|
Post by gtziaf on Oct 22, 2013 17:30:53 GMT 2
Ευχαριστώ Μάνο... παρακαλω οπως προσθεσατε και ενα τριφυλλι στην γωνια του καπω για ευνοητους λογους Κάτι τέτοιο καλό είναι? ;D ;D : :
|
|
|
Post by gtziaf on Nov 12, 2013 18:01:38 GMT 2
Αφού η Μπερλινέτα είναι πια ιστορία, μπορούμε να ξεκινήσουμε τα επόμενα. Έτσι, με ευκαιρία την επέκταση της χρονικής διάρκειας του G.B. αποφάσισα να προχωρήσω την κουντά... Την κατασκευή σκοπεύω να την πάω τέρμα χαλαρά, με σκοπό να την ευχαριστηθώ, οπότε μην περιμένετε πολλά πράγματα. πάμε να δούμε τι κάναμε (σε ρυθμούς Λε Μαν gb : ... Αρχικά, πολύ προσεκτικά, κόπηκε το πλαίσιο του εμπρός παρμπρίζ και τοποθετήθηκε το προστατευτικό κομμάτι που δίνει η Aoshima. Στη συνέχεια ξεκίνησε η προετοιμασία του αμαξώματος με στοκάρισμα, σκριμπάρισμα και τρίψιμο. Εδώ πρέπει να επισημάνω ότι δεν έμεινα καθόλου ικανοποιημένος με το καλουπάρισμα της Aoshima, στο αμάξωμα. Μπορεί να μην είχε τις γνωστές ανάγλυφες γραμμές - περισσεύματα από το καλούπι, αλλά παρατήρησα πολλά βαθουλώματα. Ελπίζω να το έχουν βελτιώσει στις νέες κυκλοφορίες. Ακολούθησε το βάψιμο με το πρασινάκι της ZP και ένα ελαφρύ τρίψιμο για την προετοιμασία του χρώματος για το βερνίκι. Τέλος, ξεκίνησε και η διαδικασία του βερνικώματος. Εδώ είπα να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό. Έτσι ψέκασα πρώτα ένα υγρό χέρι με το βερνίκι 1Κ της gaia. Θα ακολουθήσει το σύνηθες 2Κ μέσα στη εβδομάδα. Μέχρι τότε το αμάξωμα δείχνει κάπως έτσι... Περιμένω και τους υπόλοιπους για παρέα στο GB. Χαιρετισμούς σε όλους : :
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Nov 12, 2013 19:15:45 GMT 2
Κουκλί το πρασσινάκι στην Κούντα Λου Που!! Για πες για τα Gaia....περιμένω και εγώ κατι χρωματάκια της εν λόγω κυρίας!
|
|
|
Post by alex78 on Nov 12, 2013 20:20:47 GMT 2
Την κατασκευή σκοπεύω να την πάω τέρμα χαλαρά, με σκοπό να την ευχαριστηθώ..... Έτσι σε θέλω χαλαρό , μας έχεις ''κομπλάρει'' με τόση δημιουργικότητα και ποιότητα εδώ μέσα , κοπίδι δεν μπορούμε να πιάσουμε πιά..... ;D ;D ;D Το χρωματάκι πολύ super.... Αλέξης
|
|
|
Post by gtziaf on Nov 12, 2013 23:02:26 GMT 2
Να είστε καλά Χρήστο και Αλέξη... Για πες για τα Gaia....περιμένω και εγώ κατι χρωματάκια της εν λόγω κυρίας! Χρήστο, μόνο το βερνίκι έχω χρησιμοποιήσει και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Για τα χρώματα, πρέπει να είναι επιπέδου ZP, οπότε μην ανησυχείς. μας έχεις ''κομπλάρει'' με τόση δημιουργικότητα και ποιότητα εδώ μέσα , κοπίδι δεν μπορούμε να πιάσουμε πιά... Προς Θεού Άλεξ... Απλά, εκμεταλλεύτηκα ένα ελεύθερο ΣΚ. Έκανα μόνο τα απολύτως απαραίτητα. Αν σας επηρεάζω αρνητικά, θα ποστάρω από το νέο έτος. Ελπίζω να σου δίνω θετικό κίνητρο... : :
