Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Apr 1, 2012 21:05:52 GMT 2
Κυριες, κυριοι και μικρα μας παιδια καλησπερα σας! Σκαλιζοντας τα κουτια με τα αφτιαχτα κιτ που κοντευουν να μου κανουν εξωση, επεσα πανω σε ενα μικρο ρητινιενο μοντελακι της Starter στην 1/43 που κιτονταν μισοτελιωμενο περιμενοντας στοικα βερνικωμα και συναρμολογηση εδω και χρονια. Για να παρει τα πανω του το μοντελιστικο ηθικο μου καθισα το ΠΣΚ και το τελιωσα. Ακολουθει φωτορεπορταζ Εχει βαφτει προ αμνημονευτων ετων με ασπρο σπρευ αγνωστου πατρος, το κοκκινο στη μασκα ειναι TS49 ψεκασμενο απο αερογραφο, το βερνικι ειναι 2Κ χωρις περεταιρω επεξεργασια, μονο κερωμα. Λειπουν τα χρυσα σηματα στις ζαντες τα οποια με τον τροπο που ηταν τυπωμενα μονο ο Προκρουστης θα μπορουσε να τα τεντωσει και να τα τοποθετησει. Και φυσικα η αγαπημενη φωτογραφια με το ευρω ;D Σχολια, κριτικη για τις ευδιακριτες ματσακωνιες και παρατηρησεις οπως παντα ευπροσδεκτα! Δημητρης
|
|
|
Post by gtziaf on Apr 1, 2012 23:10:24 GMT 2
Όμορφο θέμα Δημήτρη... Και η εκτέλεσή ανάλογη των δυνατοτήτων σου... Το έχεις με τα 43άρια, τα οποία είναι ευχάριστη προσθήκη στο φόρουμ, μιας και γενικά είναι λίγο παραμελημένα από τους Έλληνες μοντελιστές. Από όσο ξέρω τουλάχιστον. : : : : : :
|
|
|
Post by nektarios on Apr 2, 2012 11:46:56 GMT 2
Δημήτρη, πολύ όμορφα η κατασκευή και το φινίρισμα (+ το γυάλισμα!), λαμβανομένης υπόψη και της κλίμακας!
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Apr 2, 2012 12:20:27 GMT 2
Πανέμορφο το 43αρι φίλε μου! Θέλει και μια ωραία βασούλα για να δείξει νομίζω...τι λες? : : : : : :
|
|
vagelis207
GP3 Driver
Βαγγελης Κοντοδημος
|
Post by vagelis207 on Apr 3, 2012 22:59:05 GMT 2
Δημήτρη, πολύ όμορφα η κατασκευή και το φινίρισμα (+ το γυάλισμα!), λαμβανομένης υπόψη και της κλίμακας! +1000 : : : : : :
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Apr 4, 2012 9:32:59 GMT 2
Πολυ ομορφο αποτελεσμα Δημητρη!! : : : : Πως δεν σου βγαινουν τα ματια ρε παιδι μου με 'δαυτα?! ;D
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Apr 11, 2012 10:29:58 GMT 2
Πως δεν σου βγαινουν τα ματια ρε παιδι μου με 'δαυτα?! ;D Ε μα ναι...!! ;D ;D Πολύ ωραία δουλειά Δημήτρη... Αγάπιος : :
|
|