997ii4s
Kart Driver
Χάρης
|
Post by 997ii4s on Sept 27, 2013 11:37:27 GMT 2
Καλησπέρα και απο μένα! Ύστερα από (πάρα) πολύ καιρό διαβάζοντας και παρατηρώντας τις καταπληκτικές δουλειές όλων των μελών του φόρουμ, αποφάσισα να μοιραστώ την τελευταία μου προσπάθεια, την ιστορική (πλέον) F430 Coupe. Το υπό κλίμακα 1/24 αυτοκίνητο της Fujimi που πιστέυω οι περισσότεροι εδώ το γνωρίζουν, είναι ένα αρκετά απλό και εύκολο στην σύνθεση του, αλλά και όμορφο και ακριβές κατά την ολοκλήρωση, Το χρώμα που επέλεξα εξωτερικά είναι το Ferrari color Grigio Titagnio από τα πολύ καλά Zero Paints. στο εσωτερικό μία σύνθεση από semi Gloss back και Beige 1, της ίδιας Εταιρίας. Χρησιμοποίησα αρκετά έξτρα, όπως PE της Hobby Design όπου οι περισσότεροι του χώρου χρησιμοποιούν (πλέον). Υπάρχουν αρκετές φωτογραφίες στο αρχείο από το χτίσιμο τηου αυτοκινήτου και θα μου επιτρέψετε λίγο χρόνο για να ετοιμάσω και το πρώτο μου WIP.
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας, ΜΦΧ, Χάρης aka 997ii4s
|
|
997ii4s
Kart Driver
Χάρης
|
Post by 997ii4s on Sept 27, 2013 11:56:30 GMT 2
Υπάρχει αδυναμία "ανεβάσματος" των φωτογραφιών...
|
|
997ii4s
Kart Driver
Χάρης
|
Post by 997ii4s on Sept 27, 2013 12:02:29 GMT 2
|
|
997ii4s
Kart Driver
Χάρης
|
Post by 997ii4s on Sept 27, 2013 12:10:28 GMT 2
Και μερικές ακόμη (τώρα που κατάλαβα πώς "ανεβάζω" τις φώτος!) Τα σχόλια σας ευπρόσδεκτα! Χάρης
|
|
|
Post by gtziaf on Sept 27, 2013 13:37:26 GMT 2
Χάρη, δεν ξέρω πόσα μοντέλα έχεις φτιάξεις, αλλά η προσπάθεια είναι πολύ παραπάνω από απλά καλή. Το Grigio Titagnio είναι από τα χειρότερα χρώματα της ZP, αλλά εσύ το απέδωσες εξαιρετικά. Επίσης βλέπω, ανοιγμένες τις γρίλιες, ένα ωραίο εσωτερικό και σωστή καλωδίωση στον κινητήρα (ή ότι δίνει η fujimi σε μορφή κινητήρα). Όλα αυτά ανεβάζουν το πήχη του τελικού αποτελέσματος. Τέλος, η φωτογράφηση είναι πολύ καλή, επίσης... Πιστεύω αν δώσεις ελάχιστα περισσότερη προσοχή (π.χ. λάστιχα παραθύρων) στις τελικές μικρολεπτομέρειες, θα έχεις ένα αψεγάδιαστο αποτέλεσμα. Περιμένουμε τα επόμενα και γιατί όχι κι ένα wip... : :
|
|
997ii4s
Kart Driver
Χάρης
|
Post by 997ii4s on Sept 27, 2013 14:27:27 GMT 2
Γιώργο ευχαριστώ, Η αλήθεια είναι πως, ενώ ασχολήθηκα πρώτη φορά στα 10 μου με τον μοντελισμό, ύστερα απο 15 χρόνια σπουδών-εργασίας-οικογένειας, είχα παραμελήσει το όμορφο αυτό χόμπυ. Το 2008 λοιπόν αποφάσια να ξανααρχίσω, "χτίζοντας" ένα μικρό εργαστήριο. Μέχρι σήμερα, μόνο 4 αυτοκίνητα έχω καταφέρει να ολοκληρώσω. Δυστυχώς ο χρόνος είναι ελάχιστος..
Το τελικό αποτέλεσμα έχει πράγματι κάποια σημεία που, χρειάζονται νοικοκύρεμα. Αλλά για το επίπεδο μου πιστεύω... καλά τα πάω!
Ενώ τα χρώματα της ΖΡ είναι πολύ καλά, έχεις δίκιο, πολύ δύσκολο το Grigio Titagnio. Άσε που το περίμενα πιό...σκούρο. Σίγουρα θα σας παρυσιάσω κάποιεσ φάσεις του WIP, αφού πιστεύω το εσωτερικό είναι όμορφο. Ευχαριστώ Χ
|
|
997ii4s
Kart Driver
Χάρης
|
Post by 997ii4s on Sept 27, 2013 14:28:49 GMT 2
Συγνώμη αλλά έχασα το μέτρημα... 20+ χρόνια....
