pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on Jun 6, 2012 9:00:27 GMT 2
Καλημεραααα Λοιπον το παρακατω μοντελο ηταν το πιο δυσκολο μοντελο απο αποψη μασκαρισματος που εχω φτιαξει μεχρι τωρα! Ηταν πραγματικος εφιαλτης ! πρωτα απ'ολα γιατι ηταν 5 χρωματα, μετα, γιατι το ενα χρωμα εμπαινε μεσα στο αλλο και επρεπε ολα αυτα να ταιριαξουν και να εχουν και τις ιδιες αποστασεις μεταξυ τους αλλα και γιατι υπηρχαν και καποια πολυ μικρα κομματια (τριγωνακια ) που επρεπε να μασκαριστουν και να βαφτουν!! Πραγματικα δεν θυμαμαι ποσες φορες μασκαρισα αυτο το μοντελο!! εχει τελειωσει εδω και 8 μηνες, και μπορω να πω οτι ειμαι πολυ ικανοποιημενος απο το αποτελεσμα υστερα απο ολα αυτα που τραβηξα για να το βαψω Tamiya 1/20 το σκουρο πρασινο, British racing green zero paints το ανοικτο πρασινο Brilliant green finisher's το ανοικτο κιτρινο similar to ts16 zero paints το σκουρο κιτρινο camel yellow (lotus99) zero paints και το μαυρο στο πλαι του κοκπιτ carbon black mat finisher's βερνικι auto clear finisher's ντεκαλς απο museum colection kai ta carbon decals apo scale motorsport
|
|
|
Post by alex78 on Jun 6, 2012 10:31:18 GMT 2
|
|
|
Post by nektarios on Jun 6, 2012 11:19:55 GMT 2
Συμφωνώ με τον Αλέξη, προσθέτοντας οτι εμένα με εντυπωσίασαν επίσης και τα μπουλόνια! : : : : Είναι extra;
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Jun 6, 2012 11:52:39 GMT 2
Πανέμορφη είναι Παναγιώτη! Πολλά μπράβο : :
|
|
|
Post by rous74 on Jun 6, 2012 12:30:14 GMT 2
Παναγιώτη είναι κούκλα η lotus!!! Tα μασκαρίσματα είναι πραγματικά απίστευτα... Πολλά, πολλά μπράβο!!!
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Jun 6, 2012 14:49:43 GMT 2
Φοβερα μασκαρισματα!!! Πολυ ωραια εκτελεση. Οι βιδες σε αεροτομη κλπ τι ειναι?
Δημητρης
|
|
pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on Jun 7, 2012 9:16:09 GMT 2
Καλημερα
σας ευχαριστω πολυ για τα σχολια σας φιλοι μου
οι βιδες ειναι ατσαλινα σωληνακια απο την hobby design τα οποια τα κοβω σε πολυ μικρα κομματια, αυτη την τεχνικη την ειδα σε ενα blog ενος ιαπωνα
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Jun 19, 2012 10:38:30 GMT 2
Υπέροχο αποτέλεσμα!!! Και μόνο η ιδέα τόσο δύσκολων μασκαρισμάτων μου δημιουργεί εφιάλτες... ;D Μπράβο!!! Απόστολος : :
|
|