|
Post by manos13 on Mar 27, 2013 23:16:28 GMT 2
|
|
|
Post by alex78 on Mar 28, 2013 6:35:39 GMT 2
Ωωωωω .......εντυπωσιακή και πεντακάθαρη δουλειά φίλε Μάνο, μου αρέσει ειλικρινά πάρα πολύ, θερμά συγχαρητήρια !!! Πέρλα, καθρέφτες και ζάντες όλα τα λεφτά !! Γιατι χρησιμοποίησες δύο διαφορετικά βερνίκια? Πάντως διακρίνω τελευταία μιά ''στρόφη'' απο τα αγωνιστικά στα πολιτικά ή είναι ιδέα μου? Αλέξης
|
|
|
Post by rous74 on Mar 28, 2013 13:27:36 GMT 2
Μάνο έχεις κάνει μια αξιόλογη προσπάθεια με το εσωτερικό να κλέβει την παράσταση (αλήθεια τι απόχρωση χρησιμοποίησες για τα καθίσματα ?)
Είχα φτιάξει και γώ παλιότερα το r32 και είχα συναντήσει το ίδιο πρόβλημα με το ύψος απο το έδαφος... Στο gti που ξεκινάω σύντομα θα προσπαθήσω να λύσω το πρόβλημα με το transkit της scale production που δίνει άλλους πιο χαμηλούς προφυλακτήρες και πλαινά μαρσπιέ σε μια προσπάθεια να χαμηλώσει το σύνολο...
Θα ήθελα λίγο smoke στην ηλιοροφή καθώς και λευκά τα πλαινά φλασάκια στους καθρέπτες αλλά είναι θέμα προσωπικού γούστου...
Το ότι το έκανες πάντως μπορντώ εμένα μου είναι αρκετό !!!
Καλή επιτυχία με τα επόμενα !
|
|
|
Post by manos13 on Mar 28, 2013 14:49:49 GMT 2
Alex ευχαριστω, τα δυο βερνικια μπηκαν γιατι το ΤΑΜΙΥΑ δεν γυαλιζει τοσο καλα οσο το Β 513.
|
|
|
Post by manos13 on Mar 28, 2013 14:53:24 GMT 2
Αντρεα σε ευχαριστω πολυ,(μπορντω και παλι μπορντω).Το εσωτερικο ειναι Buff Acryl Tamiya.To smoke to αποφυγα για να φωτιζει το εσωτερικο.Για τα φλας θα συμφωνησω αλλα δεν το σκεφθηκα νωριτερα, οποτε δεν πειραζει.
|
|
|
Post by gtziaf on Mar 28, 2013 16:45:09 GMT 2
Μάνο, πολύ ωραία προσπάθεια με το κρεμ του εσωτερικού να είναι απλά φανταστικό. Θα υιοθετηθεί Στο εξωτερικό νομίζω ότι το Alclad Pale Gold to Green ήταν περιττό. Αλλά από ότι κατάλαβα το έκανες για πειραματικούς λόγους, οπότε η συζήτησα σταματάει εκεί. Για την ηλιοροφή, εναλλακτικά του smoke που είπε ο Ανδρέας μπορείς να χρησιμοποιείς το armored glass της Alclad (πρασινομπλέ διαφανές) που αφήνει αρκετό φως να μπει στο εσωτερικό. Περιμένουμε το επόμενο : :
|
|
|
Post by manos13 on Mar 29, 2013 11:14:37 GMT 2
Φιλε Γιωργο, οπως καταλαβες αυτο το κιτ ειναι πειραματοζωο!! Απλως εκανα και την πλακα μου, μιας και φυσικα τοσο κοκκος περλα δεν υπαρχει στην πραγματικοτητα. Ευχαριστω για τα καλα λογια.
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Mar 29, 2013 11:21:24 GMT 2
Μάνο πολυ όμορφη και καθαρή κατασκευή!! Μπράβο!!! Το μόνο σημείο που με ''χαλασε'' λίγο είναι η μπροστινή μασκα... Πιο ωραίο θα ήταν να την έκανες μαυρη. Το εσωτερικό είναι όλα τα !!!!! : :
|
|
|
Post by manos13 on Mar 29, 2013 23:33:05 GMT 2
Ευχαριστω πολυ.Η μπροστινη μασκα δεν υπηρχε καν(την ειχα χασει), μονο η γριλια του καπω του κινητηρα. Ολο το υπολοιπο ειναι απο κομματια πλαστικου και στοκο, με λειανση και πολυ τριψιμο.
|
|