pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on Jul 22, 2012 20:37:38 GMT 2
Καλησπερα σας αγαπητοι συμφορουμιτες Σας παρουσιαζω αλλο ενα μοντελο που τελειωσα μεσα στον χειμωνα ειναι απο την Tamiya σε 1/20 απλη κατασκευη και γρηγορη, χωρις πολλα εξτρα, μονο καποια καρμπον ντεκαλς στις αεροτομες και ζωνες ασφαλειας . το ασπρο χρωμα ειναι της gaia και το βερνικι απο Finisher's. Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας
|
|
|
Post by rous74 on Jul 22, 2012 21:02:28 GMT 2
Παναγιώτη έδωσες ρέστα πάλι ! Είναι πραγματικά πανέμορφη η lotus άψογα γυαλισμένη, πεντακάθαρη και ας είναι χωρίς πολλά έξτρα όπως αναφέρεις...
Μπράβο φίλε !!!
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Jul 23, 2012 9:30:30 GMT 2
Παναγιώτη πάρα πολύ όμορφη...Με ωραία χρώματα. Τα λογότυπα στα λάστιχα πως τα έκανες έτσι και φαίνονται αχνά...
|
|
|
Post by gtziaf on Jul 23, 2012 9:34:06 GMT 2
Παναγιώτη τα φορμουλάκια σου είναι σαν βγαίνουν από τον κατάλογο της Tamiya, που "ρουφούσαμε" τις σελίδες του πιτσιρικάδες. Τόσο καθαρά και καλομονταρισμένα. Εύγε... : :
|
|
pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on Jul 23, 2012 14:24:22 GMT 2
Κυριοι σας ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια!!
για τα λογοτυπα στα λαστιχα τωρα, το βαψιμο γινεται με στενσιλ, και βεβαια ακρυλικο χρωμα, μετα τα περναω ενα πολυ λεπτο χερι με ενα μειγμα απο smoke kai mat black ακρυλικα και αυτα μην με ρωτησεις την αναλογια, δεν την ξερω, παντως το σιγουρο ειναι οτι το smoke ειναι πολυ περισοτερο απο το mat black !
και παλι ευχαριστω για τα θετικα σας σχολια!!
|
|
|
Post by alex78 on Jul 23, 2012 21:26:23 GMT 2
Παναγιώτη πολύ μερακλίδική και αψεγάδιαστη κατασκευή, συγχαρητήρια!! Εντάξει φαντάζομαι και αυτό με μασκάρισμα και βάψιμο, έτσι δεν είναι?.....ωχ Παναγιά μου.... το ασπρο χρωμα ειναι της gaia και το βερνικι απο Finisher'sΌποτε βρείς λιγοστό χρόνο και διάθεση θα με ενφιέφερε το σχόλιο σου για αυτές τις δυό παντελώς άγνωστες εταιρείες (....για εμένα..... ) Αλέξης : :
|
|
pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on Jul 24, 2012 14:14:09 GMT 2
Αλεξη ευχαριστω για το σχολιο σου ομως το μοντελο αυτο ειναι φτιαγμενο με τα ντεκαλς της ταμιγια κανενα μασκαρισμα!! οσο για τα χρωματα που ρωτας, ειναι και οι δυο ιαπωνικες εταιρειες, τα χρωματα της Gaianotes ειναι λακα και τα αγοραζω απο το www.hobbyeasy.com/ και το www.luckymodel.com/το σαιτ της gaia :http://www.gaianotes.com/index.html τωρα για την finisher's τα πραγματα ειναι λιγο πιο περιπλοκα γιατι δεν ειναι μεγαλη εταιρεια τα φτιαχνει και τα πουλαει ενα μοντελαδικο μαγαζι στο Τοκυο finishers.jp/ μπωρεις να παραγγειλεις μονο μεσω email τα εχουν και τα μεγαλα μοντελιστικα καταστηματα της ιαπωνιας πχ το www.1999.co.jp/ αλλα οπως ξερεις δεν στελνουν χρωματα στο εξωτερικο, υπαρχουν και στο ebay αν ψαξεις πολυ καλα !! Εγω προσωπικα τα χρησιμοποιω συνεχεια, τα θεωρω απο τα καλυτερα χρωματα που εχω χρησιμοποιησει, στρωνουν τελεια! Τα αραιωνω με το δυαλιτικο λακας της gunze mr leveling thinner ελπιζω να βοηθησα
|
|
|
Post by alex78 on Jul 25, 2012 15:09:05 GMT 2
Παναγιώτη ''ψαγμένα'' και ενδιαφέροντα πράγματα έγραψες, σ'ευχαριστώ πολύ!! : :
|
|