|
Post by Sakis on Apr 19, 2012 22:54:03 GMT 2
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Apr 19, 2012 23:14:01 GMT 2
Όοοοοοοοοοοολε...καιρός ήταν....
|
|
tony V
Kart Driver
live to built/built to live
|
Post by tony V on Apr 20, 2012 0:09:23 GMT 2
: : : : : : εγω θα τολμησω να το πω.... τελειο : : : :
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Apr 20, 2012 9:07:31 GMT 2
|
|
|
Post by gtziaf on Apr 20, 2012 10:06:29 GMT 2
Άργησες, αλλά... Και η φωτογράφηση πολύ αρτιστικ... ;D ;D Άντε να δούμε και τα υπόλοιπα... Για την συγκεκριμένη απλά : : : : : : : Σε συγχωρώ, αφού εδέησες και την πόσταρες... ;D : : : :
|
|
|
Post by nektarios on Apr 20, 2012 10:20:43 GMT 2
Θάνο, το όχημα είναι πανέμορφο, και η κατασκευή του αντάξια της κλάσης σου! : : : : : : : : Επίσης, και η φωτογράφηση είναι πολύ προσεγμένη, και το αποτέλεσμα πολύ καθαρό, σε όλες τις γωνίες λήψης! Ίσως λίγο περισσότερο φως θα αναδείκνυε καλύτερα το εξαιρετικό γυάλισμα του μοντέλου, ωστόσο και αυτή η ατμόσφαιρα "μυστηρίου" που έχεις δώσει δημιουργεί έναν ιδιαίτερο "τόνο"! Αναμένουμε και άλλα κομψοτεχνήματα! : :
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Apr 20, 2012 11:28:52 GMT 2
Πολύ όμορφη!!! Προσεγμένη κατασκευή, και το αποτέλεσμα μιλάει από μόνο του... Μπράβο Θάνο!!!
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Apr 20, 2012 15:44:33 GMT 2
Καλησπερα Θανο, πολυ ομορφη η Φερραρι και πολυ αρτιστίκ η φωτογραφηση! Πολυ κουλ και οι ριγες στα λαστιχα (τις ειχε μεσα το κιτ? γιατι στο δικο μου κουτι δεν τις πηρα χαμπαρι). Η μονη μου διαφωνια ειναι τα πριτσινια, νομιζω οτι ειναι σχετικα εκτος κλιμακας, αλλα γενικα η κατασκευη ειναι πολυ ομορφη! Παρεπιπτωντος, που ειναι οι καθρεφτες οεο??! Δημητρης : :
|
|
|
Post by Sakis on Apr 20, 2012 16:03:50 GMT 2
Σας ευχαριστώ πολύ όλους για το χρόνο αλλά και τα θετικά σας σχόλια και χαίρομαι ιδιαίτερα που σας άρεσε! Δημήτρη thanks!Οι ρίγες είναι στο χέρι με οδοντογλυφίδα και Humbrol Gold γι'αυτό και δεν είναι τέλειες.Τα πριτσίνια ούτε εμένα μου άρεσαν γιατί είναι απλές καρφίτσες και είναι εντελώς εκτός κλίμακας.Τότε αγνοούσα τα βελτιωτικά και αυτή φάνταζε ως καλή λύση.Τώρα που κάηκα ( ;D) και μαζεύω aftermarket υλικά θέλω να την ξαναπάρω και να την κάνω super detailed και σωστά αυτή τη φορά!(Γι'αυτό εξ'άλλου είπα ότι έχει πολλά λάθη). Τους καθρέπτες τους παρέλειψα συνειδητά γιατί μου χαλούσαν το υπέροχο σχήμα του αμαξώματος!Ποιητική αδεία επικαλούμαι,καλλιτέχνης είμαι ότι θέλω κάνω...! ;D ;D
|
|
|
Post by alex78 on Apr 20, 2012 16:04:40 GMT 2
Θάνο, το δικό μου μάτι δεν είναι ακόμη εξοικειωμένο στό επίπεδο αναγνωρίσεως ορθών πριτσινιών ή την έλλειψη καθρεπτών, όποτε θ'αρκεστώ στο σχολιασμό του αψεγάδιαστου βάψιματος (με spray έτσι?) και του εξαιρετικού γυάλισματος σεμιναριακών προδιαγραφών που βλέπω μπροστά μου...!!! Ίσως μοναδική ''παραφωνία'' η έλλειψη φωτός σε ορισμένες φωτό....
