|
Post by rous74 on Nov 4, 2013 16:22:46 GMT 2
|
|
|
Post by rous74 on Nov 4, 2013 17:11:24 GMT 2
|
|
|
Post by gtziaf on Nov 4, 2013 18:26:51 GMT 2
Εκπληκτική δουλειά Ανδρέα... Πολλά συγχαρητήρια φίλε : : Πραγματικά το μάτι δεν χορταίνει να ανακαλύπτει τις λεπτομέρειες... Ελπίζω στο επόμενο, να έχεις χρόνο για να ανεβάσεις φωτογραφίες από την κατασκευή, κάτι που πιστεύω θα είναι σχολείο για όλους μας. Και πάλι ΜΠΡΑΒΟ : :
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Nov 4, 2013 18:38:20 GMT 2
Ποιος θα το φανταζοταν κυριοι, ο rous να φτιαχνει σκουριασμενα. Που οδηγηται η ανθρωποτης!??! Μηπως τελικα μας ψεκαζουν!?? Φοβερο αποτελεσμα! : : Πες μας τωρα οτι πηγες και στον Περ-Ολαβ ;D
|
|
|
Post by rous74 on Nov 4, 2013 19:09:01 GMT 2
Γιώργο και Δημήτρη σας ευχαριστώ πολύ παιδιά !!
Δημήτρη και γώ αδυνατώ ακόμα να το πιστέψω ότι μπήκα σε άλλα χωράφια....
Στον Per Oluv Lund δεν πήγα αλλά έχω ξεσκονίσει τις δουλειές του όπως και πολλών άλλων στο ίντερνετ !
|
|
pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on Nov 4, 2013 21:07:50 GMT 2
Ανδρεα και παλι συγχαρητηρια!!
εξαιρετικο διοραμα ελπιζω να δουμε και αλλα απο τα χερακια σου!!!
|
|
|
Post by rous74 on Nov 4, 2013 22:03:16 GMT 2
Παναγιώτη σ' ευχαριστώ πολύ φίλε !!
Τα διοράματα φαίνεται να με κερδίζουν οπότε σίγουρα θα υπάρξει και συνέχεια....
|
|
|
Post by manos13 on Nov 5, 2013 1:07:31 GMT 2
Αντρεα θα σου ξαναπω οτι ειναι παρα πολυ ομορφο και με πολυ καλη και ποιοτικη δουλεια. Συγχαρητηρια!!!
|
|
|
Post by alex78 on Nov 5, 2013 1:26:37 GMT 2
Dr. Jekyll & Mr. Hyde λοιπόν, απο τη μία τα καλοφινιρισμένα (επι το πλείστον μπορντώ.... ;D) coupe και roadster, απο την άλλη αυτοκινητάδικες ιστορίες σε αχανείς εκτάσεις της Αμερικάνικης ηπείρου..... :respect: Αυτή και αν ήταν έκπληξη Ανδρέα, πραγματικά με ξάφνιασες ευχάριστα φίλε, συνέχισε έτσι, δηλαδή όχι στάσιμος αλλά συνεχώς εξελίξιμος.....: : : : : : Αλέξης : :
|
|
|
Post by rous74 on Nov 5, 2013 14:32:22 GMT 2
Μάνο και Αλέξη σας ευχαριστώ πολύ και τους δυο σας !!
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Nov 6, 2013 1:51:30 GMT 2
Ανδρέα το σκηνικό σου είναι πολύ όμορφο!! Οι σκουριές, οι φθορές, η φύση αλλα και το Garage είναι πολυ ρεαλιστικά!! Θα ακολουθήσει αραγε κι άλλο??
|
|
|
Post by rous74 on Nov 6, 2013 13:04:08 GMT 2
Χρήστο σ' ευχαριστώ πολύ, χαίρομαι που σ' άρεσε !!
Ήδη έχω ξεκινήσει μια βινιέτα με θέμα βενζινάδικο της δεκαετίας του '20 και θα ήταν μια καλή ευκαιρία να το δείξω βήμα-βήμα αλλά δεν έχω φωτογραφίες απο τα πρώτα στάδια που είναι τα πιο ουσιαστικά απο πλευράς τεχνικής... Μέχρι και container στην 1/35 έφτιαξα για εξάσκηση στη σκουριά και με την πρώτη ευκαιρία θα το ανεβάσω...
|
|
costas
F3 Driver
Κώστας Σταματάκης
|
Post by costas on Nov 7, 2013 2:51:31 GMT 2
Πράγματι εκπληκτική δουλειά Ανδρέα : : : : : : Στην έκθεση δεν μπόρεσα να το 'αναλύσω', αλλα τωρα βλεπω πόσο πολυ δουλειά έχεις ριξει Θα ήθελα πολύ να εβλεπα ενα wip πάνω στη δουλεια σου, αλλα καταλαβαινω ότι θα είναι πολύ κουραστικο για σένα να μας εξηγησεις κάθε λεπτομέρεια. : :
|
|
|
Post by rous74 on Nov 7, 2013 14:48:18 GMT 2
Κωστή σ΄ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια... Το επόμενο έχει ήδη προχωρήσει και για να είμαι ειλικρινής μετάνιωσα που δεν τράβηξα φωτογραφίες ώστε να μπορώ να τις αξιοποιήσω μ' ένα wip... Για να πάρεις μια ιδέα και σύ και τα υπόλοιπα παιδιά παραθέτω παρακάτω μια φώτο... Αξίζει να σημειώσω ότι αφού ολοληρωθεί το ντύσιμο της πρόσοψης όλες οι σανίδες θα καρφωθούν, η επιγραφή θα αποκτήσει κορνίζα γιατί μου φαίνεται σκέτη και θα εμπλουτιστεί με αρκετές μικρολεπτομέρειες ακόμα...
|
|
|
Post by thanosmav on Nov 7, 2013 21:43:03 GMT 2
:respect: : : :respect: : : :respect: Πολύ καλή δουλειά φίλε μου ! Το θαύμασα και στην έκθεση, πραγματικά είναι μια προσεγμένη και λεπτομερής δημιουργία σου. Συγχαρητήρια για την βραβευσή σου. Θα ήθελα να σε ρωτήσω, η τεχνική λακ που γράφεις τι είναι ?
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Nov 7, 2013 22:18:11 GMT 2
Ανδρέα η δουλειά σου είναι καταπληκτική φίλε σε όλα τα επίπεδα!
Ο κόσμος των διοραμάτων χρειάζεται χέρια σαν τα δικά σου και προβλέπω να γίνεσαι σημείο αναφοράς!
:respect:
|
|