|
Post by alex78 on Apr 20, 2013 23:33:19 GMT 2
Πολύ ωραία δουλειά Χρήστο, το δε χρώμα πολύ εντυπωσιακό και ταιριαστό, καλή συνέχ......ε, καλά τελειώματα φίλε μου! Αλέξης : :
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Apr 24, 2013 1:13:53 GMT 2
|
|
|
Post by gtziaf on Apr 24, 2013 6:44:18 GMT 2
Πολύ όμορφο δείχνει Χρηστάρα... Με χαρακτήρα. Καλημέρα : :
|
|
|
Post by nektarios on Apr 24, 2013 8:35:26 GMT 2
Με μυστηριώδη χαρακτήρα, θα πρόσθετα... ;D Καλά τελειώματα, φίλε μου! : : Και επειδή ζήλεψα την ταχύτατη πρόοδο των εργασιών σου, σε λίγο έρχεται update και για το δικό μου!
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Apr 24, 2013 9:51:56 GMT 2
Χρήστο πολύ πιο ωραίο το ανθρακι... Και έχει στρώσει πάρα πολυ ωραία. Καλά τελειώματα...
|
|
|
Post by rous74 on Apr 24, 2013 13:52:01 GMT 2
Χρήστο όμορφο και αγριεμένο γίνεται το Honda !!
Καλά τελειώματα !
|
|
|
Post by alex78 on Apr 24, 2013 18:28:48 GMT 2
Χρήστο μην με κακίζεις φίλε αλλά πολύ ''μαυρίλα'' έπεσε ρε συ, ίσως οι ζάντες άλλο χρώμα , δεν ξέρω..... τσπ γούστα είναι αυτά.....τιμόνι, μοτέρ όμορφα και καλοδουλεμένα :respect: , καλή συνέχεια! : : υ.γ. Ομολογουμένως πάντως απέκτησε ένα ιδιαίτερο ''χαρασκτήρα''......
|
|
ixodeservice
Kart Driver
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΩΝ ΣΥΡΟΥ
|
Post by ixodeservice on Apr 24, 2013 20:52:00 GMT 2
Αψογος Χρήστο άψογος!!!
Καλή συνέχεια και καλά τελιώματα!!!
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Apr 25, 2013 22:36:59 GMT 2
Καλησπέρα Χρηστάρα, Πολύ ωραία δουλειά μέχρι στιγμής!!! Καλή συνέχεια. Απόστολος : :
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Apr 25, 2013 23:18:35 GMT 2
Πολύ όμορφο δείχνει Χρηστάρα... Με χαρακτήρα. Καλημέρα Θενκς Αντμιν Με μυστηριώδη χαρακτήρα, θα πρόσθετα... ;D Καλά τελειώματα, φίλε μου! Και επειδή ζήλεψα την ταχύτατη πρόοδο των εργασιών σου, σε λίγο έρχεται update και για το δικό μου! Σ'ευχαριστω Νεκ Αντε και εχεις αργησει Χρήστο πολύ πιο ωραίο το ανθρακι... Και έχει στρώσει πάρα πολυ ωραία. Καλά τελειώματα... Γιωργο σ'ευχαριστω Εχει ψεκαστει 2Κ και εχει γυαλιστει με micromesh και αλοιφες της ΤΑΜΙΥΑ. Χρήστο όμορφο και αγριεμένο γίνεται το Honda !! Καλά τελειώματα ! Ανδρεα σ'ευχαριστω Χρήστο μην με κακίζεις φίλε αλλά πολύ ''μαυρίλα'' έπεσε ρε συ, ίσως οι ζάντες άλλο χρώμα , δεν ξέρω..... τσπ γούστα είναι αυτά.....τιμόνι, μοτέρ όμορφα και καλοδουλεμένα , καλή συνέχεια! υ.γ. Ομολογουμένως πάντως απέκτησε ένα ιδιαίτερο ''χαρασκτήρα''...... Μαυριλα φιλε μου!!! Το παθος μου για τη μαυρη ζαντα το γνωριζεις πολυ καλα!! Στα ματια μου ειναι κατα πολυ οκ Θενκ γιου!! Αψογος Χρήστο άψογος!!! Καλή συνέχεια και καλά τελιώματα!!! Σ'ευχαριστω πολυ Ηλια Καλησπέρα Χρηστάρα, Πολύ ωραία δουλειά μέχρι στιγμής!!! Καλή συνέχεια. Απόστολος Αποστολε χαιρομαι που σου αρεσει Επηξα με τα πολιτικα οχηματα, θελω μπακετ και χαλκομανιες
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on May 16, 2013 13:21:35 GMT 2
|
|
|
Post by nektarios on May 16, 2013 13:36:42 GMT 2
Είναι πολύ όμορφο, με ιδιαίτερο χαρακτήρα και εξαιρετικό γυάλισμα! : : : : Το λογότυπο της εταιρίας στο φτερό είναι aftermarket;
|
|
|
Post by AlexAmarandos on May 16, 2013 13:41:47 GMT 2
Χρήστο φοβερό το ρετρό της υπόθεσης και άψογα εκτελεσμένο!
Οι δε χρωματισμοί κάτω από το σασί...απόλυτα του γούστου μου :respect:
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on May 16, 2013 13:51:00 GMT 2
Είναι πολύ όμορφο, με ιδιαίτερο χαρακτήρα και εξαιρετικό γυάλισμα! Το λογότυπο της εταιρίας στο φτερό είναι aftermarket; Νεκταριε σ'ευχαριστω!! Τα λογοτυπα ειναι metall sticker και τα ειχε το κιτ μεσα Χρήστο φοβερό το ρετρό της υπόθεσης και άψογα εκτελεσμένο! Οι δε χρωματισμοί κάτω από το σασί...απόλυτα του γούστου μου Θενκ γιου Αλεξ
|
|
|
Post by gtziaf on May 17, 2013 17:19:25 GMT 2
Χρήστο, πολύ όμορφο το αποτέλεσμα και καλοκατασκευασμένο σύνολο. Το wash, οι εξατμίσεις και το φινίρισμα άψογα Μπράβο... Δεν είμαι σίγουρος για τις μαύρες ζάντες, αλλά είναι προσωπική αισθητική επιλογή. Ένα ελαφρύ στεγνό πινέλο σε εσωτερικό, κουκούλα και ρεζέρβα (από κάτω ) θα έδινε μερικούς πόντους ακόμη, αλλά αυτό γίνεται και τώρα αν δεν βαριέσαι. : :
|
|
ixodeservice
Kart Driver
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΩΝ ΣΥΡΟΥ
|
Post by ixodeservice on May 17, 2013 18:07:12 GMT 2
Πανέμορφο Χρήστο!!! Πολλά μπράβο και απο εμένα!!! : : : : : : : : : : : : Ηλίας : :
|
|