.JOHNY.B.
F3 Driver
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΥΡΑΚΗΣ
|
Post by .JOHNY.B. on Jun 4, 2013 18:12:03 GMT 2
Γεια σε ολους!!! Η βολτα μου στην Θεσσαλονικη καθως και η επισημη εναρξη του καλοκαιριου ειχαν σαν αποτελεσμα μια ακορεστη ορεξη για μοντελαρισμα.Φυσικα τον μοντελιστικο οιστρο πληρωσε ο πρωτος τρακτωρας που βρεθηκε μπροστα μου , ενα DAF της δεκαετειας του 1980 απο αυτα που μου αρεσουν ιδιαιτερα ( τα ''μουτσουνατα'' ντε ) ... Το κιτ ειναι αυτο ενω τα περιεχομενα του ειναι αυτα Παμε λοιπον να σας δειξω τι εχω κανει... Το τρυπανακι χειρος πηρε φωτια αφου ανοιξα αρκετες τρυπες για τις γραμμες αερα απο τα φρενα στα καζανακια, ενω περισευματα απο αλλο κιτ χρησιμευσαν σαν εγγεφαλακια τα οποια δινουν τις εντολες για να λειτουργησει το ολο κυκλωμα. Φυσικα εκανα την πατατα μου αφου καταφερα και εσπασα το ενα μπρατσο της μπροστινης αναρτησης ,αυτο στο οπιο κουμπωνει η τιμονομπαρα, αλλα το αντικατεστησα ευκολα με ενα κοματι ζεσταμενου πλαστικου το οποιο και τρυπηθηκε στην ακρη του... Σειρα πηρε ο κινητηρας του οποιου τον ακριβη τυπο ειδα και επαθα να τον βρω αφου το κιτ δεν εδινε καμια πληροφορια επ αυτου, ομως τελικα το ψαξιμο απεδωσε και συντομα ειχα στα χερια μου τυπωμενη την φωτογραφια του η οποια και αποτελεσε οδηγο για προσθηκη λεπτομεριας... Και επιτελους εφτασα εδω Αυτα τα ολιγα για σημερα, ακολουθουν: τρυπες σε αντλια νερου και φιλτρα λαδιου για τις αντιστοιχες γραμμες, ασταρωμα και βαψιμο σε κινητηρα και σασι... Καλο απογευμα σε ολους.... : :
|
|
|
Post by nektarios on Jun 5, 2013 18:24:30 GMT 2
Έξυπνη επιλογή! Συνδυάζει ευρωπαίο κατασκευαστή και αμερικάνικο look! Το τρυπανάκι πήρε - και σε αυτό το μοντέλο - φωτιά, οι εργασίες στον κινητήρα είναι πολύ πετυχημένες, και μου δίνουν όρεξη να κάνω κάτι αντίστοιχο σε έναν δικό μου κινητήρα που περιμένει υπομονετικά... Καλή συνέχεια, φίλε! : :
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 5, 2013 20:11:02 GMT 2
Καλή επιτυχία Γιάννη... Πολύ ελπιδοφόρα η αρχή πάντως... Θα το κάνεις του κουτιού αυτό, επειδή είναι μακρομούτσονο και σου αρέσει ? ;D
|
|
|
Post by jvolume on Jun 7, 2013 11:45:37 GMT 2
John καλήμερα φίλε και καλή αρχή με τον τράκτορά σου. Εντυπωσιακό ξεκίνημα και πολύ όμορφες οι προσθήκες. Τι υλικό χρησιμοποίησες για τα σωληνάκια του καυσίμου?
καλημέρα Γιάννης
|
|
|
Post by rous74 on Jun 7, 2013 18:16:59 GMT 2
Γιάννη καλησπέρα,
Πολύ δυναμικό ξεκίνημα σ' ένα όμορφο και ασυνήθιστο θέμα μιας και το κίτ είναι νομίζω σχετικά καινούργιο...
Καλή συνέχεια !
|
|
natna
Kart Driver
Παναγιώτης
|
Post by natna on Jun 7, 2013 18:18:20 GMT 2
Ωραία πράματα Γιάννη! Καλή συνέχεια
|
|
.JOHNY.B.
