|
Post by LUNATIC on May 26, 2013 23:01:57 GMT 2
Να μαι παλι. Αφου εχω μπει στην διαδικασια στο να κατασκευαζω ειδικες εκδοσεις 1/12 MotoGP bikes δεν μπορουσα να αντισταθω και σε αλλη μια. Εχουμε και λεμε... Ducati Desmosedici GP8. Ομαδα:Alice Ducati Οδηγος:Toni Elias Αγωνιστικη σεζον:2008 (LeMan GP) Ακολουθω την διαδικασια κατασκευης με του Amarillas GP10 γι αυτο δεν θα σας φoρτωσω με ανωφελα post. Το μοντελο ειναι Minichamps GP8 του Toni Ellias το οποιο το εβγαλα απ την προσωπικη μου συλλογη για να ξεκινησω την μετατροπη. Το θεμα ειναι οτι τις χαλκομανιες δεν τις κατακευαζει καμια γνωστη ή μη εταιρεια. Αρα επρεπε να απευθυνθω σε εναν που εκτελει παραγγελιες ιδιωτων πανω σε project χαλκομανιων. Αυτο το GP8 Alice του Elias υπαρχει και σαν transkit απ την MaxMotoModelling αλλα οχι με τις χαλκομανιες για την κατασκευη της εκδοσης που ετρεξε στο LeMan. Ηταν η μονη "αλλιωτικη" Ducati Alice ολης της σεζον. Επειδη αυτος ο αγωνας εγινε στην Γαλλια αποφασισαν να την βαψουν και σαν "πατριωτισα Γαλλιδα". Αρα ξεκιναω και την δευτερη Ιταλιδα της οικογενειας... Νεα πολυ συντομα...
|
|
|
Post by gtziaf on May 27, 2013 19:28:12 GMT 2
Ένα ακόμη ωραίο θέμα φίλε μου. Να περιμένουμε και μια Ducatι του Ρόσι? ΥΓ. Θα σε παρακαλέσω να ανεβάζεις τις φώτο με το postimage και να μην χρησιμοποιείς το attachment, που επιβαρύνει το φόρουμ (σε ταχύτητα φόρτωσης). Ευχαριστώ εκ των προτέρων
|
|
|
Post by Kομνηνοs on May 31, 2013 14:09:55 GMT 2
ΕΥΓΕ!!! Αλλο ενα πολυ ψαγμενο και μοναδικο θεμα. Ανυπομονουμε!! : :
|
|
Spiros
GP3 Driver
Αλεξανδρής Σπύρος
|
Post by Spiros on May 31, 2013 14:48:50 GMT 2
Για πάμε δυνατά. Έλα οι δύο τροχοί σούζα.
Σπύρος
|
|
ixodeservice
Kart Driver
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΩΝ ΣΥΡΟΥ
|
Post by ixodeservice on Jun 1, 2013 20:10:55 GMT 2
Για πάμε γερά τα δίτροχα....
|
|
|
Post by LUNATIC on Aug 28, 2013 0:25:34 GMT 2
Παμε λοιπον και στις ζαντες οι οποιες ειναι επταμπρατσες και το μοντελο της Minichamps φοραγε τις "υψιλον". Αρα πηρα ενα σετ ζαντες της Top Studio και με τα αναλογα κοψε ραψε στα κεντρα και στους αποστατες μπηκαν εκει που επρεπε. Περναμε στο stand της μηχανης. Η Minichamps εχει μονο το πισω και αυτο ειναι λαθος και χοντροκομμενο. Αρα ξανα στην μαμα Top και αγοραζω το stand για το Μ1. Ξανα κοψε ραψε και ειναι ετοιμο. Παιζει σπουδαιο λογο το γεγονος οτι μετα την μετατροπη πρεπει να κολληθει καλα γιατι κρατα στον αερα μεταλλικο μοντελο. Παμε στο πλατακι. Πολυ εποξικο στοκο και μετα λιμα,υαλοχαρτο και dremel καργα. Παραγγελεια οπως ειχα πει τις χαλκομανιες από την αρχη. Χρησιμοποιησα και τις "Alice" απ την easy decals (πιο απολυτες). Οι βασεις για το πισω stand πανω στο ψαλιδι αλλαξαν επεισης Καμερα στην ουρα δεν καταφερα να δω από φωτο εάν στο Ducati του Elias υπηρχε τελικα η όχι. Απλα δεν εβαλα.
|
|
|
Post by LUNATIC on Aug 28, 2013 0:28:54 GMT 2
|
|
|
Post by LUNATIC on Aug 28, 2013 0:35:18 GMT 2
συγκριση...
|
|
|
Post by Kομνηνοs on Aug 28, 2013 16:00:55 GMT 2
Καλησπερα φιλαρακι,και βεβαια μας αρεσει. Η δουλεια σου σ'αυτο το ιδιαιτερο ducati ειναι πολυ καλη. Σιγουρα πιο καλοφτιαγμενο και σωστοτερο απο αναλογο project που εμφανιζεται σε σαιτ του εξωτερικου. Μου αρεσουν πολυ οι μετατροπες που εκανες για χαρη της ρεαλιστικοτητας στα σταντ αλλα και στα αλλα σημεια της μοτοσυκλετας. Νομιζω οτι μια που το εχεις στον αερα, ενα σετακι κουβερτες στους τροχους θα του πηγαινε γαντι. Τι λες?? Τα μαρσπιε ειναι της minichamps? Αν ναι μπραβο της, Πολυ καλυτερα απο της tamiya.. Tο χρυσο στα καλαμια τι ειναι? Μπραβο, παντα τετοια.
|
|
|
Post by LUNATIC on Aug 28, 2013 18:58:42 GMT 2
Καλησπερα και σε εσενα φιλε Κομνηνε. Κουβερτουλες ε? Καλο δεν λεω αλλα μαλλον στο επομενο. Αυτο τωρα παρκαρε βιτρινα. Τα μαρσπιε ναι ειναι απ την μαμα minichamps! Tο χρυσο στα καλαμια ειναι το ηδη υπαρχον καλαμι τυλιγμενο με αυτοκολλητο της 3Μ (χρωμιο οχι ασημι) και περασμενο απο πανω με κιτρινο διαφανες της hobby color? Σε ευχαριστω για τα καλα λογια σου. Ελπιζω η επιστροφη μου να σε χαρωποιησει το ιδιο. : : : : : :
|
|