est1976
GP3 Driver
Σταύρος
|
Post by est1976 on May 27, 2012 19:21:10 GMT 2
|
|
|
Post by rous74 on May 27, 2012 20:00:44 GMT 2
Φανταστική δουλειά φίλε, συγχαρητήρια!!!
|
|
pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on May 27, 2012 20:10:08 GMT 2
Σταυρο καταπληκτικη δουλεια!!
τα συγχαρητηρια μου!!
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on May 27, 2012 20:52:19 GMT 2
Χάρμα όφθαλμών! Υπέροχη βγήκε φίλε!!! Τα σέβη μου... ;D Απόστολος
|
|
|
Post by alex78 on May 27, 2012 21:49:30 GMT 2
Αριστουργηματική κατασκευή και σοφή η κίνηση ανάδειξης των μηχανολογικών λεπτομερειών με την αφαίρεση μέρους πλαστικών τμημάτων και ελαστικών! Σταύρο να φανταστώ ότι σ'αυτή τη στάση θα την θαυμάσουμε τον Οκτώβριο και στην Έκθεση, σωστά?? Αλέξης : :
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on May 27, 2012 23:55:19 GMT 2
Καλησπερα κυριε Σταυρο. Απιθανο και χορταστικοτατο το μοντελο! Μπραβο! Με τι θα συνεχισετε τωρα? Δημητρης : :
|
|
|
Post by gtziaf on May 28, 2012 9:00:02 GMT 2
Φανταζόμουν ότι θα άφηνες και το ένα από τα δύο sidepod ανοιχτό, αφού ξεκίνησες να παρουσιάζεις τα μοντέλα σου ξεχαρβαλωμένα ;D ;D Σας χαλάσανε μεσιέ Σταυρό μας... Επειδή δεν σου αρέσουν τα καλά λόγια, δεν θα πω κανένα, εξάλλου ξέρεις αν το μοντελάκι ( ), είναι καλό ή όχι... Το σημαντικό είναι να ξεπεραστούν (ηκαν) τα όποια προβλήματα σε κρατούσαν μακρυά από το φόρουμ και τα μοντέλα ποιος τα @#$!% Ελπίζω να το ευχαριστήθηκες και περιμένουμε το επόμενο (εγώ με μεγαλύτερη χαρά) ΥΓ. Σταύρο μιας και λέμε για επόμενα, σου προτείνω (ή συμβουλεύω, αν μπορώ να το κάνω σε μεγαλύτερους) να φτιάξεις κάποια στιγμή ένα από τα 3 πιο σύγχρονα 1/12 της Tamiya (MP4/6, 641/2 ή FW14B). Η ποιοτική διαφορά σε σχέση με αυτά των 70'ς που φτιάχνεις, είναι τεράστια και με την εμπειρία σου θα απογειώσεις το αποτέλεσμα. : : : :
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on May 29, 2012 9:49:19 GMT 2
Εκπληκτικό!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! : : : : : : : : : :
|
|
|
Post by nektarios on May 29, 2012 10:11:39 GMT 2
Κόσμημα!!! : : : : : : : : : :
|
|
est1976
GP3 Driver
Σταύρος
|
Post by est1976 on May 29, 2012 10:56:52 GMT 2
Φανταστική δουλειά φίλε, συγχαρητήρια!!! Σε ευχαριστώ συνφορουμίτη. Μια μικρή πίστωση χρόνου θέλω για να καλύψω το κενό των 3 μηνών στις δουλειές σου. Σταύρος
|
|
est1976
GP3 Driver
Σταύρος
|
Post by est1976 on May 29, 2012 10:58:58 GMT 2
Σταυρο καταπληκτικη δουλεια!! τα συγχαρητηρια μου!! Ευχαριστώ πολύ φίλτατε. Λίαν προσεχώς θα απαντήσω στα thread σου που με έχουν εντυπωσιάσει. Σταύρος
|
|
est1976
GP3 Driver
Σταύρος
|
Post by est1976 on May 29, 2012 11:01:38 GMT 2
Χάρμα όφθαλμών! Υπέροχη βγήκε φίλε!!! Τα σέβη μου... ;D Απόστολος Ξέρεις εσύ που την είδες να χτίζεται!! Σε ευχαριστώ Απόστολε για τα καλά σου λόγια. Τα σέβη σου γίνονται δεκτά από τον ...σεβάσμιο γέροντα!!!!!! Σταύρος
|
|
est1976
GP3 Driver
Σταύρος
|
Post by est1976 on May 29, 2012 11:08:45 GMT 2
Αριστουργηματική κατασκευή και σοφή η κίνηση ανάδειξης των μηχανολογικών λεπτομερειών με την αφαίρεση μέρους πλαστικών τμημάτων και ελαστικών! Σταύρο να φανταστώ ότι σ'αυτή τη στάση θα την θαυμάσουμε τον Οκτώβριο και στην Έκθεση, σωστά?? Αλέξης Αλέξη κατόπιν μικρού δημοψηφίσματος ... μου απαγορεύσατε να την καλύψω (και σωστά πράξατε!!). Για την έκθεση έχουμε 4,5 μήνες ακόμα. Ιδωμεν! Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Η κούκλα μου είπε ότι σε περιμένει να την δεις από κοντά στό προσεχές σου ταξίδι στην Αθήνα. Να ΄σαι καλά Σταύρος
