|
Post by gtziaf on May 29, 2012 12:36:51 GMT 2
Όχι αλλά τι να σε κάνω τώρα ;D ;D Κυοφορείται εδώ και 1 μήνα η ιδέα της από κοινού κατασκευής ενός top κιτ Άλλοι καιροί, άλλα ήθη ;D ;D Τα MFH (μάλλον για κάτι τέτοιο πρόκειται. ε?) έγιναν top kit, μεσιέ Σταύρο μας; ... Καλά λέω ότι σε χαλάσανε Στα σοβαρά τώρα... Κάνε την Miura... Να ξεφύγεις από τα φορμουλίστικα 1/12 και τις υπέρ-περίπλοκες κατασκευές. Όσο γα σήματα, τόσα παιδιά φτιάξανε Lambo, κάποιος θα έχει ένα σήμα (η διαφορά στη κλίμακα είναι μικρή). Για την ιδέα του GB, είναι πολύ καλή αλλά νομίζω ότι μπορείς να τα συνδυάσεις αν το αποφασίσετε. Μακάρι πάντως... Όσο για τα σήματα (και τα PE) της 312Β, στείλε mail στη tamiya ή σε γιαπωνέζικο κατάστημα. Επίσης μπορείς να αγοράσεις την καινούργια (70 euro κάνει) και να πουλήσεις την παλιά. Τέλος σου έχω ακόμη καλύτερη λύση... Γιατί δεν παίρνεις ένα κιτάκι να συμμετάσχεις στο Le Mans GB... Να τιμήσεις και τις εκδηλώσεις του φόρουμ μας και να το ευχαριστηθείς. Όχι σε 8 μήνες αλλά 8 μέρες. Καλή λήψη απόφασης
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on May 29, 2012 19:27:59 GMT 2
Λαμποργκινι φυσικα και βαζω και το σημα Λαμποργκινι ντε πουα. Υπαρχει καλυτερη Ιταλια και την θελουμε ;D
|
|
|
Post by Sakis on May 29, 2012 20:39:17 GMT 2
Μας λείψατε κύριε Σταύρο μας όλο αυτό τον καιρό!Και εσείς και τα σχόλια/παρατηρήσεις σας.Πάνω από όλα μετράει να είστε καλά σωματικά και ψυχικά και τα υπόλοιπα έρχονται δεύτερα.
Το κιτ αποτελεί όπως έχω ξαναπεί σημείο αναφοράς και στόχος τον οποίο βάζω για να γίνω καλύτερος.
Σαν επόμενο κιτ θα επέλεγα την Porsche γιατί θα ήθελα να δω τη δουλειά σας να αποτυπώνεται σε κάτι πιό σύγχρονο,τόσο απλά!
|
|
|
Post by alex78 on May 29, 2012 23:28:04 GMT 2
Σταύρο, θα προτιμούσα ν'ασχοληθείς με την GT2, αλλά επειδή η κλίμακά της είναι λίγο ''απαγορευτική'' λόγω της πολυετούς ενασχόλησης σου με την 1/12, θα επέλεγα Miura στήν 1/20 ώστε να σου έρθει πιό ''γλύκα'' η μείωση κλίμακας.... Πάντως ότι και αν επιλέξεις καλή επιτυχία!! Θα συμφωνήσω με τον Γιώργο, θα ήθελα να τιμήσεις με την παρουσία σου το G.B. Αλέξης : :
|
|
|
Post by AlexAmarandos on May 30, 2012 13:36:17 GMT 2
Σταύρο καταρχήν να σε συγχαρώ για την εκπληκτική και αψεγάδιαστη δουλειά σου! Αποτελεί μουσειακό κομμάτι χωρίς αμφιβολία : : : : : : Όσο για το τι θες να κάνεις μετά...θα ήταν αμαρτία να μην σου προτείνω την GT2! Με ξέρεις!!! ;D
|
|
est1976
GP3 Driver
Σταύρος
|
Post by est1976 on Jun 1, 2012 18:42:52 GMT 2
