|
Post by nasosampa on Oct 28, 2013 15:01:15 GMT 2
Μιάς και είδα τυχαία πως το 3ο μόλις τελείωσε, τι θα λέγατε να ξεκινήσουμε την προετοιμασία του επόμενου?? Σαν θεματολογία νομίζω πως από τα G.B. απουσιάζουν αισθητά τα WRC.
|
|
|
Post by alex78 on Oct 28, 2013 23:12:04 GMT 2
Μιάς και είδα τυχαία πως το 3ο μόλις τελείωσε, τι θα λέγατε να ξεκινήσουμε την προετοιμασία του επόμενου?? Σαν θεματολογία νομίζω πως από τα G.B. απουσιάζουν αισθητά τα WRC. Καλησπέρα Νάσο! : : Πρόσφατα είχαμε μια κουβέντα με τον Admin που μεταξύ άλλων συζητήθηκε και το συγκεκριμένο θέμα, σκεφτήκαμε πως άν υπάρχει περαιτέρω ανταπόκριση και διάθεση να το προχωρήσουμε μέχρι τέλος του έτους, αν πάλι όχι βλέπουμε.... . Εξάλλου εδώ που τα λέμε o Γιώργης με τη φόρα που έχει πάρει τον βλέπω να φτιάχνει....μισή ντουζίνα απο δαύτες.... ;D, ο Γιάννης με τον Δημήτρη πάλι έχουν αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς με τα δικά τους, εσύ αν θυμάμαι καλά έχεις στα σκαριά μια ''Woolf'', εγώ την ''Polizia'' λέω να την ξεκινήσω (επιτέλους : : ) αυτές τις μέρες, ε, όλο και κάποιος άλλος φίλος θα προστεθεί στην παρέα οπότε γιατί όχι..... Θα έχουμε πάντως μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να τα συζητήσουμε αυτά (και άλλα πολλά) όλοι μαζί απο κοντά στήν Έκθεση.... Αλέξης
|
|
|
Post by nasosampa on Oct 28, 2013 23:23:13 GMT 2
’λεξ συμφωνώ μαζί σου. Βεβαίως η γουλφ δεν έχει φτάσει στα χέρια μου ακόμη και εκτός των άλλων μιλάμε και για ενθούσιαστ. Οπότε μέχρι τέλος του χρόνου δε με βλέπω . Αν και βέβαια μπορώ να μπώ στο κλάμπ και όποτε τελειώσει, τέλειωσε. Την έκθεση θα μπορέσω να την επισκεφθώ, λόγο δουλειάς, μόνο πρωινές ώρες και το πολύ για κανά δύωρο. Λογικά όλο και κάποιον θα πετύχω να τα πούμε.
|
|
|
Post by gtziaf on Nov 7, 2013 22:52:34 GMT 2
Νάσο, σόρυ για την καθυστερημένη απάντηση αλλά έχω τρεξίματα τελευταία, πέρα από τα εβδομαδιαία ταξίδια και το μυαλό μου είναι κουκουρούκου.. Αφού, μιλήσαμε με τους υπευθύνους, μάλλον θα το πάμε για τέλος του χρόνου για να ολοκληρωθούν κάποια από τα μοντέλα που έχουν ξεκινήσει. Αλλά, φυσικά την τελική απόφαση θα πάρουν οι δύο υπεύθυνοι. Τώρα προς το παρόν δεν έχει νόημα να ξεκινήσουμε άλλο G.B. καθώς λίγο οι πολύ, κάτι όλοι έχουμε στον πάγκο μας και πάντα οι τελευταίοι μήνες του χρόνου προσφέρονται για το κλείσιμο των ανοιχτών (πληγών )... μοντέλων ήθελα να πω... ;D Το επόμενο G.B. έχει αποφασιστεί και θα αφορά τα 20 χρόνια από τον θάνατο του Σένα. Θα το ξεκινήσουμε από 1η Γενάρη και θα πάει μέχρι 1η Μάη, όποτε είναι και η επέτειος. Νομίζω αξίζει να τιμήσουμε τον Άυρτον, μεσα από ένα GB. Στη συνέχεια, η σκυτάλη περνάει σε εσάς μιας και επανέρχεται η ψηφοφορία για το θέμα, με μπροστάρηδες τους δύο υπευθύνους. Εγώ, θα απεμπλακώ από την επιλογή θέματος-διαχείριση των G.B. ώστε σιγά -σιγά να μετέχουμε όλο και περισσότεροι στην κοινότητα μας. Ελπίζω να σε κάλυψα και περιμένουμε την τελική απόφαση του Χρήστου και του Αλέξη. : :
|
|