georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Jun 22, 2012 10:38:58 GMT 2
Πρίν πάρα πολλά χρόνια, περίπου το 2003-2004 αν θυμάμαι καλά είχα φτιάξει το κιτ της Heller, Citroen Xsara WRC '01. Όπως καταλαβαίνετε δεν μου άρεσε όπως το έιχα φτιάξει. Είχα κάνει ασημένιες τις ζάντες, δεν το είχα περάσει βερνίκι, δεν είχα βάψει μαυρα τα λάστιχα στα τζάμια και άλλα πολλά. Ήταν έτσι... Οπότε αποφάσισα να το βελτιώσω λίγο. Το μόνο μείον ήταν οτι αρκετες χαλκομανίες είχαν κοπεί στην τοποθέτηση, αλλά δεν πειράζει...Πολλοί θα το δούν λίγοι θα το καταλάβουν. (εκτός φυσικά απο εσάς εδω μέσα που βλέπετε όλες τις ατέλιες και τα λάθη. ;D ) Περάστηκε βερνίκι, ξαναβάφτηκαν οι ζάντες στο σωστό χρώμα, φτιάχτηκαν καλύτερα τα πίσω φώτα, μπήκαν χαλκομανίες με το λογότυπο michelin στα λάστιχα, περάστηκε βερνίκι, βάφτηκαν τα τζάμια, γυαλίστηκαν με Compound και τέλος έγιναν κάποιες βελτιώσεις-πειραματισμοί στον εσωτερικό διάκοσμο. Μπήκαν ζώνες, βάφτηκε το rollcage, και φτιάχτηκε βάση για την ρεζερβα... Ιδού το αποτέλεσμα....
|
|
|
Post by nektarios on Jun 22, 2012 11:03:25 GMT 2
Φίλε Γιώργο, είναι πολύ όμορφο! Πραγματικά άξιζε τον κόπο της ανακατασκευής! : : Btw, θα προτείνω στον Admin να αναγορευθείς "ο βασιλιάς της ανακατασκευής"! ;D Υ.Γ.: Αφού όμως έκανες τόσο κόπο για τις βελτιώσεις, και αφού πλέον το μοντέλο έχει βερνικωθεί και δεν υπάρχει κίνδυνος για τις χαλκομανίες, μήπως θα ήταν καλό να διόρθωνες και το "Τ" στο "Total" του καπώ; Νομίζω οτι με τοπικό μασκάρισμα (με πολύ λεπτή λωρίδα ταινίας) και με ένα πολύ λεπτό πινελάκι, θα γίνει μια χαρά! [Αν και εγώ στη θέση σου θα προτιμούσα να συμπληρώσω τα κομμάτια που λείπουν με λευκή χαλκομανία! ]
|
|
|
Post by Sakis on Jun 22, 2012 12:24:29 GMT 2
Συμφωνώ με το Νεκτάριο για τη χαλκομανία και προσθέτω ότι όντως έδειξε πιό ρεαλιστικό και σίγουρα άξιζε τον κόπο!Μπράβο!
Ρε σεις τί θα γίνει με σας;Έχετε κάνει μόδα τις ανακατασκευές ή μου φαίνεται;! Κι εσείς κρίση ε...; ;D ;D
|
|
|
Post by rous74 on Jun 22, 2012 12:49:01 GMT 2
Γιώργο καλησπέρα και απο μένα,
Συμφωνώ με τον Νεκτάριο ότι πρέπει να σε ανακηρύξουμε βασιλιά της ανακατασκευής... Σαφέστατη η βελτίωση του μοντέλου, δε το συζητάμε και αν έφτιαχνες και το μπροστινό total που είπε και ο Νεκτάριος τότε το αποτέλεσμα θα ήταν και ακόμα καλύτερο ! Χαράς το κουράγιο σου φίλε που ξεμοντάρεις επιδιορθώνεις και ξαναμοντάρεις το ίδιο μοντέλο !!! Ένα μεγάλο μπράβο απο εμένα για την προσπαθειά σου !!!