Όχι αλλά τι να σε κάνω τώρα ;D ;D Κυοφορείται εδώ και 1 μήνα η ιδέα της από κοινού κατασκευής ενός top κιτ Άλλοι καιροί, άλλα ήθη ;D ;D Τα MFH (μάλλον για κάτι τέτοιο πρόκειται. ε?) έγιναν top kit, μεσιέ Σταύρο μας; ... Καλά λέω ότι σε χαλάσανε Στα σοβαρά τώρα... Κάνε την Miura... Να ξεφύγεις από τα φορμουλίστικα 1/12 και τις υπέρ-περίπλοκες κατασκευές. Όσο γα σήματα, τόσα παιδιά φτιάξανε Lambo, κάποιος θα έχει ένα σήμα (η διαφορά στη κλίμακα είναι μικρή). Για την ιδέα του GB, είναι πολύ καλή αλλά νομίζω ότι μπορείς να τα συνδυάσεις αν το αποφασίσετε. Μακάρι πάντως... Όσο για τα σήματα (και τα PE) της 312Β, στείλε mail στη tamiya ή σε γιαπωνέζικο κατάστημα. Επίσης μπορείς να αγοράσεις την καινούργια (70 euro κάνει) και να πουλήσεις την παλιά. Τέλος σου έχω ακόμη καλύτερη λύση... Γιατί δεν παίρνεις ένα κιτάκι να συμμετάσχεις στο Le Mans GB... Να τιμήσεις και τις εκδηλώσεις του φόρουμ μας και να το ευχαριστηθείς. Όχι σε 8 μήνες αλλά 8 μέρες. Καλή λήψη απόφασης Η Miura έχει σειρά να ξελαμπικάρω λίγο από καλώδια, σωλήνες και χαλκομανίες. Για το Le Mans GB έχω ένα προβληματάκι. Θα δούμε. Απόφαση ελήφθη!! Σταύρος
|
|
est1976
GP3 Driver
Σταύρος
|
Post by est1976 on Jun 1, 2012 18:47:05 GMT 2
Λαμποργκινι φυσικα και βαζω και το σημα Λαμποργκινι ντε πουα. Υπαρχει καλυτερη Ιταλια και την θελουμε ;D Μέσα και εγώ φίλε. Lambo και ξερό ψωμί ;D ;D Οταν φτάσω στο επίμαχο σημείο θα προστρέξω σε εσένα Δώσε μου λίγο χρόνο να καλύψω τα κενά μου και να ποστάρω στις δουλειές σου Σταύρος
|
|
est1976
GP3 Driver
Σταύρος
|
Post by est1976 on Jun 1, 2012 18:50:21 GMT 2
Μας λείψατε κύριε Σταύρο μας όλο αυτό τον καιρό!Και εσείς και τα σχόλια/παρατηρήσεις σας.Πάνω από όλα μετράει να είστε καλά σωματικά και ψυχικά και τα υπόλοιπα έρχονται δεύτερα. Το κιτ αποτελεί όπως έχω ξαναπεί σημείο αναφοράς και στόχος τον οποίο βάζω για να γίνω καλύτερος. Σαν επόμενο κιτ θα επέλεγα την Porsche γιατί θα ήθελα να δω τη δουλειά σας να αποτυπώνεται σε κάτι πιό σύγχρονο,τόσο απλά! Θάνε σε ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια, την κριτική σου και τις σκέψεις σου. Τελικά θα γίνει η Lambo και αμέσως μετά η 911. Σταύρος
|
|
est1976
GP3 Driver
Σταύρος
|
Post by est1976 on Jun 1, 2012 18:54:12 GMT 2
