Wash στη γραμμωση του πισω καπω αλλα εναι ψυλλος στ΄αχυρα φιλε μου
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Mar 4, 2013 13:53:31 GMT 2
Κορυφαίο βάψιμο, σκόνισμα τα πάντα...Υπέροχη!!!!!!!
|
|
|
Post by jvolume on Mar 4, 2013 16:00:54 GMT 2
Αντρέα καλησπέρα Όλα υπέροχα!! Πολλά συγχαρητήρια και από εμένα. : : : : Την χάζευα στο RCMBF και περίμενα να την δω και στην παρέα μας και πραγματικά χαίρομαι που την ανέβασες. Τώρα βέβαια μας άνοιξες την όρεξη και ζητάμε και άλλα............ καλό απόγευμα Γιάννης
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Mar 10, 2013 22:11:09 GMT 2
Φοβερο και απο κοντα και απο τις φωτο!!! Ειναι εντυπωση μου ή εχεις σφαξει αναρτησεις ασυμμετρα για να καθεται στις πετρες?
|
|
andwrc
Kart Driver
Ανδρέας
|
Post by andwrc on Mar 13, 2013 12:11:56 GMT 2
Καλησπέρα Ανδρέα, Εκπληκτική η celica, είχα την τύχη να την θαυμάσω και απο κοντά σε παλαιότερη έκθεση της IPMS ! Πραγματικά ένα άκρως ρεαλιστικό μοντέλο με σεμιναριακό σκόνισμα και μια βάση που το μετατρέπει σε μίνι διόραμα και το κάνει ακόμα πιο αληθινό !!! Συγχαρητήρια φίλε ! Ανδρέα σ΄ευχαριστώ.
|
|
andwrc
Kart Driver
Ανδρέας
|
Post by andwrc on Mar 13, 2013 12:14:16 GMT 2
Αυτό είναι πραγματικά ένα φοβερό μοντέλο που αξίζει συγχαρητηρίων! Ποιοτική και πολύ σωστή δουλειά σε όλους τους τομείς χωρίς υπερβολές, σίγουρα απολαμβάνω να το βλέπω. Ίσως να ξέφυγε λίγο το wash στο πίσω μέρος και εν γένει να φαίνεται λιγο έντονο στα δικά μου μάτια. (κουβέντα να γίνεται δηλαδή) Τα θερμά μου συγχαρητήρια! Σε ευχαριστώ πολύ. Το wash...χμ...μπορεί να ξέφυγε λίγο έχεις δίκιο τώρα που το βλέπω.
|
|