|
Post by gtziaf on Nov 29, 2011 20:00:18 GMT 2
|
|
|
Post by gtziaf on Nov 29, 2011 20:01:07 GMT 2
|
|
|
Post by nektarios on Dec 15, 2011 15:09:42 GMT 2
Αγαπητέ μου φίλε η κατασκευή σου είναι εξαιρετική! Ειδικά το συγκεκριμένο μπλε, σε συνδυασμό με τις άψογες νίκελ λεπτομέρειες, είναι "όλα τα λεφτά"! Επίσης, τα μασκαρίσματα είναι - εκτός από πολλά και δύσκολα - υποδειγματικά! Ωστόσο, έχω να κάνω μια παρατήρηση: είναι προφανές οτι, αν δεν ποστάρεις κάτι με σήμα το αλογάκι, όσο άψογη και αν είναι η δουλειά σου, κανείς δεν πρόκειται να σου απαντήσει!!! ;D
|
|
|
Post by gtziaf on Dec 15, 2011 17:02:34 GMT 2
Νεκ σε ευχαριστώ πολύ... Ωστόσο, έχω να κάνω μια παρατήρηση: είναι προφανές οτι, αν δεν ποστάρεις κάτι με σήμα το αλογάκι, όσο άψογη και αν είναι η δουλειά σου, κανείς δεν πρόκειται να σου απαντήσει!!! ;D Παιδιά ποστάρετε ένα σχόλιο να μην κλαίει ο κος διαχειριστής . Σας παρακαλώ : : : : !!! Νεκ, το θέμα υπερκαλύφθηκε σε σχόλια όταν δημοσιεύτηκε. Εδώ στην αναδημοσίευση του, δεν υπήρχε κάτι άλλο, να σχολιάσει κανείς. Μπήκε κυρίως για σκοπούς ref και για να εμπλουτίσει το forum μας. Α και το σημαντικότερο... Τα παιδιά με πιέζουν να σταματήσω να φτιάχνω Αλογάκια... Αλλά αυτό δεν τους περνάει... : : Να είσαι καλά : :
|
|
|
Post by Sakis on Dec 15, 2011 17:28:05 GMT 2
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Dec 15, 2011 17:30:14 GMT 2
Γιωργο αστους να λενε....Ειναι πολυ ομορφη η Γαλλιδουλα σου!! : : (-ουλα λογω μεγεθους ;D)
|
|
|
Post by gtziaf on Dec 15, 2011 17:35:47 GMT 2
Γιωργο αστους να λενε....Ειναι πολυ ομορφη η Γαλλιδουλα σου!! (-ουλα λογω μεγεθους ;D) Μυριστήκανε τζόγο και τσουπ... οι γνωστοί - άγνωστοι... ;D Σας ευχαριστώ αλάνια : :
|
|