|
Post by LUNATIC on Nov 30, 2013 0:16:04 GMT 2
Μου ζητηθηκε απ τον Master να βαλω φωτο απο τα Yamaha Μ1 μου. Ξεκιναω λοιπον απ το πρωτο... Εταιρια:Yamaha Μοντελο:M1 Χρονια MotoGP:2008 Πιλοτος:Jorge Lorenzo Ομαδα:Fiat Αγωνας:Valencia Να λοιπον το μωρο μου... : : H Yamaha ειναι φωρτωμενη με σημαιες χωρων. Οποια σημαια ειναι πανω σημαινει και πρωτη θεση εκει απ τον Jorge. Απ την μια ηθελα να φτιαξω μια εκδοση εξαιρεση της σεζον. Αλλα απ την αλλη δεν μου εφτανε! Τα χρονομετρημενα εγινα σε στεγνο οδοστρωμα. Αλλα ο αγωνας σε βρεγμενο. Και επελεξα την εξαιρεση και εκει... Το βρεγμενο. ;D Πληροφοριες ερχονται... : :
|
|
|
Post by gtziaf on Dec 9, 2013 17:00:20 GMT 2
Το μηχανάκι δείχνει εξαιρετικό όπως αναμενόταν. Περιμένω με ενδιαφέρον μεγαλύτερες φώτο και τις πληροφορίες.
|
|
|
Post by Kομνηνοs on Dec 9, 2013 22:39:03 GMT 2
Αντε βρε ανισσοροπε!! βαλε επιτελους και καμια φωτογραφια από το μοντελο!!!! γιατι μπερδεψες τον διαχειριστη μας και νομιζει πως βλεπει το μοντελο, αλλα είναι η πραγματικη. Παντος Γιωργο μεταξυ μας αξιζει η αναμονη,Το μοντελο του είναι πολύ καλυτερο από της απαράδεκτες φωτο του πραγματικου που εβαλε............................ για να δειχνει το μοντελο καλυτερο. ;D ;D ;D ;D ;D ΤΡΕΛΕ!! ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ.
|
|
|
Post by gtziaf on Dec 9, 2013 23:16:18 GMT 2
Είμαι σίγουρος ότι αξίζει... Εξάλλου, έχω δει κάποιες από τις δουλειές του και με βεβαιότητα κι αυτή, με το διαφορετικό λίβερι, θα είναι σούπερ. Όσο για το μπέρδεμα την πάτησα σαν νεούδι. : : Τι να κάνουμε, η ηλικία πια δεν κρύβεται... Γερνάμε και δυστυχώς ουκ έρχεται μόνο... ;D Περιμένω το μοντέλο... ;D : :
|
|