F3 Driver
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΥΡΑΚΗΣ
|
Post by .JOHNY.B. on Jun 8, 2013 9:25:54 GMT 2
Καλημερα! Νεκ: Ευχαριστω, βαλε μπρος και εγω ειμαι εδω... Gtziaf : Ευχαριστω Γιωργο, ξερεις οτι θα το προσπαθησω αλλα φυσικα με εμενα ποτε δεν μπορεις να σαι σιγουρος jvolume: Γιαννη καλημερα φιλε μου και σε ευχαριστω! Οσον αφορα τις γραμμες του πετρελαιου , ειναι φτιαγμενες απο το κλασικο χρυσοκιτρινο συρματακι (στην χοντρη του εκδοχη σε αυτη την περιπτωση)... rous74: Ευχαριστω Αντρεα, ναι το κιτ ειναι καινουριο αλλα εχει τα θεματακια του τοσο στις σχετικα ασαφεις οδηγιες, οσο και σε διαφορα πλαστικα μερη...Πχ τωρα που κοιταζω το πλαισιο ειναι μεχρι την μεση ισιο ενω μετα αρχιζει να ''παιρνει'' προς τα δεξια... : : Ειδωμεν... natna: Ευχαριστω Παναγιωτη νασαι καλα! : : : : : :
|
|
dmoshid
Kart Driver
Δημητρης
|
Post by dmoshid on Jun 8, 2013 21:14:07 GMT 2
Γιάννη μην τους ακούς......γελαδαρικο αυτοκίνητο και καθαρό δεν γίνεται!!! ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!!! Καλή συνέχεια φίλε!!! : :
|
|
|
Post by alex78 on Jun 9, 2013 16:44:32 GMT 2
Κατευθείαν στα βαθιά λοιπόν, ωραίος Γιάννη όμως ούτε κατα διάννοια για καθαρό, δώσε βρώμα λέμε..... Καλή συνέχεια φιλαράκο... Αλέξης
|
|
.JOHNY.B.
F3 Driver
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΥΡΑΚΗΣ
|
Post by .JOHNY.B. on Oct 17, 2013 17:36:50 GMT 2
|
|
gastone
Kart Driver
Δημήτρης
|
Post by gastone on Oct 17, 2013 19:18:19 GMT 2
Σε ταλαιπώρησε στο βερνιίκωμα κι εσυ του ανταπέδωσες την ταλαιπωρία και φαίνεται : :
|
|
|
Post by alex78 on Oct 17, 2013 20:08:11 GMT 2
|
|
|
Post by nektarios on Oct 17, 2013 20:31:31 GMT 2
Αν κατάλαβα καλά, πήγες να ξεφύγεις από τον "δρόμο της φθοράς" και να φτιάξεις κάτι γυαλιστερό, αλλά επενέβη η νεράϊδα της σκουριάς και σε επανέφερε στην τάξη! ;D Το αποτέλεσμα είναι φυσικά και αναμενόμενα ρεαλιστικότατο, και πραγματικά θα είναι πολύ τυχεροί όσοι θα το χαζέψουν από κοντά σε λίγες μέρες! : : Μού άρεσαν ιδιαίτερα οι φθορές του πράσινου που αποκαλύπτουν τα προηγούμενα χρώματα, οι φθαρμένες νίκελ λωρίδες στη μάσκα, καθώς επίσης και τα φώτα επάνω στα φτερά (που φαντάζομαι οτι είναι πρόσθετα...). : : : : Εύγε! : :
|
|
.JOHNY.B.
F3 Driver
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΥΡΑΚΗΣ
|
Post by .JOHNY.B. on Oct 18, 2013 15:51:41 GMT 2
|
|
|
Post by gtziaf on Oct 18, 2013 16:36:01 GMT 2
Τζον, ήθελες να αγιάσεις και... ;D Στο επόμενο σου θα ήθελα κάτι πιο διακριτό στο weathering, προ το χρησιμοποιημένο και όχι στο παρατημένο. Τι λες? ΥΓ. Μην ξεχάσεις να το βάλεις στα completed. Νομίζω, έχεις κανά δύο και το Le Mans που περιμένουν. Άντε να σε χαρώ κοπέλι... Thank you : :
|
|
|
Post by rous74 on Oct 20, 2013 10:32:09 GMT 2
Γιάννη του έδωσες και κατάλαβε και καλά του έκανες !!
Για άλλη μια φορά δεν ξέφυγες απο τη δική σου πετυχημένη συνταγή, μπράβο !!
|
|