|
Post by alex78 on Apr 12, 2012 23:31:13 GMT 2
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Apr 13, 2012 11:02:18 GMT 2
Αλεξη καλημερα Ομορφος ο λεοντας, συγχαρητηρια φιλε μου!! Σιγουρα υπαρχουν πολλα περιθωρια βελτιωσης τα οποια θα φανουν στο αμμεσο μελλον Καλη συνεχεια με τα επομενα μοντελα σου! : :
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Apr 13, 2012 13:21:05 GMT 2
Alex μια χαρά βγήκε, Μπράβο.... : :
|
|
|
Post by nektarios on Apr 13, 2012 16:54:03 GMT 2
Φίλε Αλέξη, είναι πολύ όμορφο! : : Μού άρεσε πολύ το εσωτερικό (π.χ. ταμπλώ, ζώνες ασφαλείας), αλλά και η λεπτομέρεια του σασί (εξάτμιση, αμορτισέρ, κ.λπ.). Περιθώρια βελτίωσης ασφαλώς και υπάρχουν, και αυτό ισχύει βεβαίως για όλους μας! Άλλωστε, αυτό νομίζω οτι είναι και το βασικό ζητούμενο του μοντελισμού! Τέλος, πιστεύω οτι με λίγη περισσότερη προσοχή στη φωτογράφηση, ώστε να αποφύγεις αφενός τις θολές φωτό (γεγονός που οφείλεται στο οτι βγάζεις από απόσταση μικρότερη από την επιτρεπόμενη για τη συγκεκριμένη ρύθμιση της μηχανής σου) και αφετέρου το "σκάσιμο" του φλας πάνω στο μοντέλο (πράγμα που διορθώνεται με το να βγάζεις είτε υπό μια μικρή γωνία είτε από πιο μακρυά και με ζουμ είτε χωρίς φλας και με πιο δυνατό φωτισμό), θα καταφέρεις να αναδείξεις πολύ καλύτερα τη δουλειά που έχεις κάνει και το αποτέλεσμα που έχεις πετύχει. Υ.Γ.: Τα περί φωτογράφησης μην τα πάρεις σαν "εξυπνακισμό", εννοείται οτι δεν προσπαθώ να κάνω τον ειδήμονα (που βεβαίως δεν είμαι!), απλώς μοιράζομαι - καλόπιστα - μαζί σου τα συμπεράσματα στα οποία κατέληξα μετά από πολλές ώρες προσπαθειών και πολλές εκατοντάδες αποτυχημένων φωτογραφιών... : :
|
|
|
Post by alex78 on Apr 14, 2012 5:11:16 GMT 2
Χρήστο, Γιώργο και Νεκτάριε σας ευχαριστώ ειλικρινά για τα σχόλια σας!! Πιστεύω το επόμενο να είναι πολύ καλύτερο! : : Νέκ υπόσχομαι στο μέλλον καλύτερες φωτό, ευχαριστώ για τα tips και να είσαι σίγουρος ότι ''φαίνονται απο χιλιόμετρα'' όσοι κάνουν καλοπροαίρετη ή όχι κριτική... : :
|
|
|
Post by gtziaf on Apr 14, 2012 18:29:39 GMT 2
Αλέξ, πολύ ευχάριστα νέα που βλέπω τελειωμένο το 206... Φαντάζομαι να το χάρηκες και εσύ. Σου εύχομαι περισσότερα, το θεωρώ σίγουρο, τελειωμένα... Για τις φώτο, που σου είπε ο Νεκ, για αρχή δοκίμασε να το φωτογραφήσεις σε εξωτερικό χώρο. Έτσι κάνω κι εγώ, που με την φωτογραφική τέχνη, δε είμαι ... φίλος... Για το αποτέλεσμα, σίγουρα είναι αξιέπαινο (και παραπάνω) για πρώτο μοντέλο. Καλώς ή όχι, στο χόμπι μας η εμπειρία βοηθάει. οπότε η βελτίωση έρχεται φτιάχνοντάς και ολοκληρώνοντας μοντέλα. με την διάθεση και την όρεξη που έχεις, σίγουρα θα βελτιωθείς και το αποτέλεσμα θα γίνεται όλο και καλύτερο. Καλή επιτυχία στα επόμενα και κιπ δε πάσιον αλάιβ!!!! ;D : :
