georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Mar 6, 2013 10:48:39 GMT 2
Έπειτα απο το ξενέρωμα που έφαγα με το VW, αποφάσισα να ξεκινήσω ένα ευκολο κιτ χωρίς πολλα πολλά για να μου φύγουν τα νευρα. Το κίτ είναι το Jeep Renegade της Esci στην 1:24... Τίμιο κιτ με καλή εφαρμογή με σκληρό πλαστικό (όχι όπως της GTΟ που είχα φτιάξει!!) και συμπαθητική λεπτομέρια...Δεν θα μπούν τίποτα προσθήκες εκτός απο τις απαραίτητες, flocking και μικροδιορθωσουλες... Οι εργασίες ξεκίνησαν ανοίγοντας την μπορστινη μάσκα και τους αεραγωγούς στο καπό. Είχα ένα μικρο ατυχήμα και μου έσπασε μια μπροστινή γρύλια αλλά με ένα μικρό κομμάτι πλαστικού διορθώθηκε. Το πρίν... Και το μετά... Επίσης συναρμολόγησα και το roll bar που έιχε... Ελπίζω να τελειώσει χωρίς προβλήματα... ;D ;D ;D ;D
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Mar 6, 2013 11:36:15 GMT 2
Πολύ ωραία μέχρι εδώ Γιώργο! Και το κόψιμο της μάσκας είναι καρφί και πεντακάθαρο! Σου εύχομαι ένα εύκολο και ευχάρηστο build! Αλήθεια τι χρώμα σκέφτεσαι? Καμια αμερικανιά?
|
|
|
Post by nektarios on Mar 6, 2013 12:33:57 GMT 2
Πολύ όμορφο και "δυναμικό" θέμα, και ανάλογο ξεκίνημα! : : Οι "χειρουργικές" επεμβάσεις μού άρεσαν πολύ! : : : : : : Τελικά, το τρυπανάκι μάλλον είναι αρκετά χρήσιμο, σωστά; Καλή συνέχεια! : :
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Mar 6, 2013 14:21:56 GMT 2
Το τρυπανάκι είναι όλα τα λεφτα... ;D ;D ;D Λόγο οτι τα αυτοκόλλητα που έχει είναι μπλέ, σκέφτομαι να τα κάνω μαυρο μπλέ με γκρί εσωτερικό... Κάπως έτσι...
|
|
|
Post by rous74 on Mar 6, 2013 16:08:24 GMT 2
Γιώργο καλησπέρα,
Δυναμικό ξεκίνημα και το άνοιγμα της μάσκας πολύ σούπερ !
Εύχομαι να έχεις μια απροβλημάτιστη κατασκευή αυτή τη φορά χωρίς βάσανα και μπελάδες !!!
|
|
billgr
Kart Driver
Βασίλης
|
Post by billgr on Mar 6, 2013 18:01:43 GMT 2
Έυχομαι να είναι μια αγχολυτική και απροβλημάτιστη κατασκευή.Ξεκινάς δυνατά και η συνέχεια προμηνύεται ανάλογη. Καλή συνέχεια
|
|
|
Post by gtziaf on Mar 6, 2013 19:39:30 GMT 2
Καλή αρχή George. Μου αρέσει ότι δεν τα παρατάς μετά την ατυχία με το Τ3 και πιάνεις άλλο στο καπάκι. Κάτι που με απασχόλησε γενικά με τα μοντέλα σου, είναι ότι τα κιτ που επιλέγεις είναι το ένα πιο δύσκολο από το άλλο. Μήπως στο ενδιάμεσο να έκανες ένα διάλειμμα με κάτι λίγο πιο βατό. Μια σκέψη μόνο. Καλή επιτυχία φίλε μου : :
|
|
|
Post by alex78 on Mar 7, 2013 4:41:49 GMT 2
Γιώργο καλημέρα! Επέλεξες μια όμορφη χρωματική επιλογή σ'ένα ενδιαφέρον θέμα! Το άνοιγμα των γριλλιών σε καπώ και μάσκα απλά άψογο (φαίνεται πώς πήρες για τα καλά τον ''αέρα'' του τρυπανιού....). Καλή συνέχεια φίλε! Αλέξης
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Mar 7, 2013 11:52:51 GMT 2
Γιωργο καλη αρχη με τα σφαξιματα σου!! Κάτι που με απασχόλησε γενικά με τα μοντέλα σου, είναι ότι τα κιτ που επιλέγεις είναι το ένα πιο δύσκολο από το άλλο. Μήπως στο ενδιάμεσο να έκανες ένα διάλειμμα με κάτι λίγο πιο βατό. Μια σκέψη μόνο. Καλή επιτυχία φίλε μου Για πιασε ενα ΤΑΜΙΥΑ να βρεις την υγεια σου
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Mar 7, 2013 13:30:28 GMT 2
Ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια σας!!!!!!!!!! ;D ;D Επόμενες εργασίες βάφτηκαν τα κομμάτια και το καπάκι... (Εδώ θέλω την βοήθεια σας) Αλλαξα τελευταία στιγμή γνώμη για το χρώμα και δεν το έκανα μαυρο (δεν το έχω περασει πολλά χερια, οπότε απο πάνω μπορώ να ρίξω το μαυρο) Δεν ξέρω όμως το αν μ'αρέσει... για πέιτε γνώμες... Με ένα dry fit για το πως θα δείξει... Το άλλο σενάριο ήταν μαυρο με μπλέ αυτοκόλλητα και γκρί ή μπλε εσωτερικό, σαν την φωτογραφία που είχα βάλει σε προηγούμενο ποστ...
|
|
|
Post by alex78 on Mar 7, 2013 14:10:02 GMT 2
Γιώργο συνεχίζω να προτιμώ αυτό.......
|
|
|
Post by rawshooter on Mar 7, 2013 15:07:04 GMT 2
Πολύ καλό κιτ παρόλλο Esci, και αξίζει μέχρι cent τα λεφτά του. To roll bar θα σε συμβούλευα να το έβαζες τελευταίο ένεκα καρότσας..... Τώρα για χρωματισμό θα σου πρότεινα να δείς την λευκή Dixie της Daisy Duke (η Θεά Catherine Bach) απο τους Dukes of Hazzard (την παλιά σειρά του CBS).
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Mar 7, 2013 18:17:51 GMT 2
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Mar 7, 2013 18:26:33 GMT 2
Ωραίο έχει βγεί το αποτέλεσμα! Προαωπικά ίσως το άφηνα στο ποντικί...Αν θες παίξε με τα καθίσματα με λάδια και στεγνό πινέλο, γιατί φαίνεται πολύ έντονο και "πλακάτ" το χρώμα Πήρες φόρα και τελειώνει από ότι βλέπω! : : : : : :
|
|
|
Post by rous74 on Mar 7, 2013 20:21:18 GMT 2
Καλησπέρα Γιώργο,
Πιο φουριόζος απο ποτέ είσαι με το jeep... Εργασίες με ταχύτητα υπερηχητικού και ικανοποιητικό αποτέλεσμα ! Για τα καθίσματα πιστεύω και γώ ότι ίσως κάτι θέλουν...κανά λάδι ζωγραφικής και λίγο σπάσιμο της γυαλάδας... Το μαύρο που τελικά προτίμησες πάντως μ' αρέσει πολύ!
Καλά τελειώματα φίλε !
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Mar 8, 2013 10:37:30 GMT 2
Ευχαριστώ πολύ και μένα τελικά μου άρεσε περισσότερο το μαυρο... Για τα καθίσματα όντως βγήκαν λίγο γυαλιστερά τα οποία θα τα κάνω ματ...
|
|