Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on May 16, 2012 19:15:05 GMT 2
Κυριες, κυριοι και αγαπητα μας παιδια καλησπερα! Σας παρουσιαζω το Matra MS650 της Profil24. Ρητηνιενο κιτ στην 1/24, αναπτυξαμε μια σχεση παθους και μισους, πλεον μπορει να αναπαυτει στη βιτρινα. Το αυτοκινητο ετρεξε στο Λε Μαν του 1969. Προκριθηκε 12ο με οδηγικο διδυμο Beltoise/Courage και ειχε μια αξιολογη εμφανιση φτανοντας ακομα και στη 2η θεση την 7η ωρα, πριν αντιμετωπισει διαφορα προβληματα (δισκοι, ατυχημα με μια 911, καμενη λαμπα μεσα στη νυχτα) και να τερματισει τελικα 4ο, 4 γυρους πισω απο το νικητη, επισκιασμενο απο την απιθανη μαχη Ford vs Porsche που εληξε με νικη της πρωτης με διαφορα 120 μετρων! Ιδου και οι φωτογραφιες Σχολια, κριτικη, παρατηρησεις οπως παντα ευπροσδεκτα ( ξερω, ξερω εχω ξεχασει να βαψω μαυρες τις εισαγωγες πισω Ολα θα γινουν ;D ) ! Δημητρης : :
|
|
tony V
Kart Driver
live to built/built to live
|
Post by tony V on May 16, 2012 21:58:47 GMT 2
το φιλε παπαραδιενεργε πολυ μου αρεσει η δουλεια σου! : : : : (περιττο να αναφερθω στις σιτες!ειναι εντελως ρεαλιτε.η γυαλαδα του,αψογη.) ευγε! : :
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on May 16, 2012 23:49:36 GMT 2
Δημητρη ειναι πολυ ομορφο!!! Μπραβο!!
|
|
|
Post by Sakis on May 17, 2012 0:46:33 GMT 2
Μπράβο σου Δημήτρη!Πολύ όμορφο βγήκε και με φοβερό φινίρισμα και λεπτομέρεια.Τα θερμά μου συγχαρητήρια! Παίζει να τα γουστάρεις τρελά τα Le Mans περισσότερο από κάθε τί...
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on May 17, 2012 10:31:43 GMT 2
Πανέμορφο και άψογα εκτελεσμένο, Μπράβο!!!!! : : Το χρώμα που χρησιμοποίησες πιο είναι?
|
|
|
Post by alex78 on May 17, 2012 11:46:06 GMT 2
Συγχαρητήρια Δημήτρη, εξαιρετική δουλειά, πανέμορφο αποτέλεσμα!!! : : : : Αλέξης : :
|
|
|
Post by gtziaf on May 17, 2012 12:14:10 GMT 2
Δημήτρη, δεν ξέρω γιατί λες ότι δεν τα πάτε καλά με τη Γαλλίδα... Εμένα μου αρέσει... πολύ! Φουσκουνάτη, με προσεγμένο εσωτερικό κόσμο, με καμπύλες, καλοβαμμένη και με αξεσουάρ και ωραία πόδια (λάστιχα )... Ερωτεύσιμη δηλαδή ;D ;D : :
|
|
|
Post by rous74 on May 17, 2012 13:23:01 GMT 2
Δημήτρη συγχαρητήρια,
Τι να πρωτοσχολιάσω γι' αυτό το μοντέλο? Μ' αρέσει πολύ... Σαν θέμα πολύ ιδιαίτερο. Βάψιμο, φινίρισμα και προσοχή στη λεπτομέρεια είναι υπεράνω κριτικής! Και πάλι ΜΠΡΑΒΟ, το αποτέλεσμα ειναι εξαιρετικό!!!
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on May 17, 2012 20:18:34 GMT 2
Καλησπέρα Δημήτρη, Έκανες πολύ καλή δουλειά, και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό!!! Μου αρέσει πολύ το φινίρισμα που πέτυχες!!! Μπράβο! Απόστολος
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on May 17, 2012 23:11:18 GMT 2
Τονυ, Χρηστο, Θανο, Τζωρτζ & Τζωρτζ, Αλεξ, Ανδρεα και Αποστολε σας ευχαριστω πολυ για τα σχολια σας! Βασικα η ολη ενσταση επικεντρωνεται σε δυο σημεια: α) ειναι πολλα τα λεφτα γιαυτο το χρεπι Αρη, και β) οταν βλεπω τα μπροστινα φωτα που ειναι εντελως λαθος σχημα και δεν καθονται με τιποτα και χωραει ενα χερι σε 1/24 να περασει μεσα, μου γυριζουν τα μυαλα. Τελος παντων μαζευουμε εμπειριες για να βελτιωνομαστε στο μελλον τουλαχιστον. Γιωργο (georgenc) το χρωμα ειναι ενα μπλε σπρευ της Duplicolor ψεκασμενο απευθειας σε γκρι ασταρι για να βγει ελαφρως πιο σκουρο και να πλησιασει το μπλε της Ματρα. Μετα βερνικι 2Κ, τριψιμο με P2000 και Ρ3000 υγρα και γυαλισμα με αλοιφες 3Μ (πρασινο και κιτρινο καπακι Perfect it III - το παρων δεν αποτελει διαφημιση) με κατι περιεργα γουνακια στο Dremel. Παίζει να τα γουστάρεις τρελά τα Le Mans περισσότερο από κάθε τί... </div></div> Για ολα φταιει ενα καταραμενο αρθρο για το 1-2-5 της Ζαουμπερ στους 4Τροχους Ιουλιος 1989. Την επομενη χρονια ειχαμε Eurosport, ειδα την 962 της Brun να σπαει στο 23h30min οταν επιανε την πρωτοπορο Jaguar, εντ δε ρεστ ας δεϊ σεϊ ιζ χιστορυ... Πω-πω-πω-πω-πω μας εφτιαξες βραδυατικα ;D ;D ;D Συγγνωμη για την πολυλογια Καλο μοντελαρισμα σε ολους! Δημητρης : : Τα καταφερα!!! Γιες!!!!!!!!!
|
|