|
|
est1976
GP3 Driver
Σταύρος
|
Post by est1976 on May 29, 2012 11:13:12 GMT 2
Καλησπερα κυριε Σταυρο. Απιθανο και χορταστικοτατο το μοντελο! Μπραβο! Με τι θα συνεχισετε τωρα? Δημητρης Δημήτρη σε ευχαριστώ πολύ. Οντως χορταστικό (μέχρι που στα τελευταία στάδια σχεδιάζεις πως να το πιάσεις για να το γυρίσεις το μοντέλο δεξιά-αριστερά!!). Για τη συνέχεια βλέπε την απάντησή μου στον σεβάσμιο Διαχειριστή μας. ;D ;D Σταύρος
|
|
est1976
GP3 Driver
Σταύρος
|
Post by est1976 on May 29, 2012 11:30:41 GMT 2
Και τώρα οι δυό μας!! Φανταζόμουν ότι θα άφηνες και το ένα από τα δύο sidepod ανοιχτό, αφού ξεκίνησες να παρουσιάζεις τα μοντέλα σου ξεχαρβαλωμένα ;D ;D Σας χαλάσανε μεσιέ Σταυρό μας... Αδερφέ καλά τα λες και αυτό είχα κατ' αρχάς σαν σχέδιο. Φευ, και το 1 sidepod, και το κάλυμμα του κόκπιτ δεν χωράνε κατά πλάτος στη βιτρίνα μεταφοράς και έκθεσης του μοντέλου. Επειδή δεν σου αρέσουν τα καλά λόγια, δεν θα πω κανένα, εξάλλου ξέρεις αν το μοντελάκι ( ), είναι καλό ή όχι... Το σημαντικό είναι να ξεπεραστούν (ηκαν) τα όποια προβλήματα σε κρατούσαν μακρυά από το φόρουμ και τα μοντέλα ποιος τα @#$!% Πολύ σωστά το λες. Δώστε μου μια πίστωση χρόνου να καλύψω το κενό των τριών μηνών σε ποσταρίσματα όλων των φίλων του Φόρουμ. Ελπίζω να το ευχαριστήθηκες και περιμένουμε το επόμενο (εγώ με μεγαλύτερη χαρά) ΥΓ. Σταύρο μιας και λέμε για επόμενα, σου προτείνω (ή συμβουλεύω, αν μπορώ να το κάνω σε μεγαλύτερους) να φτιάξεις κάποια στιγμή ένα από τα 3 πιο σύγχρονα 1/12 της Tamiya (MP4/6, 641/2 ή FW14B). Η ποιοτική διαφορά σε σχέση με αυτά των 70'ς που φτιάχνεις, είναι τεράστια και με την εμπειρία σου θα απογειώσεις το αποτέλεσμα. Ναι το ευαριστήθηκα γιατί δεν είχε τις παγίδες της Ρενώ. Αλλά -ένα μεγάλο αλλά- το κιτ δεν είναι για rookies αφού οι οδηγίες απαιτούν μηχανολογικές γνώσεις, ΚΑΙ αφήνουν ορισμένα σημεία αδιευκρίνιστα. Για το επόμενο project βλέπε επόμενο post μου. Σταύρος
|
|
est1976
GP3 Driver
Σταύρος
|
Post by est1976 on May 29, 2012 12:04:40 GMT 2
Κύριε Διαχειριστά μας μπορώ να σπαμάρω δικό μου thread? Μπορώ ε? Ευχαριστώ πολύ!! Το στοκ μου σε άφτιαχτα κιτ είναι το εξής: 1) Tamiya Ferrari 312B 1/12 first edition Θέλει καινούργιες χαλκομανίες γιατί αυτές του κιτ είναι για πέταμα!! Γιώργο σε αυτό το θέμα είμαι μέχρις στιγμής άτυχος αλλά που θα πάει κάπου θα κάτσει η μπίλια ρε γ@μώτο! 2) Fujimi Lamborghini Miura 1/20 Λείπει το σήμα του ταύρου στο καπώ (δεν το έχει βάλει το Τζαπάνι στο κιτ!!!). 3) Tamiya Porsche 911 GT2 1/24 Μια κούκλα!!!!!!!!!!! Αυτό είναι όλο και όλο το στοκ μου (για να κλάψουν μερικοί μερικοί!!) Πολύ θα ήθελα να αποκτήσω και μια 4/6 στο 1/12 αρκεί να μη μου πάρουν το ...σκαλπ Και βέβαια μια Lola T70 της Tamiya στο 1/12 είναι εδώ και πολύ καιρό το Αγιο Δισκοπότηρο για μένα. Θέτω σε ψηφοφορία της ευγενούς μοντελιστικής κοινότητας του scalewheels τη προτίμησή τους σε ένα από τα τρία παραπάνω κιτ που διαθέτω. Εδώ θέλω να ενημερώσω ότι: Κυοφορείται εδώ και 1 μήνα η ιδέα της από κοινού κατασκευής ενός top κιτ από φίλτατο και αγαπητό συνφορουμίτη και εμένα. Δηλ. να μοιραστούμε το κιτ (σούπερ ντούπερ περίπλοκο) και να ασχοληθεί ο καθένας με τα τμήματά του που κατέχει καλύτερα. Αυτό κι' αν θα είναι πραγματικό GB!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αναμένω τις ψήφους σας Σταύρος
|
|