pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on Jun 4, 2013 23:37:27 GMT 2
Καλησπερα σας φιλοι μου πραγματικα σας ευχαριστω πολυ για τα σχολια σας !!!!!!! Στο μηχανακι προχωρησα την κατασκευη σε σημειο που να μπορω να δειξω το κατιτις μου μετα απο το βαψιμο, περασα τα ντεκαλς χωρις ιδιαιτερη δυσκολια τα μονα που με παιδεψαν ηταν τα καρμπον στην ουρα!! αυτα εσπασαν και ετσι εκανα δικες μου μοντες εκοψα τις κοκκινες ριγες απο αυτα που δινει η ταμιγια και περασα απο κατω καρμπον της scalemotorsport και μετα απο πανω τα κοκκινα οταν τελειωσα με τα ντεκαλς γενικα περασα δυο χερια με βερνικι το οποιο το χρησιμοποιω για πρωτη φορα αγορασμενο απο μαγαζι για χρωματα αυτοκινητου βερνικι πολυουρεθανης της dupont και ετσι δεν ηξερα και πολυ καλα να το χειριστω δυστηχως εριξα πολυ διαλυτικο και δεν πηγε πολυ καλα οταν στεγνωσαν τα δυο ελαφρια χερια που του εριξα επεσε το καθιερωμενο πια τριψιμο για να φυγει το σκαλοπατι απο τα ντεκαλς αλλα και για να ισιωσει (στρωσει) καλλιτερα το βερνικι Παντως ηδη εχω περασει αλλα δυο χερια βερνικι και δειχνει πολυ καλα!!! Ωστοσο ξεκινησα να δενω τα υπολοιπα Αυτα για την ωρα ελπιζω συντομα κοντα σας
|
|
ixodeservice
Kart Driver
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΩΝ ΣΥΡΟΥ
|
Post by ixodeservice on Jun 6, 2013 8:25:19 GMT 2
Μπόμπα βγαίνει Παναγιώτη!!!
Καλή συνέχεια φίλε!!
|
|
pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on Jun 6, 2013 10:57:49 GMT 2
|
|
Spiros
GP3 Driver
Αλεξανδρής Σπύρος
|
Post by Spiros on Jun 7, 2013 11:47:44 GMT 2
Παναγιώτη το μηχανάκι βγαίνει πολύ καλό. καλά τελειώματα.
Σπύρος
|
|
|
Post by rous74 on Jun 7, 2013 18:09:19 GMT 2
Παναγιώτη το RGV σκίζει φίλε !!
Καλά τελειώματα !!
|
|
pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on Jun 18, 2013 19:11:44 GMT 2
Καλησπερα σας αγαπητοι μου φτασαμε στο τελευταιο ποστ για το σουζουκι τα κομματια γυαλιστηκαν και μπηκαν στην θεση τους χωρις ιδιαιτερες δυσκολιες εδω ειναι οι τελευταιες φωτο πριν την ολοκληρωση!!! free image hosting
|
|
|
Post by alex78 on Jun 19, 2013 6:14:34 GMT 2
Καλημέρα Πάνο! Πραγματικά δυσκολεύομαι να πιστέψω πως είναι το δεύτερό σου μόλις μηχανάκι που φτιάχνεις, πανέμορφη κατασκευή, πολλά μπράβο φίλε!! : : : : Αλέξης : :
|
|
|
Post by rous74 on Jun 21, 2013 13:38:10 GMT 2
Παναγιώτη, εξαιρετικό το αποτέλεσμα !!
|
|