|
Post by Chris Fragkoulis on Apr 14, 2013 13:35:40 GMT 2
|
|
|
Post by nektarios on Apr 14, 2013 15:15:56 GMT 2
Είσαι για μια κόντρα; Όμως σε προειδοποιώ, το δικό μου είναι αγωνιστικών προδιαγραφών! ;D Φίλε μου Χρήστο, χαίρομαι πολύ για την επιλογή σου! Και αναμένω φωτό από τη κατασκευή με εξαιρετικό ενδιαφέρον! Όσο για τα προβλήματα που αναφέρεις, τα αντιμετωπίζω κι εγώ, όπως και αρκετά ακόμη... Καλή συνέχεια! : :
|
|
|
Post by gtziaf on Apr 14, 2013 19:45:27 GMT 2
Καλή αρχή Χρηστάρα. Το κιτ της Tamiya είναι κλάσεις ανώτερο από αυτό της fujimi, που φτιάχνει ο Νεκ. Περιμένουμε ανάλογη συνέχεια με τον Σκορπιό. ΥΓ. Το postimage δουλεύει τώρα κανονικά (γενικά το αναβαθμίζουν κατά καιρούς, ιδίως Κυριακές) : :
|
|
|
Post by alex78 on Apr 15, 2013 1:04:58 GMT 2
Να σου πώ την αλήθεια δεν πολυψήνομαι σε μαύρο, αλλά αφού είναι παραγγελία......πάσο! Καλη κατασκευή Χρήστο! Αλέξης : :
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Apr 15, 2013 10:43:26 GMT 2
Διορθωθηκε το θεμα με το postimage! Είσαι για μια κόντρα; Όμως σε προειδοποιώ, το δικό μου είναι αγωνιστικών προδιαγραφών! ;D Φίλε μου Χρήστο, χαίρομαι πολύ για την επιλογή σου! Και αναμένω φωτό από τη κατασκευή με εξαιρετικό ενδιαφέρον! Όσο για τα προβλήματα που αναφέρεις, τα αντιμετωπίζω κι εγώ, όπως και αρκετά ακόμη... Καλή συνέχεια! Νεκταριε ειπα να σου κανω παρεα! Σ'ευχαριστω Καλή αρχή Χρηστάρα. Το κιτ της Tamiya είναι κλάσεις ανώτερο από αυτό της fujimi, που φτιάχνει ο Νεκ. Περιμένουμε ανάλογη συνέχεια με τον Σκορπιό. ΥΓ. Το postimage δουλεύει τώρα κανονικά (γενικά το αναβαθμίζουν κατά καιρούς, ιδίως Κυριακές) Αντμιν εχει ηδη βαφει το καπω του Σκορπιου, να περιμενεις update συντομα Να σου πώ την αλήθεια δεν πολυψήνομαι σε μαύρο, αλλά αφού είναι παραγγελία......πάσο! Καλη κατασκευή Χρήστο! Αλέξης Αλεξ δεν ειναι παραγγελια. Το ειχα κερδισει στα Γεννεθλια του forum και πρεπει να το φτιαξω οσο για το χρωμα, δες το επομενο update..