|
|
|
Post by alex78 on Nov 13, 2013 7:55:17 GMT 2
Αστειευόμουν φυσικά, εννοείται πως θέλουμε 365 ημέρες το χρόνο μοντελιστικά σεμινάρια απο σένα φίλε! Καλημέρα : :
|
|
|
Post by jvolume on Nov 19, 2013 16:30:43 GMT 2
Γιώργο καλησπέρα Βλέπω ότι ξεκίνησες πολύ ζεστά την Λάμπο σου. Το χρώμα απλά τρομερό. : : Νομίζω οτι οι Φεράρες σου θα αρχίζουν να σου κάνουν ζήλιες 'Ερχεται και η παρέα στο GB. Γιάννης
|
|
|
Post by gtziaf on Nov 20, 2013 22:08:33 GMT 2
Γιάννη ευχαριστώ... Σε περιμένω για παρέα... Μέχρι τότε, έκανα λίγη δουλίτσα ακόμη στη Κουντά... Όπως σας είπα, το έχω πάρει πολύ χαλαρά, οπότε δεν θα έχει πολλές επεμβάσεις. Επίσης οι φώτο είναι οι απολύτως απαραίτητες. Οι εργασίες ξεκίνησαν με το καθάρισμα και το βάψιμο των κομματιών που έπρεπε να γίνου μαύρα (ή να ασταρωθούν με μαύρο). Για το πάτωμα χρησιμοποιήθηκε μαύρο ματ, από σπρέι εμπορίου, έτσι για αλλαγή αφού δεν ήμουν απόλυτα ευχαριστημένος με τα μοντελιστικά μαύρα, για πατώματα, ιδίως παλαιοτέρων αυτοκινήτων. Βέβαια, η Aoshima δίνει εξ' αρχή το πάτωμα σαγρέ, αλλά είπα να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό κι αυτό έπραξα εν τέλει... Στη συνέχεια βάφτηκαν και συναρμολογήθηκαν τα περισσότερα από τα τμήματα που βρίσκονται στο κάτω μέρος τους αυτοκινήτου. Στις τελικές πινελιές με έπιασε και το Ισπανικό μου και έκανα 2-3 χαριτωμενιές τονίζοντας τις λεπτομέρειες των αμορτισέρ και του κινητήρα, με μαύρους ή λαδί δακτυλίους. Κάτι ανάλογο, με μαύρο ματ, έγινε στις ενώσεις του σωληνωτού πλαισίου με το πάτωμα. Στο τέλος έγινε ελαφρύ στεγνό πινέλο με gun metal. Για το πάτωμα μένουν οι εξατμίσεις και κάποιες βίδες στα σημεία συγκράτησης της ανάρτησης και θα ακολουθήσει, ότι φαίνεται από στο επάνω μέρος του μοτέρ. Καλό βράδυ : :
|
|
|
Post by nektarios on Nov 21, 2013 12:55:08 GMT 2
"Σπρέι εμπορίου", "Ό,τι φαίνεται από το πάνω μέρος του μοτέρ"... Δεν σε αναγνωρίζω!! ;D Αν και είμαι βέβαιος οτι στο τέλος θα "λυγίσεις", θα αφήσεις τη "χαλαρότητα" και θα μας παρουσιάσεις ένα ακόμη κομψοτέχνημα! Καλή συνέχεια, φίλε! Τα στεγνά πινέλα μού άρεσαν πολύ! : :
|
|
|
Post by gtziaf on Nov 21, 2013 17:41:49 GMT 2
Νεκ σε ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο. Είπα να το ευχαριστηθώ το μοντελάκι, χωρίς πολλά-πολλά. Βέβαια, ένα μικροσφαξιματάκι θα το κάνω (στο επόμενο update περισσότερα) αλλά μέχρι εκεί. Το επόμενο προτζεκτ που θα ξεκινήσει, μέσα στο Σαββατοκύριακο, ελπίζω να σε αποζημιώσει
|
|
|
Post by rous74 on Nov 21, 2013 19:21:51 GMT 2
Γιώργο εξαιρετικές οι εργασίες σου !
Το πρασινάκι είναι σούπερ και το σασί της ισπανικής σχολής πολύ αρτίστικο !
