|
Post by manos13 on Mar 3, 2013 22:18:34 GMT 2
|
|
billgr
Kart Driver
Βασίλης
|
Post by billgr on Mar 3, 2013 22:38:48 GMT 2
Φίλε το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό.Πολύ ωραία στρωμένο το άσπρο καθώς και το βερνίκι. :respect: :respect: :respect: Η επιλογή της μαύρης οροφής είναι φανταστική όπως και το βάψιμο της. Το εσωτερικό φαίνεται ωραιότατο (μερικές ποιό κοντινές φώτο θα το αναδείκνυαν καλύτερα)και το σύνολο του μοντέλου(ζάντες,δισκοι,φινίρισμα)δεν έχει τίποτα να ζηλέψει. Νομίζω οτι έχει έρθει η ώρα και για κάποιο wip. Καλή συνέχεια : : : : : :
|
|
|
Post by gtziaf on Mar 3, 2013 22:40:00 GMT 2
Πολύ όμορφη Μάνο και ωραίος χρωματικός συνδυασμός που φέρνει σε GTO. Συγχαρητήρια. : :
|
|
|
Post by manos13 on Mar 3, 2013 23:02:59 GMT 2
Κυριοι ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια.Δυστυχως μολις κολλησα το πατωμα στο αμαξωμα συνηδειτοποιησα οτι ειχα ξεχασει να βγαλω φωτο το εσωτερικο. Τα χρωματα ειναι τα εξης, Tamiya- TS 45 Pearl white, TS 65 Pearl clear, TS13 Gloss Clear. Οι ζαντες ειναι της Hobby Design και εαν δεν τις εβαφα μαυρες (Humbrol 85 Satin Black) θα γελαγαν και οι ρεγγες με τα χαλια τους!Προσωπικα δεν θα ξαναγοραζα απο αυτην την εταιρεια ζαντες και ιδιως λαστιχα, τα οποια πρωτη φορα αναγκαστηκα σε μοντελο μου να βαψω(Gunze Tire Black). Κατα τα αλλα ευελπιστω καποτε να τις φτιαχνω και εγω τις φερραρι μου οπως ο Tziaf και ο Rous74.
|
|
|
Post by alex78 on Mar 4, 2013 0:12:31 GMT 2
Πανέμορφη και ταιριαστή η τριχρωμία που διάλεξες Μάνο! Όντως το βάψιμο/βερνίκωμα σου είναι καταπληκτικό!! Προσωπικά την κατατάσω στίς κορυφαίες σου δουλειές (μέχρι στιγμής)!! :respect: : : Αλέξης : :
|
|
pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on Mar 4, 2013 9:21:39 GMT 2
Μανο ειναι πολυ ομορφη
συγχαρητηρια
|
|
|
Post by nektarios on Mar 4, 2013 9:59:36 GMT 2
Μάνο, ο συνδυασμός των χρωμάτων μού άρεσε κι εμένα πολύ, όπως επίσης και η εφαρμογή τους! Το δε γυάλισμα είναι καταπληκτικό! : : : : Δεν ξέρω αν θα ήταν χρήσιμο να έκανες ένα ελαφρό wash για τονισμό των γραμμώσεων (λέω τώρα εγώ, που δεν το έχω τολμήσει ποτέ... ). : :
|
|
|
Post by manos13 on Mar 4, 2013 10:41:21 GMT 2
Σας ευχαριστω ολους.Wash δεν παιζει γιατι ειμαι τσαπατσουλης και θα κανω ζημια(βλεπε Mitsubishi Evo VI)
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Mar 4, 2013 11:51:27 GMT 2
Μάνο πανέμορφος χρωματικός συναδιασμός και φοβερή εκτέλεση φίλε! : : : : : :
|
|
|
Post by rous74 on Mar 4, 2013 15:00:48 GMT 2
Μάνο καλησπέρα,
Εγώ τα συγχαρητήρια μου στα είπα και τηλεφωνικώς το πρωί και θα στα πώ και για μια φορά ακόμα !!!
Το μοντέλο είναι πολύ καλό και μπράβο γι' αυτό ! Όμως πιο μεγάλο μπράβο σου αξίζει φίλε γιατί αναγνωρίζεις τις προσπάθειες συναδέλφων μοντελιστών ( στη συγκεκριμένη περίπτωση του φίλου Γιώργου και τη δική μου) να δείξουν κάποια πράγματα σε κάποιους άλλους λιγότερο έμπειρους και δεν έχεις το κόμπλεξ να το παραδεχτείς. Αυτό εγώ το βάζω πάνω απο τα μοντέλα σου και δείχνει τον χαρακτήρα σου !!!
Μ Π Ρ Α Β Ο λοιπόν Μανώλη τόσο για τη ferrari όσο και για τον ακομπλεξάριστο χαρακτήρα σου !!!!!
|
|
|
Post by manos13 on Mar 4, 2013 15:54:47 GMT 2
Ανδρεα σε ευχαριστω με κανεις και κοκκινιζω.Προσωπικα το παραδεχομαι δεν ειμαι ουτε καν κοντα στις δικες σας μοντελιστηκες δυνατοτητες.Απλως οτι φτιαχνω το ανεβαζω κυριως για το φορουμ και για να το βλεπω ο ιδιος μιας και βιτρινα δεν παιζει ουτε και το βλεπω στο μελλον. Υ.Σ. Που να με δεις και με μαγιο.Θα σε εξιταρω!!!!
|
|
Spiros
GP3 Driver
Αλεξανδρής Σπύρος
|
Post by Spiros on Mar 5, 2013 9:51:46 GMT 2
Μάνο -αν και δεν είναι το αντικείμενο μου- μου αρέσει το μοντέλο.
Όπως όμως παρατήρησες και εσύ, δεν κάθονται όμορφα στο μάτι η μάυρες ζάντες. Προσωπικά θα τις προτιμούσα κάτι σε ανοιχτό ανθρακί.
Πολλα μπράβο.
Σπύρος
|
|
|
Post by manos13 on Mar 5, 2013 12:13:31 GMT 2
Ευχαριστω.Δυστυχως ειναι τοσο χαλια οι ζαντες που μονο μαυρες επρεπε να γινουν.Μακρια απο Hobby Design σε ζαντες!!
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Mar 6, 2013 10:31:16 GMT 2
Μάνο πανέμορφη κατασκευη με άψογο φινιρισμα και πολύ ωραίες χρωματικες επιλογές. Εγώ πάντως δεν μπορώ να διακρίνω καμία ατέλεια.... Μπράβο σου!!!!
|
|
|
Post by manos13 on Mar 6, 2013 13:20:01 GMT 2
Δυστυχως καλε μου φιλε εχει ατελειες και πολλες αλλα ετσι κι αλλιως το εφτιαξα χαλαρα χωρις ψαξιματα για τελειωτητες. Παντως ευχαριστω για τα καλα λογια.
|
|
|
Post by kyriakos on Mar 6, 2013 20:10:03 GMT 2
φιλε μου πολυ ομορφη η δουλεια που εκανες μπραβο
|
|