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Apr 15, 2013 11:13:03 GMT 2
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Apr 15, 2013 19:37:58 GMT 2
Χρήστο πολύ όμορφη η δουλειά σου φίλε! Προσωπικά 1000 φορές αυτό το χρώμα από το κίτρινο \m/ : : : :
|
|
|
Post by nektarios on Apr 16, 2013 14:24:44 GMT 2
Φίλε Χρήστο, τά βαψίματά σου είναι πολύ πετυχημένα, το δε τιμόνι πανέμορφο! : : Έχω όμως ένα παράπονο: εσύ είπες οτι το ξεκίνησες για να μου κάνεις παρέα, και απ' ό,τι φαίνεται από τους ρυθμούς σου, σε δυο-τρεις μέρες θα είμαι πάλι μόνος μου! ;D Και μια ερώτηση: τα ασημί εξαρτήματα (π.χ. πρόσθια φανάρια) θα παραμείνουν έτσι; Δεν θα τα κάνεις νίκελ; Καλή συνέχεια, φίλε! : :
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Apr 16, 2013 17:18:43 GMT 2
Χρήστο πολύ όμορφη η δουλειά σου φίλε! Προσωπικά 1000 φορές αυτό το χρώμα από το κίτρινο \m/ Αλεξανδρε και εγω ηθελα αυτη την απορχρωση εξ αρχης αλλα ειπα να βασανιστω λιγακι! Σ'ευχαριστω Φίλε Χρήστο, τά βαψίματά σου είναι πολύ πετυχημένα, το δε τιμόνι πανέμορφο! Έχω όμως ένα παράπονο: εσύ είπες οτι το ξεκίνησες για να μου κάνεις παρέα, και απ' ό,τι φαίνεται από τους ρυθμούς σου, σε δυο-τρεις μέρες θα είμαι πάλι μόνος μου! ;D Και μια ερώτηση: τα ασημί εξαρτήματα (π.χ. πρόσθια φανάρια) θα παραμείνουν έτσι; Δεν θα τα κάνεις νίκελ; Καλή συνέχεια, φίλε! Νεκταριε τελειωνει η προθεσμια και πρεπει να βαλουμε τα κεφαλια μεσα ;D Τα ασημι εξαρτηματα εχουν βαφει με Aluminum και θα παραμεινουν ετσι. Δεν μου αρεσει το χρωμιο + οτι δεν τα πολυ παω καλα μαζι του στο βαψιμο, οποτε μενουμε σ'αυτο Σ'ευχαριστω
|
|
vagelis207
GP3 Driver
Βαγγελης Κοντοδημος
|
Post by vagelis207 on Apr 16, 2013 18:05:04 GMT 2
Μπραβο Χρησταρα,πολυ καλη δουλεια φιλε!!! Το χρωματακι οντως πολυ καλυτερο απο το κιτρινο! Καλη συνεχεια! : :
|
|
|
Post by gtziaf on Apr 16, 2013 18:07:47 GMT 2
Ωραία βαψίματα Χρήστο. Θα το ξεπετάξεις μπαμ-μπαμ? Καλή συνέχεια : :
|
|
|
Post by rous74 on Apr 16, 2013 19:10:45 GMT 2
Χρήστο δυναμικό ξεκίνημα σ' ένα όμορφο θέμα !
Και γώ με τη σειρά μου θα πώ ότι προτιμώ τη δεύτερη επιλογή απο το κίτρινο...
Τα βαψίματα είναι στρωτά και καθαρά και η απομίμηση ξύλου στο τιμόνι πολύ πετυχημένη !!
Καλή συνέχεια φίλε !!
|
|
ixodeservice
Kart Driver
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΩΝ ΣΥΡΟΥ
|
Post by ixodeservice on Apr 17, 2013 23:51:39 GMT 2
Αγαπημένο θέμα το χοντάκι Χρήστο. Το έχω το κίτ.Κάποια στιγμή λέω να την κάνω την κίνηση.... Το ξεκηνημά σου super!!!! και το χρώμα άπιαστο Αντε καλή συνέχεια!!!
|
|
billgr
Kart Driver
Βασίλης
|
Post by billgr on Apr 19, 2013 8:07:37 GMT 2
Χρήστο καλημέρα Πολύ όμορφη κατασκευή με γρήγορους ρυθμούς και άκρως πετυχημένες εργασίες. Και εγώ νομίζω οτι το Metal black του πάει καλύτερα απο το κίτρινο. Περιμένουμε το επόμενο update που λογικά θα είναι και το τελευταίο
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Apr 19, 2013 18:55:31 GMT 2
Σας ευχαριστω ολους παρα πολυ!! Η κατασκευη γινεται με συνοπτικες διαδικασιες οποτε το πιο πιθανο ειναι στο επομενο update να ειναι ετοιμο, οπως ειπε και ο Βασιλης
|
|
geokat
F3 Driver
Γιώργος
|
Post by geokat on Apr 19, 2013 19:19:34 GMT 2
έλα ρε Χρηστάρα ούτε μια βδομάδα δεν πέρασε και παραλίγο να το χάσω!!!τι να πω τώρα καλή αρχή ή καλά τελειώματα?? το χρωματάκι είναι σούπερ : :
|
|