Σταύρο, θα προτιμούσα ν'ασχοληθείς με την GT2, αλλά επειδή η κλίμακά της είναι λίγο ''απαγορευτική'' λόγω της πολυετούς ενασχόλησης σου με την 1/12, θα επέλεγα Miura στήν 1/20 ώστε να σου έρθει πιό ''γλύκα'' η μείωση κλίμακας.... Πάντως ότι και αν επιλέξεις καλή επιτυχία!! Θα συμφωνήσω με τον Γιώργο, θα ήθελα να τιμήσεις με την παρουσία σου το G.B. Αλέξης Η επιθυμία σας εντολή για εμένα κύριε ’λεξ μας. Για το GB μακάρι να μπορέσω αλλά το βλέπω κάπως χλωμό. Σταύρος
|
|
est1976
GP3 Driver
Σταύρος
|
Post by est1976 on Jun 1, 2012 19:01:22 GMT 2
Σταύρο καταρχήν να σε συγχαρώ για την εκπληκτική και αψεγάδιαστη δουλειά σου! Αποτελεί μουσειακό κομμάτι χωρίς αμφιβολία Όσο για το τι θες να κάνεις μετά...θα ήταν αμαρτία να μην σου προτείνω την GT2! Με ξέρεις!!! ;D Αλέξανδρε σε ευχαριστώ για τα θετικά σου λόγια Η GT2 έπεται αμέσως της Miura. Δεν είχα τη παραμικρή αμφιβολία για το που θα έριχνες τη ψήφο σου. Αλλά με αυτή τη Lambo με συνδέει μια θλιβερή ιστορία που έχω αναφέρει σε παλαιότερό post μου στο MC. Εδώ και 5 μέρες τσακώνομαι καθημερινά με την κατσαρίδα βέβαια. Αλλά δεν θα της περάσει!! Σταύρος
|
|
pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on Jun 1, 2012 19:08:09 GMT 2
Σταυρο εγω λεω να αφισεις αυτες τις ιστοριες για miura και τετοια πεζα πραγματα!!!
ειδα στο "τι ψωνισα σημερα" τι ψωνισες σημερα !!! και την ψωνισα σημερα!!!!!
λοιπον εγω λεω οτι ολα τα αλλα ερχονται δευτερα!!
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Jun 1, 2012 19:49:27 GMT 2
Ρε την άτιμη....σε ταλαιπωρεί και σένα...πέτατην από τον πέμπτο να ηρεμίσουμε : :
|
|
est1976
GP3 Driver
Σταύρος
|
Post by est1976 on Jun 3, 2012 9:17:52 GMT 2
Ρε την άτιμη....σε ταλαιπωρεί και σένα...πέτατην από τον πέμπτο να ηρεμίσουμε Ποτέ, ερωτεύτηκα αυτή τη κατσαρίδα και ...ότι βλέπω κάνω!! Αν πέσει απο τον ...6 ο όροφο θα πέσουμε μαζί. Πάντως το μέτρησα και το μήκος της είναι ακριβώς όσο το κόκπιτ της Ρ34 ;D ;D ;D
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Jun 4, 2012 12:42:45 GMT 2
Οταν φτάσω στο επίμαχο σημείο θα προστρέξω σε εσένα Σταύρος Και decal εχουμε, και αστειο metal sticker εχουμε. Σηματα υπαρχουν! Λαμπο και ξερο ψωμι και παπαρα στον καφε ;D Ατ γιορ ντισποζαλ : :
|
|
est1976
GP3 Driver
Σταύρος
|
Post by est1976 on Jun 4, 2012 13:34:12 GMT 2
Οταν φτάσω στο επίμαχο σημείο θα προστρέξω σε εσένα Σταύρος Και decal εχουμε, και αστειο metal sticker εχουμε. Σηματα υπαρχουν! Λαμπο και ξερο ψωμι και παπαρα στον καφε ;D Ατ γιορ ντισποζαλ Thank you sir!
|
|
|
Post by cobras on Jul 2, 2012 21:22:59 GMT 2
Εγώ λέω να φτιάξεις την 312Β ... να πέρνω και εγώ μαθήματα σαν νέος στο χώρο του αυτοκινήτου !!! Αντε ξεκίνα την ... να αντιγράφω εγώ !!! : :
|
|