|
Post by manos13 on Nov 10, 2013 17:01:20 GMT 2
|
|
|
Post by gtziaf on Nov 10, 2013 21:50:49 GMT 2
Μάνο, δεν ξέρω αν το ξέρεις, αλλά αυτή η 360 Spider της Tamiya, είναι πολύ ωραίο κιτ. Φτιάξε καμία ;D Τι μοντελιστικός καταιγισμός είναι αυτός ρε φίλε. Μπράβο... Για τα χοντρόκοκα χρώματα, ο Ανδρέας μου είχε πει να μην το ανακατεύω παρά πολύ, ώστε να ελαττωθεί ο κόκκος. Επίσης, έχω δοκιμάσει να αναμιγνύω το μεταλλικό χρώμα με ένα μη μεταλλικό (π.χ. στο συγκεκριμένο θα προσθετά λίγο απλό μπλε της ZP) ώστε να μειώνεται η συγκέντρωση των μεταλλικών κόκκων και να έρχεται στην κλίμακα. Τέλος, με περισσότερο τρίψιμο (με Micromesh) βελτιώνει λίγο το αποτέλεσμα. Α, θα το ξεχνούσα...Τα χρώματα του εσωτερικού, φοβερά... : :
|
|
|
Post by manos13 on Nov 11, 2013 16:40:12 GMT 2
Παρα πολυ χρησιμες οι συμβουλες σου και σε ευχαριστω φιλε Γιωργο.Το θεμα ειναι οτι λογω χωρου(κλειστος) δεν χρησιμοποιω"Ζερο".Αυτο ομως το χρωμα ειναι κυριολεκτικα αοσμο και για τον λογο αυτο το χρησιμοποιησα.Αρχικα αυτο ειχα σκοπο να φερω στην εκθεση αλλα οταν ξαναεβαψα το εμπρος καπω λογω στοιγματος, αυτο πηρε αλλη αποχρωση(νομιζω σε καποιες φωτο αυτο φαινεται) και ετσι εφτιαξα την Μπορντω.
|
|
|
Post by Kομνηνοs on Nov 11, 2013 20:05:09 GMT 2
Πολυ ομορφες δουλειες Μανο, μπραβο. Κομνηνος
|
|
|
Post by manos13 on Nov 12, 2013 11:57:10 GMT 2
Ευχαριστω πολυ.
|
|
|
Post by jvolume on Nov 14, 2013 16:31:38 GMT 2
Μάνο καλησπέρα Πόλυ όμορφες οι δουλειές σου με αγαπημένη μου απο την τριάδα την συγκεκριμένη κυρία. Με έπεισες να την φτιάξω κάποια στιγμή με το ίδιο χρώμα. Συνέχισε έτσι με αυτόν τον ρυθμό φίλε καλό απόγευμα Γιάννης
|
|
|
Post by manos13 on Nov 15, 2013 16:43:10 GMT 2
Ευχαριστω πολυ.Βρες ομως ενα πιο λεπτοκοκκο χρωμα.
|
|