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 22, 2012 15:58:32 GMT 2
Πολύυυ καλό... και το κιτ είναι ζόρικο από ότι θυμάμαι... Μπράβο για του κουράγιο. Εγώ, δεν το αποφασίζω ποτέ, να πιάσω να φρεσκάρω κάποια πιο παλιά μοντέλα μου. Είσαι παράδειγμα : :
|
|
costas
F3 Driver
Κώστας Σταματάκης
|
Post by costas on Jun 22, 2012 16:39:16 GMT 2
Καλησπερα και απο μενα Γιωργο. Πολυ ωραιο εγινε με τις βελτιωσεις που εκανες, οχι οτι δεν ηταν ηδη! Ειμαι και εγω οπαδος της ανακατασκευης, ολοι θα το εχετε καταλαβει αφου αυτη τη στιγμη παιδευωμαι με δυο! Λιγο η κριση, λιγο η μανια της τελειοποιησεις, σε καταλαβαινω απολυτα. Μπραβω Γιωργο : : PS. Τη αλλο έχεις για ανακατασκευη? Ποιο θα ειναι το επομενο? ;D
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Jun 22, 2012 18:39:59 GMT 2
Σας ευχαριστώ πολύ για τα κολακευτηκά λόγια σας!!!
Για την άσπρη χαλκομανία έχετε δικιο δεν το σκέφτηκα καθόλου. Και μου έχει μείνει απο αυτην που μου έστειλε ο Νεκτάριος!!! Θα το διορθώσω και θα βάλω φώτος...
Ειναι ωραία να παιδέυεσαι με ανακατσκευες, βρίζεις, προσπαθείς να μην το χαλάσεις τελειώς, αλλά το τελικό αποτέλεσμα σε δικαιώνει με το παραπάνω. Βλέπεις πόσο έχεις βελτιωθεί εσύ και σου δίνει παραπάνω ικανοποίηση...
Δυστυχώς οι ανακατασκευές τελείωσαν, δεν έχω άλλα παλιά κιτ. Εχω φτιάξει άλλα δύο αλλά, λόγο οτι δεν με ικανοποίησαν όπως ήθελα σαν αποτέλεσμα δεν το έχω εμφανίσει. Ορισμένοι βέβαια όλο και κατι είδαν... ;D ;D
|
|
|
Post by nektarios on Jun 22, 2012 18:53:44 GMT 2
Ορισμένοι βέβαια όλο και κατι είδαν... Είδαν, αλλά δυστυχώς οι διαπραγματεύσεις για την πώληση των σχετικών φωτό στη "μαύρη αγορά" - ώστε να τις δουν και οι υπόλοιποι - δεν έχουν ακόμη ευοδωθεί... Καλή επιτυχία με το "Τ"! : :
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Jun 23, 2012 9:45:08 GMT 2
Εφτιαξα και το Τ αλλά είναι λίγο πιο φωτεινό απο τα υπόλοιπα γραμματα... Σαφώς καλύτερο απο ότι ήταν.
|
|
|
Post by nektarios on Jun 23, 2012 10:42:36 GMT 2
|
|
|
Post by Sakis on Jun 23, 2012 13:02:42 GMT 2
Τώρα είσαι σωστός!
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Jun 28, 2012 20:43:10 GMT 2
Μπράβο Γιώργο, Η ανακατασκευή ήταν ότι έπρεπε. Το μοντέλο δείχνει πολύ, πολύ όμορφο!!! Απόστολος
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Jun 29, 2012 8:36:36 GMT 2
Μπράβο Γιώργο, Η ανακατασκευή ήταν ότι έπρεπε. Το μοντέλο δείχνει πολύ, πολύ όμορφο!!! Απόστολος Σ'ευχαριστώ!!!
|
|