|
Post by Chris Fragkoulis on Nov 6, 2013 1:54:20 GMT 2
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Nov 6, 2013 10:55:56 GMT 2
Οταν ακομακαι η νεα γενια αρχισε τα σκουριασμενα/διαλυμενα, δεν υπαρχει καμι ελπιδα για το μελλον Χρησταρα : : ;D Μπραβο πολυ ωραιο το διοραματακι : :
|
|
|
Post by rous74 on Nov 6, 2013 12:58:35 GMT 2
Το ότι θα είχαμε διοράματα δίπλα-δίπλα εμείς οι δύο αν μου το λέγανε λίγους μήνες πρίν δε θα το πίστευα !! Πολύ καλή προσπάθεια, άντε δυναμικά για το επόμενο !!
|
|
|
Post by alex78 on Nov 7, 2013 0:14:47 GMT 2
Ένα πελώριο μπράβο Χρήστο για τη σκέψη, την προσπάθεια και βέβαια το αποτέλεσμα που πέτυχες!!! : : : : : : Το ''φθαρμένο όχημα'' όλα δείχνουν οτι κερδίζει ολοένα και περισσότερους ''οπαδούς'' στη κοινότητα μας, αυτό παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον κατ'εμέ ώστε να μαθαίνουμε διαφορετικές τεχνικές απο πρώτο χέρι! Απλά μια παράκληση, αν έχετε το χρόνο και τη διάθεση (αναφέρομαι σε Τζόνυ, Ρους και Κρίς) το επόμενο σας σε wip παιδιά για να το πάμε απο την αρχή..... Αλέξης : :
|
|
pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on Nov 7, 2013 18:28:41 GMT 2
Χρησταρα πολυ ωραια δουλεια φιλε μου
δεν ξερω τι να πω, παλι συγχαρητηρια
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Nov 8, 2013 12:12:11 GMT 2
Οταν ακομακαι η νεα γενια αρχισε τα σκουριασμενα/διαλυμενα, δεν υπαρχει καμι ελπιδα για το μελλον Χρησταρα ;D Μπραβο πολυ ωραιο το διοραματακι Μήτσε άστα να πάνε....πίκρα ;D θένκ γιού Το ότι θα είχαμε διοράματα δίπλα-δίπλα εμείς οι δύο αν μου το λέγανε λίγους μήνες πρίν δε θα το πίστευα !! Πολύ καλή προσπάθεια, άντε δυναμικά για το επόμενο !! Ανδρέα κανείς δεν θα το πίστευε, όντως ;D Σ'ευχαριστώ Ένα πελώριο μπράβο Χρήστο για τη σκέψη, την προσπάθεια και βέβαια το αποτέλεσμα που πέτυχες!!! Το ''φθαρμένο όχημα'' όλα δείχνουν οτι κερδίζει ολοένα και περισσότερους ''οπαδούς'' στη κοινότητα μας, αυτό παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον κατ'εμέ ώστε να μαθαίνουμε διαφορετικές τεχνικές απο πρώτο χέρι! Απλά μια παράκληση, αν έχετε το χρόνο και τη διάθεση (αναφέρομαι σε Τζόνυ, Ρους και Κρίς) το επόμενο σας σε wip παιδιά για να το πάμε απο την αρχή..... Αλέξης Αλέξη σ'ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια! Το συγκεκριμένο ήταν έκλπηξη, το wip υπάρχει στην αντίστοιχη ενότητα, καταλαβαίνω τι εννοείς όμως. Από θέμα τεχνικής "μπάζω" αρκετά αλλά σε κάποιο επόμενο θα το πάμε σιγά σιγά Χρησταρα πολυ ωραια δουλεια φιλε μου δεν ξερω τι να πω, παλι συγχαρητηρια Παναγιώτη σ'ευχαριστω
|
|
.JOHNY.B.
F3 Driver
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΥΡΑΚΗΣ
|
Post by .JOHNY.B. on Nov 8, 2013 20:29:26 GMT 2
Παλι μπραβο μικρε! Παμε για το επομενο βρωμικο... : :
|
|
|
Post by jvolume on Nov 14, 2013 12:31:35 GMT 2
Χρήστο καλημέρα Πολλά μπράβο τόσο για την προσπάθεια όσο και για το αποτέλεσμα που πραγματικά αιχμαλωτίζει το μάτι σε όποιον κοιτάει την βιτρίνα σου. Μας το φύλαγες για έκπληξη και πραγματικά μας "έστειλες". Σύνέχισε έτσι με αυτή την διάθεση. : : : : Γιάννης : : : :
|
|