geokat
F3 Driver
Γιώργος
|
Post by geokat on Oct 6, 2013 16:40:11 GMT 2
καλησπέρα μετα από πολύ καιρό στην παρέα!!!! το Αουντάκι το δουλεύω καιρό τώρα πριν το καλοκαίρι δυστυχώς όμως δεν υπάρχουν φωτό από την κατασκευή μόνο μερικές απο την παρούσα κατάσταση. όλα είναι βαμένα με γκουνζοταμίγια εκτώς απο το αμάξωμα που είναι το ice silver (audi) zero και το πάτωμα που είναι με το 33 της humbrol. έχω χρησιμοποιήσει το βελτιτικό της HD αλλά όχι ολα τα pe γιατι πιστεύω θα είναι πιο ασχημο να βάλω όλες τις σητες στη μασκα απο τη στιγμή που κάτω απο το καπώ δεν έχει τίποτα, και οι ζάντες που θα μπουν είναι και αυτές HD πάτωμα και κινητήρας εσωτερικό εξωτερικό Υ.Γ. είναι το πρώτο μου μοντέλο εξολοκλήρου βαμένο με αερογράφο και η αλήθεια είναι ότι το χαίρομαι πολύ
|
|
|
Post by nektarios on Oct 7, 2013 7:24:34 GMT 2
Καλημέρα! Είναι πολύ όμορφο, και τα μασκαρίσματα - βαψίματα δείχνουν πολύ προσεγμένα! : : Επίσης, μού άρεσαν πολύ τα πατάκια, είναι αληθοφανέστατα! : : Καλά τελειώματα! : :
|
|
|
Post by manos13 on Oct 7, 2013 13:18:20 GMT 2
Πραγματικα ομορφο.Εαν μου επιτρεπεις βαλε τις σητες γιατι θα δειξει μακραν καλυτερο.Φτιαξε ενα ψυγειο με φυλο πλαστικου και κολλησε επανω του την πλαστικη σητα της Tamiya που δινει στα WRC κιτ της και βαψτο.Θα δειξει μια χαρα!
|
|
geokat
F3 Driver
Γιώργος
|
Post by geokat on Oct 7, 2013 19:30:33 GMT 2
ευχαριστώ Νεκ!! Μάνο το σκέφτηκα και έγω για τα ψυγεία αλλά είπα να μην αρχίσω να βάζω σκρατσ πολλά για να τελειώσει κάποτε!!
|
|
|
Post by gtziaf on Oct 8, 2013 16:02:49 GMT 2
Γιώργο, βλέπω ότι τον αξιοποιείς τον αερογράφο με όμορφα αποτελέσματα. Καλή συνέχεια : :
|
|
geokat
F3 Driver
Γιώργος
|
Post by geokat on Oct 8, 2013 17:54:26 GMT 2
ναιιιιιιιι ;D ;D
τώρα με αγχώνει λίγο το βερνίκι 2Κ(δεν τ έχω ξαναδουλέψει) γιαυτό το καθυστερώ μέχρι να το πάρω απόφαση!!!
|
|
|
Post by gtziaf on Oct 8, 2013 20:55:46 GMT 2
Tώρα με αγχώνει λίγο το βερνίκι 2Κ(δεν τ έχω ξαναδουλέψει) γιαυτό το καθυστερώ μέχρι να το πάρω απόφαση! Γιώργη, κάνε δοκιμές σε κουτάλι. Να του πάρεις τον αέρα και να αποκτήσεις αυτοπεποίθηση. Εγώ το 2Κ, πάντα το αραιώνω αρκετά περισσότερο από το προτεινόμενο, για έτσι με βολεύει καλύτερα στο μέλωμα, μιας και θεωρώ ότι γίνεται πιο "ευκολοδούλευτο". Κάνε τις δοκιμές σου και δες τι βολεύει εσένα. Καλύτερα να ξοδέψεις λίγο 2Κ σε κουτάλι, παρά να καταστρέψεις το μοντέλο, που έχει τόση δουλειά πάνω...
|
|
|
Post by rous74 on Oct 10, 2013 13:27:16 GMT 2
Γιώργο πολύ όμορφη δουλειά με ιδιαίτερη προσοχή στις μικρολεπτομέρειες ιδιαίτερα του εσωτερικού !
Όσο για το βερνίκι πιστεύω ότι θα πάς μια χαρά, μην αγχώνεσαι....
Καλή συνέχεια !
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Oct 11, 2013 14:05:47 GMT 2
Ωραιος εισαι, τα πατακια πολυ σπεσιαλ και το χρωμα εχει στρωσει σουπερ! Σχετικα με 2Κ, κανε οπως λεει και ο Γιωργος τα κουταλακια τις δοκιμες, αλλα δεν θα εχεις προβλημα, γενικα το 2Κ συγχωρει πολλες καφριλες. Το μονο επειδη εχεις μεταλλικο base coat και τα μεταλλικα σωματιδια ειναι εκτεθημενα, μπορεις να προσεξεις μονο να εισαι αρκετα ελαφρυς στα πρωτα χερια ειδικα, για να μην πεσει πουθενα βαρυ, καθως σε κατι τετοιες περιπτωσεις εχει την ταση το βερνικι να περνει μαζι και τα σωματιδια και να τα μαζευει σε κατι γωνιες κλπ. Καλη συνεχεια!
|
|
|
Post by alex78 on Oct 13, 2013 12:38:51 GMT 2
Πανέμορφο το αερογραφάτο σου βάψιμο Γιώργο, ειδικά το αμάξωμα ΑΨΟΓΟ, μπράβο φίλε!! : : : : Μακάρι και εγώ όταν αποφασίσω να ''απογαλακτηστώ'' ;D απο τα sprays να φτάσω το επίπεδό σου!! Ποιόν αερογράφο/κομπρεσσέρ πήρες....? Αλέξης : :
|
|
geokat
F3 Driver
Γιώργος
|
Post by geokat on Oct 16, 2013 21:43:27 GMT 2
ευχαριστώ όλους για την υποστίριξη!!! έγινε ένα βερνίκωμα αλλά το αποτέλεσμα δεν είναι και πολύ ηψιλου επιπέδου(καμια σχέση με όλα τα βερνικώματα που βλέπω τόσο καιρό εδω μέσα) έτσι γυαλίστηκε για να φύγει το orange peel και θα ξαναπεραστεί! τα pe σήματα να τα βάλω τώρα πρίν το βερνίκι ή μετα?
|
|
|
Post by rous74 on Oct 17, 2013 12:15:58 GMT 2
Γιώργο αν σκοπεύεις να γυαλίσεις το αμάξωμα με ντουκόχαρτα και αλοιφές μετά το βερνίκι καλύτερα να μην βάλεις απο πρίν τα σήματα. Εγώ προσωπικά τα τοποθετώ στο τέλος με την προσθήκη πολύ μικρής ποσότητας ΑΚΡΥΛΙΚΟΥ βερνικιού το οποίο όταν στεγνώσει καλά έχει σούπερ αποτέλεσμα !
|
|