|
Post by rous74 on Jul 3, 2013 15:04:44 GMT 2
Καλησπέρα σε όλους, Λίγα 24ώρα πριν φύγω για διακοπές είπα να ανεβάσω τη τελευταία δουλειά μου που τελείωσα μόλις σήμερα... Το κίτ είναι της fujimi στην 1/24 και στο μυαλό μου είχα να χρησιμοποιήσω το βελτιωτικό σέτ με τις ρητίνες της scale production μπάς και έδειχνε πιο χαμηλό στο τέλος το gti και όχι σαν suv αλλά δεν το βρήκα πουθενά ούτε κάν στο site της scale production.... Έτσι αναγκαστικά το έφτιαξα όπως το έδινε η fujimi όμως άλλαξα κάποια πράγματα για να τονίσω περισσότερο τον σπόρ του χαρακτήρα. Στο εσωτερικό τα εμπρός καθίσματα αντικαταστάθηκαν με αυτά του R32. Οι μαμίσιες ζάντες έδωσαν τη θέση τους σε αυτές της t2m. Tα πίσω φωτιστικά σώματα τα σκούρυνα ελαφρώς με smoke στα πρότυπα του R32. Τοποθέτησα χαραγμένα PE δισκόφρενα και ελαφρώς μεγαλύτερες μεταλλικές απολήξεις στις εξατμίσεις. Εξωτερικά το scriber είχε και εδώ τον πρώτο λόγο και σαν σκέψη πέρασε απο το μυαλό μου να ντύσω το καπώ με carbon αλλά μου πέτυχε αρκετά το βάψιμο και το λυπήθηκα.... Εύχομαι καλό καλοκαίρι σε όλους και καλές διακοπές !
|
|
|
Post by gtziaf on Jul 4, 2013 10:27:08 GMT 2
Όμορφη καλοκαιρινή δουλειά Ανδρέα... Δεν είμαι φαν των golf, αλλά αυτό δείχνει μοντελιστικά άρτιο. Μπράβο φίλε. Καλές διακοπές και τα λέμε πάλι με την επιστροφή σου : :
|
|
|
Post by alex78 on Jul 4, 2013 11:51:59 GMT 2
Αριστη δουλειά σε όλους τους τομείς Ανδρέα. :respect: Οι αλλαγές σου το ''αγρίεψαν'' για τα καλά όπως πρέπει άλλωστε να είναι ενα golf που σέβεται τον εαυτό του. Αχ και να έβαζες και το carbon.... Καλό καλοκαίρι φίλε και όπως σου είπα και στο τηλ μπορεί να ξεκλέψω κάνα τριήμερο να κατέβω στο νησί, να μου προσέχεις και τον Ηλία,ε.... ;D Αλέξης : :
|
|
|
Post by rous74 on Jul 4, 2013 12:02:30 GMT 2
Γιώργο και Αλέξη καλημέρα,
Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά για τα σχόλια σας !! Καλά να περάσετε και εσείς στις διακοπές σας εύχομαι....
Αλέξη μακάρι να κατέβεις στο νησί να βρεθούμε παρέα με τον Ηλία ο οποίος εκείνος πρέπει να προσέχει εμένα μιας και είναι ντόπιος και ξέρει καλύτερα τα κατατόπια....
|
|
|
Post by rous74 on Jul 4, 2013 13:53:58 GMT 2
Και δύο φώτο απο το σασί που ξέχασα να ανεβάσω...
|
|
|
Post by manos13 on Jul 5, 2013 12:33:38 GMT 2
Ελα τωρα ρε Ανδρεα τι ειναι αυτα Δεν ειναι ΜΠΟΡΝΤΩ!!!ΧΑΛΑΣ ΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ, Αισχος!!! Για να σοβαρευτουμε τωρα κουκλι ειναι(αν η ρημαδα η Fujimi το εβγαζε και στο σωστο υψος!!) Τα λαστιχα ποια ειναι
|
|
|
Post by rous74 on Jul 5, 2013 12:52:58 GMT 2
Μάνο το γύρισα απο το μπορντώ στο λευκό τελευταία !!
Θα επανέλθω όμως....
Τα λάστιχα είναι της hobby design δεν θυμάμαι όμως κωδικο... Βγάζει πάντως αρκετά σετάκια σε όλες τις διαστάσεις για κάθε ζάντα !
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Jul 8, 2013 13:27:00 GMT 2
Πολυ ομορφο!! Η 3η φωτογραφια απο την πρωτη σειρα τα σπαει : :
|
|
Spiros
GP3 Driver
Αλεξανδρής Σπύρος
|
Post by Spiros on Jul 8, 2013 15:59:38 GMT 2
Ποιοτικός όπως πάντα. : : : : : : : : Σπύρος
|
|
pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on Jul 10, 2013 19:23:16 GMT 2
Ανδρεα δεν εχω να πω πολλα για το μοντελο!!!!
ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΕΕΕΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Jul 21, 2013 0:33:13 GMT 2
Άψογος για ακόμη μία φορά! Μπράβο φίλε, είναι απολαυστικό το αποτέλεσμα!!! Απόστολος : :
|
|
|
Post by rous74 on Jul 26, 2013 21:03:02 GMT 2
Δημήτρη, Σπύρο, Παναγιώτη και Απόστολε σας ευχαριστώ πολύ παιδιά για τα σχόλια σας !!!
|
|