.JOHNY.B.
F3 Driver
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΥΡΑΚΗΣ
|
Post by .JOHNY.B. on Jun 11, 2013 17:02:58 GMT 2
Bρε παιδια πως μπορουμε να φτιαξουμε τις μπαριερες που βλεπουμε στους δρομους η στις διαφορες πιστες; Εχει καποιος καμια ιδεα;
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Jun 11, 2013 23:11:31 GMT 2
Γιάννη καλησπέρα Μία εύκολη λύση θα ήταν να κόψεις τον πάτο απο ένα μεγάλο ταψάκι μίας χρήσης και να τον φορμάρεις στο σχήμα της μπαριερας. Εξηγούμαι: Κόβεις τον πάτο σε λωρίδες κατάλληλου πάχους. Φτιάχνεις μια κατασκευή με 2 κυλινδράκια που να τα κρατά σε σταθερή απόσταση μεταξύ τους. Έπειτα πιέζεις τη λωρίδα πάνω στα κυλινδράκια με ένα τρίτο ανάμεσά τους. Τέλος πιέζεις και τα αυτάκια έξω απο τα κυλινδράκια. Με ένα προχειρο σχήμα: Τώρα εάν θες μπαριέρες από πίστα, τοτε κάνεις περισσότερα κουρμπαρίσματα. Ελπίζω να σε βοήθησα λιγάκι, οτι άλλο θές, ρωτάς
|
|
.JOHNY.B.
F3 Driver
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΥΡΑΚΗΣ
|
Post by .JOHNY.B. on Jun 13, 2013 9:58:26 GMT 2
Καλημερα Χρηστο, καλα ... εισαι απλα Θεος!!!! Καπως ετσι το σκεφτομουν και τωρα τοχω μπροστα μου σε σχεδιαγραμμα...Απλα δεν υπαρχεις :respect: .Ευχαριστω! Υ.Γ. Παλι θα με κυνηγαει η Γαρυφαλια αφου υπαρχει οντως τετοιο ταψακι...
|
|
|
Post by alex78 on Jun 13, 2013 11:08:53 GMT 2
|
|
|
Post by manos13 on Dec 21, 2013 17:08:00 GMT 2
Γιαννη, φιλε μου, δωσε λιγη προσοχη.Στο δρομο απο Μακρυ Γυαλο για Γιεραπετρο στα μισα του περιπου εχει αμολυσει το ΥΠΕΧΩΔΕ φοβερες custom με φυσικη φθορα μπαριερες στην 1:1 κλιμακα.Παρε 17αρι καρυδακι με 17αρι πολυγωνο για την κοντρα και παρε οσες θες για το διοραμα σου.Πεψε μου και εμενα καμποσες να τση κοπανησω σε κατι τζουγκρους επαε στην πρωτευουσα. Γρικα και τουτο δω το Link www.youtube.com/watch?v=fp2l6qKzxnA
|
|