|
Post by margaritisjb on Oct 27, 2013 21:35:06 GMT 2
Μιας και ειμαι νεος του φορουμ,μολις εχω τελειωσει το Peugeot RC Cup της Provence moulage σε κλιμακα 1/43.Οι παρακατω φωτογραφιες ειναι απο την στιγμη που το αρχισα μεχρι το τελος. Εδω τα δισκοφρενακια του οι ροδες τελειοποιημενες.Το ποση δουλεια ειχα ριξει για να τις τελειωσω ουτε εγω θυμαμαι. το εσωτερικο.Ηταν τοσο πολυ αδειο που δεν ηθελα να το αφησω ετσι,οποτε του εβαλα μερικα καλωδιακια παραπανω Η αεροτομη...τι μπελας κι αυτος,πολυ λεπτεπηλεπτα τα κομματια Το ασταρωμα Το σωμα με το βαψιμο,την αεροτομη,και την τελειωποιηση του εσωτερικου Η τελειοποιηση του ταμπλο,το τιμωνι το vacform και φυσικα μερικα photoetch Αρχισαν να μπαινουν και τα πρωτα αυτοκολλητα.... Και να το τελειοποιημενο!
|
|
|
Post by gtziaf on Oct 29, 2013 17:28:40 GMT 2
Μαργαρίτη, καλωσόρισες στο φόρουμ μας. Από ότι κατάλαβα είσαι ο βενιαμίν της παρέας μας οπότε θα προσέχουμε, μην ανησυχείς. ;D Με τα 43άρια, πόσο μάλλον σε ρητίνη, προφανώς κάνεις μας δεν είχε ασχοληθεί στην ηλικία σου. Οπότε είσαι σε καλό επίπεδο εξ ορισμού. Επ΄σιης τα θέματα σου δείχνουν πολύ πρωτότυπα. Εδώ θα βρεις πολλές τεχνικές, αλλά και μερικούς από τους καλύτερους μοντελιστές της θεματολογίας που είναι διαθέσιμοι να σε βοηθήσουν για να βελτιώσεις το αποτέλεσμα και να βελτιστοποιήσεις τη δουλειά σου. Αρκεί να έχεις όρεξη και διάθεση. ΥΓ. Θα σε παρακαλούσα πολύ, όταν δουλεύεις ρητίνες να φοράς μια προστατευτική μάσκα (π.χ. από φαρμακείο). Επίσης, όταν τις τρίβεις, να το κάνεις πάντα μέσα σε μια λεκάνη με νερό. Μέτα σαπουνίζεις και στεγνώνεις το μοντέλο πριν το αστάρωμα. Δεν ξέρω αν το γνωρίζεις αλλά η ρητίνη είναι πολύ βλαβερή η σκόνη της είναι καρκινογονα. Θα τα λέμε : :
|
|
|
Post by margaritisjb on Oct 29, 2013 20:37:24 GMT 2
Χαχαχαχα χαιρομαι τοτε! Τα Concepts ηταν για εμενα απο παλια κατι το ξεχωριστο,και μεσα απο μια Jaguar XJR 9 σε κιτ της tamiya που μου εκαναν δωρο,αρχισα το χομπυ Θα τις χρειαστω οπωσδηποτε,γιατι εχω μερικα κενα και πρεπει να τα συμπληρωσω καπως :/ Ασχολουμαι αρκετα,απλα ειμαι σε μια παυση μεχρι τον Ιανουαριο/Φεβρουαριο διοτι συλλεγω μερικα κιτς και θα ασχοληθω αργοτερα,επειδη ειμαι σε ελλειψη υλικων Αυτο το ειχα ακουσει,μα δεν ηξερα πως ειναι τοσο σοβαρο.Θα το φροντησω με την επομενη κατασκευη Ευχαριστω για τα tips : :
|
|