Καλή συνέχεια !
|
|
|
Post by alex78 on Nov 21, 2013 23:24:44 GMT 2
Γιώργο πολύ ''επαγγελματικό'' το βάψιμο του σασί, αλήθεια ποιό είναι το spray εμπορίου που χτυπά στα ίσα τα αντίστοιχα μοντελιστικά? : :
|
|
|
Post by gtziaf on Nov 23, 2013 8:54:55 GMT 2
Ανδρέα και Αλέξιε σας ευχαριστώ για το σχόλιο... Αλεξ, είναι ένα μαύρο ματ της HappyColor, που ψέκασα μάλιστα χωρίς αστάρωμα σε 2 πολύ ελαφριά χέρια. Τώρα αν συγκρίνεται με τα μοντελιστικά δεν ξέρω. Η καλυπτικότητα του είναι πολύ καλή αλλά δεν ξεβάφει (αν γίνει στραβή) και θέλει προσοχή γιατί πετάει πολύυυυ χρώμα και μπορείς να χτίσεις το χρώμα προτού το καταλάβεις... Το χρησιμοποίησα για να αναπαραστήσω τη συγκεκριμένη υφή, που βλέπεις στις ακόλουθες φώτο και που για να την πετύχω με μοντελιστικά χρώματα, ήθελε πολύ δουλειά (που βαριόμουν να κάνω ) Τώρα τι πέτυχα, εσείς θα το κρίνετε...
|
|
|
Post by alex78 on Nov 23, 2013 15:56:01 GMT 2
Αλεξ, είναι ένα μαύρο ματ της HappyColor, που ψέκασα μάλιστα χωρίς αστάρωμα σε 2 πολύ ελαφριά χέρια. Τώρα αν συγκρίνεται με τα μοντελιστικά δεν ξέρω. Η καλυπτικότητα του είναι πολύ καλή αλλά δεν ξεβάφει (αν γίνει στραβή) και θέλει προσοχή γιατί πετάει πολύυυυ χρώμα και μπορείς να χτίσεις το χρώμα προτού το καταλάβεις... Αναλυτικότερα δεν γινόταν φίλε..... Το χρησιμοποίησα για να αναπαραστήσω τη συγκεκριμένη υφή, που βλέπεις στις ακόλουθες φώτο και που για να την πετύχω με μοντελιστικά χρώματα, ήθελε πολύ δουλειά (που βαριόμουν να κάνω ) Τώρα τι πέτυχα, εσείς θα το κρίνετε... Μια χαρά πέτυχε, καλή συνέχεια..... Αλέξης : :
|
|
|
Post by gtziaf on Nov 25, 2013 19:00:58 GMT 2
Το σαββατοκύριακο έγινε δουλειά στον κινητήρα της Countach, οπότε έχω κάτι να σας δείξω... Ο κινητήρας της LP400, τυχαίνει να είναι ακριβώς ίδιος με αυτόν της Miura, οπότε βαδίζαμε σε γνωστά μονοπάτια... Τώρα, βέβαια, όταν λέμε κινητήρα, εννοούμε το πάνω μισό του. Το υπόλοιπο το είδατε στο πάτωμα. Τουλάχιστον αυτή τη φορά, κάτι σφάξαμε, για να μην παραπονιέται ο Νεκτάριος για την ξεπέτα. Ο λόγος ήταν, ότι η Aoshima δίνει ανάγλυφες τις σωληνώσεις του συστήματος ψύξης και τις φούσκες των φίλτρων αέρος. Έτσι πήρα τα εργαλεία του Προκρούστη και τα εξαφάνισα Βέβαια μετά απαιτήθηκε πολύ τρίψιμο και στοκάρισμα, αλλά εν τέλει άξιζε(?)... Οι ίδιες οι σωληνώσεις έγιναν από σύρμα. Αφού, έγιναν οι απαραίτητες προετοιμασίες και δοκιμαστικές εφαρμογές, τα βασικά τμήματα κολλήθηκαν στη θέση τους και προστέθηκαν κάποια PE από το σετ της HD. Στο τέλος προστέθηκε αρκετή καλωδίωση, έγιναν τα συνηθισμένα στεγνά πινέλα, το σχετικό wash και έτοιμοι... Για τα μπουζοκαλώδια, επιλέχτηκε το πορτοκαλί χρώμα ώστε να παραπέμπει στο επίσημο χρώμα της Lambo. (θα μπορούσε να είναι λεπτότερα, αλλά δεν είχα άλλα πιο λεπτά σε πορτοκαλί και βαριόμουν να βάφω). Μένουν κάποιες πινελιές και ίσως αλλάξω την αλουμινοταινία στα φίλτρα αέρος που την είδα τώρα στις φώτο και δεν μου άρεσε, αλλά πλέον είμαστε έτοιμοι για το εσωτερικό, που θα δούμε στο επόμενο...
|
|
|
Post by alex78 on Nov 26, 2013 1:39:17 GMT 2
Ρε συ Γιώργο, όσο και να ''χαλαρώσεις'' η ποιότητα παραμένει στα ύψη, τι να πώ απλά :respect: Κουκλί το μοτέρ!! : : : : Αλέξης : :
|
|