|
Post by AlexAmarandos on Apr 10, 2013 11:44:58 GMT 2
Παναγιώτη φοβερή η δουλειά σου στις εξατμήσεις φίλε! Οι κολλήσεις είναι φοβερές! Να σου πω, στην φωτό με το πίσω ψαλίδι, στο πάνω κομμάτι νομίζω ότι το χρώμα σου έχει κάνει νερά... Καλή συνέχεια φίλε : :
|
|
pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on Apr 16, 2013 10:25:05 GMT 2
Καλημερα σας αγαπητοι μου!! Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας!! Γιωργο εκανα καποιες αλλαγες στις φωτο ελπιζω τωρα να ειναι καλυτερα για την αποχρωση του κινητηρα ειναι ενα απλο αλουμινιουμ της γκουνζε οντως ειναι πολυ γυαλιστερο αλλα δεν το αλλαξα γιατι οπως θα δεις και παρακατω ειχα σκοπο να τον λερωσω και πιστευω οτι δειχνει καλυτερα Ηλια δειχνει πολυ καλη η τεχνικη σου για τις κολλησεις στις εξατμισεις θα την δοκιμασω σε ενα επωμενο μηχανακι Σε ευχαριστω πολυ για το τιπ Κομνηνε εχεις απολυτο δικιο για την βελτιωση στις εξατμισεις !! Τωρα ειναι στο βαφειο οταν τελειωσω με το βαψιμο θα δω αν μπορω να το κανω Αλεξανδρε αυτο που βλεπεις ειναι κατι σαν τρεξιμο απο το μαυρο υποστρωμα που περασα το ψαλιδι πριν το μεταλλικο χρωμα, στο μαυρο δεν φαινοταν Η αληθεια ειναι οτι με γυμνο ματι δεν φαινεται ιδιαιτερα Ας περασουμε τωρα στις εργασιες μας Η αληθεια ειναι οτι εχω απογοητευτει λιγο γιατι οπως θα δειτε το σκουρο μπλε που διαλεξα ενω εδειχνε οτι ειναι πολυ κοντα με την αποχρωση στο μηχανακι τωρα δειχνει αρκετα πιο σκουρο!!! Χρειαζομαι συμβουλες!! Υπαρχουν τρεις λυσεις η πρωτη ειναι να σφυραω αδιαφορα χωρις να συμβαινει τιποτα και να προχωρησω ετσι η οποια βεβαια ειναι και η πιο ευκολη Η αλλη ειναι να ξεβαψω και να ξαναμανατριψω και να ξαναπερασω το ασπρο και να βαλω τις χαλκομανιες και η τριτη ειναι να ξεβαψω να τριψω και να προσπαθησω να βρω η να φτιαξω το χρωμα που κανεις δεν μου λεει σιγουρα οτι θα τα καταφερω!! Ακουωωωωωω συμβουλες!!!!!!!!! κατα τα αλλα βαφτηκε το french blue Λερωθηκε το μοτερ το μπροστινο συστημα κοντευει να τελειωσει Κεφαλες καμπανες αλυσιδα και γραναζια πισω αμορτισερ Αυτα για την ωρα!!
|
|
|
Post by rous74 on Apr 16, 2013 12:36:42 GMT 2
Παναγιώτη καλησπέρα,
Θυμάσαι τι σου είχα πεί για το χρώμα φίλε ?
Παρόλα αυτά η λύση που προτείνω εγώ είναι να σου δώσω κάποια μπλέ που έχω να μπορέσεις με την καλάλληλη μίξη να βγάλεις αυτό που θές ....
Μιλάμε τηλεφωνικώς για λεπτομέρειες....
Κατ' άλλα τα βαψίματα σου είναι πολύ όμορφα και το στεγνό στον κινήτηρα άλλαξε 100% την όψη του πρός το καλύτερο βέβαια !
|
|
|
Post by gtziaf on Apr 16, 2013 23:11:34 GMT 2
Παναγιώτη, όντως ο κινητήρας είναι πολύ-πολύ καλύτερος τώρα. Για το σκούρο μπλε, μας βγάζεις μια φώτο μαζί με τα ντεκαλς της tamiya, για να δούμε τη διαφορά στην τονικότητα και να έχουμε καλύτερη άποψη. (πάντως δεν βλέπω τόσο δραματική διαφορά) Γενικά τα μπλε της zero είναι λίγο μπελαλίδικα και με ελαφριά αλλαγή στη διαδικασία βαψίματος σου δίνουν διαφορετικό αποτέλεσμα. Όλα δείχνουν όμορφα και από το κουράγιο σου εξαρτάτε τι θα κάνεις με το εξωτερικό φινίρισμα. Καλή συνέχεια σε ότι και αν αποφασίσεις. : :
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Apr 17, 2013 9:09:57 GMT 2
Καλημέρα Παναγιώτη, Θα πρότεινα να ακολουθήσεις τη λύση το βαψίματος. Άλλωστε το κατέχεις το θέμα πολύ καλά... Εάν πας στη λύση των χαλκομανιών, να έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου ότι μπορεί να ξαναγίνει η γνωστή στραβή της ΤΑΜΙΥΑ με τις χαλκομανίες... Πολύ όμορφος και ο κινητήρας. Καλή συνέχεια! Απόστολος
|
|
ixodeservice
Kart Driver
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΩΝ ΣΥΡΟΥ
|
Post by ixodeservice on Apr 17, 2013 18:46:18 GMT 2
Παναγιώτη δεν έχω άποψη για το μπλέ φίλε.
