pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on May 1, 2012 19:18:18 GMT 2
Καλησπερες ειπα να δειξω και εγω το κατιτις μου, αυτο ειναι το πρωτο μοντελο μου, υστερα απο περιπου 25 χρονια απραξειας!! γι αυτο θελω να ειστε επιεικεις με τις κριτικες σας!!! το μοντελο ειναι το κιτ της academy αγωρασμενο αρκετα χρονια πριν!! οχι καλο κιτ, οποτε ειχε δουλεια στην εφαρμογη. αποφασισα να μην δειξω τον κινητηρα και επισης ψαχνωντας στο ιντερνετ επεσα πανω σε αφτερμαρκετ ντεκαλς για το σιγκεκριμενο κιτ και ειπα να το κανω οσο πιο δυσκολο μπορουσα !!! αποφασισα λοιπον να το βαψω αντι να χρησιμοποιησω τα ντεκαλς του κιτ! τα χρωμματα ειναι ολα της finisher's pure white light blue of mild seven thick blue of mild seven και μετα, το urethane clear gp1 pali ths finisher's τα λογοτυπα "καληχρονια" στους τροχους ειναι βαμμενα με stencils ααα,, και η σκονη που εχει το μοντελο ειναι αποκλειστικα απο το σπιτι μου χωρις καμια προσθηκη, ουτε βελτιωση!!! το μοντελο φτιαχτηκε πριν 2 χρονια, ευχαριστω για τον χρονο σας, κριτικες ευπροσδεκτες!!!
|
|
|
Post by gtziaf on May 1, 2012 19:30:13 GMT 2
Φίλε μου εντυπωσιακό αποτέλεσμα και βάψιμο, σε ένα ζόρικο κιτ... Χίλια μπράβο... : : και μάλιστα μετά από 25 χρόνια... Απίστευτο ΥΓ. Τι ακολουθεί? ΥΓ2. Αλήθεια, τα χρώματα της finisher's, από που τα πήρες? : : : :
|
|
|
Post by rous74 on May 1, 2012 19:39:55 GMT 2
Καλησπέρα pnspanas,
Σίγουρα είχες να φτιάξεις 25 χρόνια μοντέλο? Γιατί αυτό είναι μια χαρά μοντέλο αν συνηπολογίσει κανείς και τα προβλήματα εφαρμογής που αναφέρεις. Το κίτ δεν το γνωρίζω καθόλου, το αποτέλεσμα πάντως είναι πολύ όμορφο...( λίγο στραβά μόνο σου έχει κάτσει η πίσω αεροτομή αφού γέρνει προς τα δεξιά)
Φιλικά, Αντρέας.
|
|
|
Post by Sakis on May 1, 2012 20:19:15 GMT 2
Όμορφο αποτέλεσμα και σίγουρα φαίνεται δύσκολο με τόσες πολυχρωμίες!Κάποια θεματάκια τα ανέφερε ο Ανδρέας οπότε εγώ έχω να πω μόνο μπράβο!
Για τα Finisher's θα με ενδιέφερε κι εμένα πολύ να μάθω πως τα προμηθεύτηκες...
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on May 2, 2012 11:34:59 GMT 2
Καλημερα γειτονα! Καταρχην μπραβο που αντι να ακολουθησεις την ευκολη οδο της χαλκομανιας (ποσο δε μαλλον να αγορασεις τα σηματα που το μετατρεπουν σε Ligier μονοχρωμη μπλε οπως εγω ), καθισες και μασκαρες και εβαψες ολο αυτο το πραγμα με τοσο ωραιο αποτελεσμα! Νομιζω μια σχετικα απλη παρεμβαση ακομα και τωρα, αν μπορουν να βγουν οι μπροστινες ροδες και φας λιγο απο μεσα τα πλαστικα, για να κατσουν με αντιθετη γωνια (καμπερ νομιζω το λενε, δε παιρνω και ορκο) γιατι τωρα εχουν μια κλιση προς τα εξω. Εκτος και αν ειναι στραβα τα λαστιχα απο τη μανα τους οποτε βριζουμε και οι δυο μας τον Κορεατη κατασκευαστη Πολυ ομορφο μοντελο παντως, ειδικα μετα απο τοσα χρονια απουσιας! Καλη συνεχεια! Δημητρης : :
|
|
|
Post by nektarios on May 2, 2012 14:05:14 GMT 2
Καλώς Ήρθες στην παρέα! Αν και δεν έχω ιδιαίτερη εμπειρία σε μοντέλα από την F1, το μοντέλο μού φαίνεται πολύ καλοφτιαγμένο, ειδικά μάλιστα μετά από τόσα χρόνια απραξίας! : : : : Ιδιαίτερα συγχαρητήρια αξίζει και η υπομονή σου, να καθίσεις να κάνεις όλα αυτά τα μασκαρίσματα!... Ερώτηση: τις σιελ λωρίδες στις ζάντες πώς τις έκανες; Με το καλό και στα επόμενα (ελπίζω άμεσα! ! : :
|
|
pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on May 2, 2012 14:59:54 GMT 2
Καλησπερα! για τις μπογιες παιδες, τις πηρα απ'ευθειας απο την πηγη!! auto modeli gt vfkfcgt.web.infoseek.co.jp/index.htmlεκει θα βρητε οτι εχει σχεση με τα finisher's παραγγελνεις μεσω μαιλ, δωστε του λιγο χρονο για να σας απαντησει, παλια τις μπογιες τις εστελνε και αεροπορικως, την τελευταια παραγγελια την εστειλε με καραβι αργησε λιγο, αλλα ηρθε, παντως τις θεωρω απο τις καλλιτερες μπογιες που εχω δοκιμασει το semi gloss black και το carbon black mat ειναι απο τα αγαπημενα μου αυτα, και το semi gloss black της gaia τα χρησιμοποιω συνεχεια, βεβαια μπορειτε να τα βρητε και στο ebay αλλα δεν θα βρητε μεγαλη ποικιλια. at nektarios : το σιελ στις ζαντες ειναι ντεκαλ απο το κιτ
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on May 2, 2012 20:24:08 GMT 2
Καλησπέρα, και καλώς ήλθες στο ScW. Είναι ετυπωσιακό ότι κατάφερες τέτοιο φινίρισμα μετά από 25 χρόνια μοντελιστικής αγρανάπαυσης... Το γυάλισμα είναι τόσο όσο χρειάζεται. Οι χαλκομανίες έχουν τοποθετηθεί σωστά (χωρίς ατέλειες), και πέρασες το στίβο μάχης των μασκαρισμάτων με απόλυτη επιτυχία!!! Οι μόνες μου παρατηρήσεις έχουν να κάνουν με τη γεωμετρία των μπροστινών τροχών (θετικό κάμπερ), και τη συμμετρία της πίσω πτέρυγας. Τα μονοθέσια της F1 είναι πολύ απαιτητικά υπό κλίμακα, και τα πήγες περίφημα! Απόστολος : :
|
|