Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Oct 16, 2012 18:14:12 GMT 2
Καλησπερα καλωσηρθατε! Δευτερο συνεχομενο μπακ-του-μπακ 43αρι μεταλλικο της Ταμεο με στοχο να μην κανω τις ^$#*& που εκανα στο πρωτο ;D Λειπουν ακομα τα μπροστινα μπουλονια των τροχων, οι χαλκομανιες των καθρεφτων και ενας διακοπτης αλλα κατα τα λοιπα ετοιμο. Και η ελ-γκράφικο φωτογραφια με ευρω και οχι πακετο τσιγαρων γιατι λεμε να το κοψουμε (και να εξοικονομισουμε 120 ευρω για μοντελα καθε μηνα ;D ) Λεπτομερειες (που λεει ο λογος) για τα της κατασκευης στον παρακατω συνδεσμο. scalewheels-gr.com/index.cgi?board=wip1&action=display&thread=968Επομενο θυμα η Ligier JS11/15 σε heavy-metal wip που θα τα πουμε και θα τα γραψουμε ολα. Σχολια, κριτικη, παρατηρησεις οπως παντα ευπροσδεκτα! Οσο ζω μαθαινω! Αριβεντερτσι! : :
|
|
|
Post by gtziaf on Oct 16, 2012 22:25:32 GMT 2
Άψογη Δημήτρη... Μου αρέσει τρελά και μου ξυπνά αναμνήσεις. Η μόνη στεναχώρια που μου προκαλεί το κιτ σου, είναι η ανάμνηση του άδικου χαμού του Μικέλε Αλμπορέτο. Επομενο θυμα η Ligier JS11/15 σε heavy-metal wip που θα τα πουμε και θα τα γραψουμε ολα. Αυτό το περιμένω με ανυπομονησία.
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Oct 16, 2012 23:07:47 GMT 2
Δημήτρη με έχεις ψήσει τρελά με την κλίμακα ρε φίλε! Αν και νομίζω ότι εγώ δεν θα έχω τέτοια αποτελέσματα... Καλές αρχές στο επόμενο θησαυρό σου : : : : : :
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Oct 17, 2012 0:50:46 GMT 2
Κουκλάκι έγινε Δημήτρη!!! Μπράβο φίλε! Απόστολος : :
|
|
est1976
GP3 Driver
Σταύρος
|
Post by est1976 on Oct 17, 2012 6:56:06 GMT 2
Φοβερή η δουλειά σου Δημήτρη. Τα νεύρα μου γίνονται φιδές όταν βλέπω τέτοια λεπτομέρεια σε τέτοια εξωγήινη (για εμένα) κλίμακα. Μπράβο σου φίλε. ΥΓ. Πιστέυω ότι θα την δούμε ζωντανή στην έκθεση, σωστά? : : : : : :
|
|
pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on Oct 17, 2012 10:15:07 GMT 2
Δημητρη ειναι κουκλα !!!
Εχεις αρχισει να μου αλλαζεις γνωμη και εμενα για την κλιμακα!!
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Oct 17, 2012 10:56:32 GMT 2
Άψογο φινιρισμα σε τοσο μικρή κλίμακα!!! Πανέμορφο... : : : :
|
|
|
Post by rous74 on Oct 17, 2012 12:11:47 GMT 2
Δημήτρη ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ !!!
Εκπληκτικό φινίρισμα σε μια κλίμακα που τρομάζει τους περισσότερους με το μέγεθος της !!!
Και πάλι μπράβο !
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Oct 17, 2012 21:26:21 GMT 2
Παιδια σας ευχαριστω πολυ ολους για τα σχολια σας Μην σας τρομαζει η 1/43, ουτως ή αλλως λιγο πολυ ολοι εχετε εμπειρια με μικροσκοπικα ΡΕ κομματια. Οποτε και εδω δεν εχει κατι διαφορετικο, απλα λειπουν τα υπολοιπα μεγαλα κομματια ("Ιεραποστολος της 1/43" mode off) ;D Αν και νομίζω ότι εγώ δεν θα έχω τέτοια αποτελέσματα... Μην το λες αυτο Αλεξ, μη νομιζεις και αυτο το κιτ εχει τα θεματακια του. Η $Τ#* με την 1/43 ειναι οτι η παραμικρη <μπιπ> βγαζει ματι. Τουλαχιστον ειμαι ικανοποιημενος που δεν ξαναεκανα τα ιδια λαθη. Εκανα αλλα βεβαια ;D Πιστέυω ότι θα την δούμε ζωντανή στην έκθεση, σωστά? Ραϊτ θρου! Απο την Παρασκευη μεσημερι σε ενα τραπεζι της παραλιακης ολη δικη σας
|
|
|
Post by gtziaf on Oct 17, 2012 21:48:42 GMT 2
Λιγη υπομονη παρακαλω ακομα να τελιωσω και αυτο Σου θυμιζει κατι Κάτι αμυδρά... Έκατσαν καλά οι χαλκομανίες? ΥΓ. Μου θύμισες, επίσης, ότι πρέπει να φτιάξω την δικιά μου. Τις χαλκομανίες (1/43) τις είχα πάρει για να τις μετατρέψω σε 1/24. Χαίρομαι που αξιοποιούνται άψογα... : : : :
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Oct 18, 2012 17:13:05 GMT 2
Λιγη υπομονη παρακαλω ακομα να τελιωσω και αυτο Σου θυμιζει κατι Κάτι αμυδρά... Έκατσαν καλά οι χαλκομανίες? ΥΓ. Μου θύμισες, επίσης, ότι πρέπει να φτιάξω την δικιά μου. Τις χαλκομανίες (1/43) τις είχα πάρει για να τις μετατρέψω σε 1/24. Χαίρομαι που αξιοποιούνται άψογα... Οι μεγαλυτερες μια χαρα, οι μικρες ψιλοσπαγαν. Το μονο θεμα ειναι οτι λειπαν ορισμενα σηματα (πχ ΛΑΜΔΑ ΑΕ στο παρμπριζ, τα σηματα στους προβολεις). Βρηκα και μια αλλη καρτελα που τα ειχε ολα και εκανα ενα μιξ. Το καλο με τα δικα σου ειναι οτι αυτα που δε σπασαν την ωρα που μουλιαζαν, αντεξαν σε πιστολακια, βελτιωτικα κλπ κλπ. Παντως θα προτιμουσα τα πορτοκαλι να τα εβαφα τελικα. Τωρα ψαχνουμε σηματα για την ασπροκιτρινη Delta του Τζιγκερ ;D Ακουει κανεις?!?!?!??!?
|
|
vagelis207
GP3 Driver
Βαγγελης Κοντοδημος
|
Post by vagelis207 on Oct 18, 2012 19:55:17 GMT 2
Αψογη δουλεια Δημητρη!!! Μπραβο σου!! : :
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Oct 22, 2012 22:17:12 GMT 2
Δημητρη ειδα απο κοντα στην εκθεση το διαμαντακι σου!! Απλα πανεμορφο φιλε μου!!
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Oct 23, 2012 12:16:19 GMT 2
Χρηστο, Βαγγελη σας ευχαριστω πολυ για τα σχολια σας! Χαιρομαι που σας αρεσε η Καντυ-Καντυ
|
|
|
Post by nasosampa on Oct 25, 2012 10:35:34 GMT 2
Εξαιρετική δουλειά Δημήτρη, το θαύμασα και απο κοντά στην έκθεση. Συγχαρητήρια και για τις διακρίσεις σου. : :
|
|