Ο κινητήρας μια χαρά φαίνεται.Ισως η αλυσίδα να θέλει λίγο δουλίτσα ακόμα.βάψιμο τα πυράκια....πχ.
Καλή συνέχεια.
|
|
|
Post by Kομνηνοs on Apr 18, 2013 12:02:49 GMT 2
Καλημερα Παναγιωτη, η δικη μου γνωμη παραμενει αυτη που ειχα γραψει και παλιοτερα, αν θυμασαι για το συγκεκριμενο θεμα, δες 17η σελιδα του ''τη ψωνισα σημερα.'' Στο rgv δεν θα εχεις προβλημα και θα γλυτωσεις και απο της μικροατελειες του μασκαρισματος. Στο κατω κατω αν κατι παει στραβα παντα θα παραμενει και η επιλογη του μασκαρισματος. (Αν ακολουθησεις την δικη μου συμβουλη τελικα, φροντισε να ψαλιδισεις σωστα τα κοψιματα που εχουν οι χαλκομανιες του ρυγχους, μεχρι μεσα. Και για περισσοτερη ρεαλιστηκοτητα, αν θελεις, λεπτυνε εσωτερικα τα ακρα στο πανω κομματι του φαιριγκ (οχι τα σημεια που παταει η ζελατινα) Καλη συνεχεια ευχομαι, χωρις αλλα προβληματα.
|
|
vagelis207
GP3 Driver
Βαγγελης Κοντοδημος
|
Post by vagelis207 on Apr 19, 2013 21:10:19 GMT 2
Παναγιωτη φοβερη η δουλεια σου μεχρι εδω!! : : Για το μπλε δυστυχως κι εγω δεν εχω αποψη. Καλη συνεχεια! : : : :
|
|
pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on May 28, 2013 19:17:54 GMT 2
|
|
|
Post by rous74 on May 28, 2013 20:12:00 GMT 2
Παναγιώτη καλησπέρα,
Το χρώμα πιστεύω και εγώ ότι έδειξε πιο κοντά στο πραγματικό !
Στο μοτέρ μ΄αρέσει απίστευτα το στεγνό πινέλο όπως επίσης και οι χρωματικές εναλλαγές στα καψίματα των εξατμίσεων !
Μπράβο φίλε και καλή συνέχεια !
|
|
|
Post by AlexAmarandos on May 28, 2013 21:25:58 GMT 2
Παναγιώτη εξαιρετική δουλειά σε όλα τα επίπεδα φίλε!
Από βαψίματα, καρμπον, αληθοφάνεια στο μοτέρ....αλλά φίλε...οι εξατμήσεις για μένα προσωπικά είναι master class!!!
Σεμιναριακό αποτελέσμα φίλε!
Καλή συνέχεια :respect:
|
|
|
Post by Kομνηνοs on May 28, 2013 22:02:28 GMT 2
Παναγιωτη η επιμονη σου στο μασκαρισμα τελικα αυτη τη φορα δικαιωθηκε. : : Πολυ ομορφη προοδο στην κατασκευη και οι εξατμισεις απαιχτες!!! Καλη συνεχεια.
|
|
|
Post by alex78 on May 28, 2013 23:26:05 GMT 2
Παναγιώτη καλησπέρα! Η απόχρωση δείχνει πολύ καλύτερη απο την προηγούμενη, όσο για εξατμίσεις και μοτέρ, εξαιρετική δουλειά!!! : : : : Αλέξης : :
|
|
ixodeservice
Kart Driver
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΩΝ ΣΥΡΟΥ
|
Post by ixodeservice on Jun 1, 2013 20:06:52 GMT 2
Δώσε Παναγιώτη δώσε!!! Καλή συνέχεια φίλε : :
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Jun 4, 2013 11:03:49 GMT 2
Καλημερα! Καλα, οι εξατμισεις <βαλε μπιπ στο τι κανουνε> : : : : Φοβερος :respect:
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 4, 2013 12:26:43 GMT 2
+1000 Μπράβο ρε Παναγιώτη. Φοβερός : :
|
|