|
Post by manos13 on Feb 15, 2013 23:57:04 GMT 2
|
|
|
Post by rous74 on Feb 16, 2013 9:08:49 GMT 2
Μάνο καλημέρα,
Ευτυχώς που δεν κατέληξε τελικά στα σκουπίδια....Εμένα μου φαίνεται μια χαρά μοντέλο, πολύ όμορφο και προσεγμένο !
Μπράβο φίλε !
|
|
|
Post by gtziaf on Feb 16, 2013 10:51:53 GMT 2
Μάνο θα συμφωνήσω με τον Ανδρέα. Το μοντελάκι φαίνεται άψογο και το λίβερι είναι πραγματικά φανταστικό (ίσως το πιο όμορφο λιβερι σε evo, που έχω δει). Επίσης το κόκκινο είναι ένα δύσκολο χρώμα τόσο στο βάψιμο όσο και στο γυάλισμα και εσύ το πέτυχες τέλεια. :respect: Αν άλλαξα κάτι θα έκανα λίγο πιο ουδέτερα τα καθίσματα (ίσως με στεγνό πινέλο και ανοιχτότερες αποχρώσεις) αλλά δεν ξέρω πως ήταν του πραγματικού οπότε είναι καθαρά αισθητική γνώμη . Για τις γραμμώσεις είχα γράψει μια τεχνική παλιότερα : scalewheels-gr.com/index.cgi?board=ref5&action=display&thread=130Αν μπορεί να βοηθήσει, θα είναι χαρά μου. Μπράβο φίλε μου, περιμένουμε το επόμενο : :
|
|
billgr
Kart Driver
Βασίλης
|
Post by billgr on Feb 16, 2013 15:05:29 GMT 2
Μάνο να μου πείς που πετάς τα σκουπίδια σου!!!!!!!!! Δεν ξέρω γιατί είναι για γέλια πάντως δεν συμφωνώ.Πολύ ωραίο βάψιμο και χρώμα, καλά στρωμένες χαλκομανίες με προτότυπο θέμα,γυάλισμα στρωτό σε όλο το κιτ,ωραίο και προσεγμένο εσωτερικό με λεπτομέρειες οπότε μάλλον το κρατάς και μάλιστα σε βιτρίνα Περιμένουμε τα επόμενα
|
|
|
Post by alex78 on Feb 16, 2013 15:31:39 GMT 2
Μάνο η κατασκευή σου προκαλεί μονάχα θαυμασμό και τπτ άλλο φίλε!! : : : : Πολύ καλή δουλειά σε όλους τους τομείς, με πραγματικά εντυπωσιακότατο εσωτερικό!! :respect: Για τα ''μαξιλαράκια'' στο roll-bar τι υλικό χρησιμοποιήσες? Αν μου επιτρέπεις μόνο μια μικρή επισήμανση που γίνεται άνετα και τώρα που το μοντέλο σου είναι ολοκληρωμένο: Ανοιξε με τρυπανάκι την μπούκα της εξάτμισης ωστέ να δείχνει πιό ρεαλιστική. Εννοείται πως γράφω καλοπροαίρετα και με φιλική διάθεση πάντα...... Αλέξης : :
|
|
|
Post by manos13 on Feb 17, 2013 21:27:12 GMT 2
Ευχαριστω ολους για τα καλα λογια. Γιωργο τι ειναι το 'λιβερι' Εχω δει το ποστ σου και σε ευχαριστω απλα αυτα κανει η βιασυνη!! Αντρεα τι να πω για τα δικα σου?Τα δικα μου ουτε να σταθουν καν κοντα στα δικα σου!! Μπιλυ για λιγο γλιτωσε την μπουνια και τα σκουπιδια.Τελικα επικρατησε η λογικη. Φιλε Αλεξ τα μαξιλαρακια ειναι απλως βαμμενα με German Grey. Αυτο το κιτ το εκανα σχετικα γρηγορα και προχειρα.
|
|
|
Post by Kομνηνοs on Feb 18, 2013 12:50:14 GMT 2
Καλημερα Μανο. Αν και ασχετος με τα αυτοκινητα θα συμφωνησω με τους προλαλησαντες. Νομιζω οτι ο Μητσος ειναι μια χαρα.
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Feb 18, 2013 14:16:01 GMT 2
Όχι βέβαια στα σκουπίδια... : : Πανέμορφη κατασκευή!!!!!! Πολύ ωραίο φινίρισμα...
|
|
|
Post by manos13 on Feb 18, 2013 20:21:45 GMT 2
Παιδια ευχαριστω και τους δυο σας για τα καλα λογια.
|
|
|
Post by gtziaf on Feb 24, 2013 23:28:06 GMT 2
Γιωργο τι ειναι το 'λιβερι'? Μάνο, είναι ο συνδυασμός εξωτερικού χρώματος και αυτοκόλλητων. Σόρρυ για την καθυστερημένη απάντηση. Το είχα ξεχάσει : :
|
|
|
Post by manos13 on Feb 25, 2013 14:40:20 GMT 2
Δεν τρεχει τιποτα ευχαριστω παντως.Δεν ηξερα τι σημαινει!!!
|
|