|
|
|
Post by alex78 on Apr 14, 2012 18:44:39 GMT 2
Αλέξ, πολύ ευχάριστα νέα που βλέπω τελειωμένο το 206... Φαντάζομαι να το χάρηκες και εσύ. Σου εύχομαι περισσότερα, το θεωρώ σίγουρο, τελειωμένα... Για τις φώτο, που σου είπε ο Νεκ, για αρχή δοκίμασε να το φωτογραφήσεις σε εξωτερικό χώρο. Έτσι κάνω κι εγώ, που με την φωτογραφική τέχνη, δε είμαι ... φίλος... Για το αποτέλεσμα, σίγουρα είναι αξιέπαινο (και παραπάνω) για πρώτο μοντέλο. Καλώς ή όχι, στο χόμπι μας η εμπειρία βοηθάει. οπότε η βελτίωση έρχεται φτιάχνοντάς και ολοκληρώνοντας μοντέλα. με την διάθεση και την όρεξη που έχεις, σίγουρα θα βελτιωθείς και το αποτέλεσμα θα γίνεται όλο και καλύτερο. Καλή επιτυχία στα επόμενα και κιπ δε πάσιον αλάιβ!!!! ;D Γιώργο τα σέβη μου, ευχαριστώ πολύ για τα τιμητικά σου σχόλια και Καλή Ανάσταση! : :
|
|
|
Post by Sakis on Apr 14, 2012 19:13:57 GMT 2
Άλεξ τα συγχαρητήρια και από μένα!Αυτό είναι το πρώτο σου τελειωμένο αυτοκίνητο και παρά τις ατέλειες που λογικό και επόμενο είναι να υπάρχουν είναι ευχάριστο στο μάτι.Αν έβλεπες τα δικά μας πρώτα μοντέλα θα έκλαιγες....από τα γέλια. Περιθώρια βελτίωσης υπάρχουν πάντα και για όλους μας μα πάνω από όλα σκοπός είναι η ευχαρίστηση.Και σαν τη χαρά του να κρατάς ένα τελειωμένο μοντέλο στα χέρια σου δε συγκρίνεται καμία άλλη. Καλή Ανάσταση να έχεις και καλά μοντελαρίσματα!
|
|
|
Post by alex78 on Apr 14, 2012 19:47:30 GMT 2
Άλεξ τα συγχαρητήρια και από μένα!Αυτό είναι το πρώτο σου τελειωμένο αυτοκίνητο και παρά τις ατέλειες που λογικό και επόμενο είναι να υπάρχουν είναι ευχάριστο στο μάτι.Αν έβλεπες τα δικά μας πρώτα μοντέλα θα έκλαιγες....από τα γέλια. Περιθώρια βελτίωσης υπάρχουν πάντα και για όλους μας μα πάνω από όλα σκοπός είναι η ευχαρίστηση.Και σαν τη χαρά του να κρατάς ένα τελειωμένο μοντέλο στα χέρια σου δε συγκρίνεται καμία άλλη. Καλή Ανάσταση να έχεις και καλά μοντελαρίσματα! Θάνο σ' ευχαριστώ πολύ, ειλικρινά. Η αλήθεια είναι ότι αισθάνομαι λίγο...πρωτόγνωρα που το βλέπω ολοκληρωμένο, φοβερή αίσθηση και επίσης αλήθεια είναι ότι μου άνοιξε η όρεξη και για τα επόμενα... ;D Πάντως να ξέρεις πέρα απο τη βοήθειά σου, έχεις και εσυ ''μερίδιο ευθύνης'' με τις αναζοογωνητικές ''ενέσεις'' σου και σε ευχαριστώ γι'αυτό, ήταν για μένα ένα είδος ''αφύπνισης''.... Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα! Αλέξης : : : :
|
|