Αλέξης
|
|
|
Post by Sakis on Apr 20, 2012 16:09:47 GMT 2
Χαίρομαι που σου αρέσει Αλέξη!Βάψιμο και βερνίκι ήταν σε spray .Για να δεις ότι δεν το υποτιμάω... Παραφωνία δεν είναι η έλλειψη φωτός.....Παραφωνία είμαι ολόκληρος όταν κρατάω φωτογραφική στα χέρια μου! ;D ;D ;D (Αν εννοείς τις πολύ σκοτεινές πάντως,το έκανα επίτηδες γιατί μου αρέσουν τρελά οι καμπύλες της και ο τρόπος που αναδεικνύονται στο ημίφως.Sorry αν είναι κουραστικές,απλά μεράκλωσα!
|
|
|
Post by alex78 on Apr 20, 2012 16:31:24 GMT 2
Δεν έχεις άδικο φίλε , όντως σε ''υποτίμησα'' στο θέμα των sprays, αλλά με αυτό που βλέπω....αναθεωρώ. Εξάλλου έχω την εντύπωση ότι και με...πινέλο να σε βάλουμε να βάψεις αμάξι θα δούμε παπάδες... ;D Οπα, εντάξει είπαμε μην τρελαθούμε κιόλας, μιά χαρά είναι.... Ok υπό αυτή τη μορφή πρίσματος που αναφέρεις ''πάω πάσσο''. Βεβαίως μόνο ''κουραστικές'' δεν είναι, αν είχα φτιάξει εγώ τέτοιο μοντέλο το βράδυ απ την χαρά μου ''θ' άνοιγα μπουκάλι'' (σοβαρολογώ). Αλέξης : :
|
|
|
Post by rawshooter on Apr 21, 2012 20:26:05 GMT 2
Θάνο υπάρχουν πολλές κατασκευές που μου αρέσουν και μερικές τις αποκαλώ top....... Αυτή που βλέπω εδώ μπορώ να την αποκαλέσω "ποίημα" χωρίς να φοβάμαι να χαρακτηριστώ "παλαμάκιας" ή οτι άλλο. ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ !!!!!!!! : : : : : : : :
|
|
|
Post by rous74 on Apr 24, 2012 15:43:27 GMT 2
Θάνο καλησπέρα! Έχεις δίκιο γι' αυτό που έγραψες σήμερα σαν σχόλιο στην ferrari τη δική μου αλλά σκέψου ότι στο forum παίζω ουσιαστικά απο την παρασκευή και δεν έχω προλάβει να δώ αυτά που θα ήθελα να δώ για τις δουλειές των παιδιών και να σχολιάσω. Η ferrari 330 P4 ήταν ένα απο αυτά που είδα και μου έκαναν εντύπωση! Το μοντέλο είναι πολύ καλό και η φωτογράφιση ακόμα καλύτερη. Όσο για τα λάθη που ανέφερες όλοι τα κάνουμε και μέσα απο αυτά έρχεται και η βελτίωση. Και πάλι μπράβο λοιπόν για την πολύ προσεγμένη κατασκευή σου!
|
|
|
Post by Sakis on Apr 24, 2012 16:17:31 GMT 2
Καλησπέρα!(Ανδρέας αν θυμάμαι καλά .Προς Θεού δεν το έκανα για υπόδειξη,μην το εκλάβεις έτσι,απλά ήθελα να ακούω και τη δική σου γνώμη μιας και μας έχεις αποδείξει ότι είσαι εξαιρετικός μοντελιστής πολύ υψηλού επιπέδου! Πάρε το χρόνο σου και περιηγήσου στο φόρουμ γιατί πραγματικά υπάρχουν φοβερές δουλειές από πολλούς συναδέλφους τις οποίες αξίζει να δεις και πολλά θέματα στα οποία η συμβολή (και συμβουλή )σου θα είναι σίγουρα πολύτιμη! Ευχαριστώ για το σχόλιό σου και πραγματικά χάρηκα που σου άρεσε!
|
|
|
Post by rous74 on Apr 24, 2012 16:26:24 GMT 2
Να' σαι καλά θάνο, ευχαριστώ πολύ για τα κολακευτικά σου σχόλια!
|
|