billgr
Kart Driver
Βασίλης
|
Post by billgr on Sept 7, 2013 18:05:57 GMT 2
|
|
|
Post by rous74 on Sept 7, 2013 18:17:04 GMT 2
Yπέροχη Βασίλη !!
’ργησες να την ανεβάσεις αλλά μας αποζημίωσες.....
Το κίτρινο της πάει πολύ !!
|
|
|
Post by gtziaf on Sept 8, 2013 8:02:32 GMT 2
Βασίλη, το πρώτο σου wip στο φόρουμ μας ολοκληρώθηκε κι επίσημα, με επιτυχία. Η F12 είναι πολύ όμορφη, με ταιριαστή χρωματική επιλογή, εξαιρετικό φινίρισμα και πολλές πρωτότυπες μικρολεπτομέρειες. Μου άρεσε το σωληνάκι για τα καλώδια στο εσωτερικό μπροστά μέρος της πόρτας, το λάστιχο στα μαρσιπιέ και πολλά άλλα που θα αντιγράψω, όπως ομολόγησα και στο wip, στη δικιά μου. Αν πρόσθετα κάτι θα ήταν ένα wash στα πλαίσια των παραθύρων για να έχουν πιο ξυραφένιο τελείωμα και μια μικροεπέμβαση στη θέση των πίσω τροχών, πράγματα που γίνονται εύκολα, αν έχεις όρεξη φυσικά να την ασχοληθείς περαιτέρω. Περιμένουμε το επόμενο wip : :
|
|
|
Post by manos13 on Sept 8, 2013 20:51:12 GMT 2
Πολυ ομορφη Βασιλη.Μπραβο σου. Φυσικα οπως ολα τα Fujimi καθεται ψηλα! Αντε τωρα και στην LaFerrari!!!
|
|
|
Post by alex78 on Sept 9, 2013 9:52:41 GMT 2
Πολύ όμορφη δουλειά Βασίλη, με άψογο φινίρισμα και πολύ ''δεμένο'' χρωματικά!! :respect: Νομίζω απο τα wip's σου θα έχουμε να μάθουμε πολλά, αναμένουμε τα επόμενα φίλε...... Αλέξης : :
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Sept 9, 2013 11:34:04 GMT 2
Βασίλη πολύ όμορφη η F12 φίλε!
Το κίτρινο πάει πολύ σαν χρώμα στο συγκεκριμένο καλούπι. Κατασκευαστικά δεν σχολιάζω... :respect:
|
|
|
Post by jvolume on Sept 12, 2013 7:54:52 GMT 2
Βασίλη καλημέρα Η F12 σου βγήκε κούκλα. Το δε κίτρινο είναι νομίζω το χρώμα που της πάει περισσότερο απ'όλα. Έτσι θα παραγγείλω και την δικιά μου ;D ;D Θα συμφωνήσω με τον Γιώργο για το wash. Ίσως και να το χρειαζότανε. Νομίζω ότι οι φωτογραφίες σου το αδικούν το μοντέλο. Ίσως να έβγαζες κάποιες με φως της ημέρας? Περιμένουμε το επόμενο Καλημέρα Γιάννης
|
|