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Sept 27, 2013 16:13:28 GMT 2
Καλησπερα Χαρη, για τεταρτο μοντελακι μετα απο τοσο καιρο ειναι σουπερ, και PE και αερογραφατο, ωραιος! Η φωτογραφηση πολυ κουλ, τυφλα να εχει το Μαϊαμι :respect: Συμβουλες τωρα να λεμε αυτο ειναι ετσι και αυτο ειναι αλλιως δεν εχει νοημα κατα την ταπεινη μου αποψη, σκοπος τωρα στην αρχη ειναι να φτιαξεις οσα πιο πολλα μοντελα μπορεις στο χρονο που (απο οτι καταλαβαινω μαλλον δεν) διαθετεις για να τους παρεις τον αερα και ολα θα γινουν καλυτερα : :
|
|
|
Post by jvolume on Sept 27, 2013 16:42:20 GMT 2
Χάρη καλησπέρα
Το αποτέλεσμα είναι πάρα πού όμορφο και με προσεγμένες λεπτομέρειες. Τυχόν μικροατέλειες θα διορθωθούν στο επόμενο μοντέλο. Περιμένουμε τις φωτογραφίες από την φάση της κατασκευής και βέβαια περιμένουμε και ένα καινούργιο μοντέλο.
Καλό απόγευμα Γιάννης
|
|
997ii4s
Kart Driver
Χάρης
|
Post by 997ii4s on Sept 27, 2013 17:04:51 GMT 2
Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια και την υποστήριξη, καθώς επίσης και για όλες τις παρουσιάσεις σας, βοηθάνε πάρα πολύ. Εκτιμώ πως όλοι προσπαθούμε για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα στα επόμενα πρότζεκτ!
|
|
|
Post by rous74 on Sept 28, 2013 12:44:59 GMT 2
Μακάρι και το δικό μου τέταρτο μοντέλο να ήταν έτσι......
Πολύ καλή προσπάθεια Χάρη !!
|
|
|
Post by alex78 on Sept 29, 2013 0:07:50 GMT 2
Καλησπέρα Χάρη! Πολύ όμορφη και καλοδουλεμένη η κατασκευή σου , μακάρι απο δω και πέρα να βλέπουμε συχνότερα δουλειές σου.... Α, επίσης πολλά μπράβο και για την εξωτερική φωτογράφηση, του πάει γάντι! Αλέξης
|
|
997ii4s
Kart Driver
Χάρης
|
Post by 997ii4s on Sept 30, 2013 10:30:28 GMT 2
Μακάρι και το δικό μου τέταρτο μοντέλο να ήταν έτσι...... Πολύ καλή προσπάθεια Χάρη !! Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Ανδρέα ευχαριστώ, περιμένω με ενδιαφέρον το επόμενο πόστ σου που για πολλούς είναι σεμινάριο.
|
|
997ii4s
Kart Driver
Χάρης
|
Post by 997ii4s on Sept 30, 2013 10:38:14 GMT 2
Καλησπέρα Χάρη! Πολύ όμορφη και καλοδουλεμένη η κατασκευή σου , μακάρι απο δω και πέρα να βλέπουμε συχνότερα δουλειές σου.... Α, επίσης πολλά μπράβο και για την εξωτερική φωτογράφηση, του πάει γάντι! Αλέξης Αλέξη ευχαριστώ, Δυστυχώς δεν έχω τον χρόνο που (ιδανικά) θα ήθελα να αφιερώνω για το χόμπυ μας, αλλά προσπαθώ να τον βρώ (μάλλον κλέβω απο τον ύπνο μου... . Σίγουρα θα σας παρουσιάσω και άλλη μία μου δουλειά που την ξεκίνησα το 2009 και τελείωσε κανά χρόνο μετά.... Όσον αφορά την φωτογράφηση, δέν το εψαξα και πολύ, βγήκα στο μπαλκόνι. Πράγματι είναι...φυσικό το περιβάλλον! Χάρης
|
|
|
Post by nektarios on Sept 30, 2013 10:52:09 GMT 2
Είναι πολύ όμορφο και προσεγμένο στη λεπτομέρεια! Και ο περιορισμένος χρόνος κάνει την όλη προσπάθεια ακόμη πιο αξιέπαινη! : : : : Με το καλό και στα επόμενα! : :
|
|
|
Post by manos13 on Sept 30, 2013 22:54:43 GMT 2
Συγχαρητηρια και απο εμενα και καλως ηλθες.
|
|