|
Post by rous74 on Feb 15, 2013 13:55:49 GMT 2
Καληαπέρα σε όλους τους φίλους, Μόλις προστέθηκε στη συλλογή μου ! Το κίτ είναι της fujimi πολύ απλό στην κατασκευή του με αρκετές ελλείψεις όμως οπότε οι βελτιώσεις και εδώ ήταν μονόδρομος... Καταρχήν αντικαταστάθηκαν οι ζάντες με άλλες 18' bbs aftermarket της fujimi. H fujimi στο κίτ δεν έδινε καθόλου δισκόφρενα οπότε χρησιμοποίησα αυτά απο το ίδιο κίτ με τις ζάντες και απο πάνω τοποθετήθηκαν τα ανάλογα PE... Οι πλάτες των καθισμάτων γεμίστηκαν με φύλλο πλαστικού, μπήκαν πίσω ζώνες ασφαλείας, ξυλοεπενδύσεις και τα ανάλογα μπιχλιμπίδια στον εσωτερικό διάκοσμο. Τέλος έγινε χρήση metal stickers για όλα τα εμβλήματα... ΥΓ. καλά βλέπετε το χρώμα δεν είναι μπορντώ είναι το κυπαρισσί της lotus T127 !!
|
|
billgr
Kart Driver
Βασίλης
|
Post by billgr on Feb 15, 2013 16:56:12 GMT 2
Ανδρέα θα ανακηρυχθείς σε "πλαστικό χειρούργο"του μοντελισμού.Έπιασες πάλι ότι δεν φτιάχνεται και το έκανες μοντελάκι. Όμορφο εσωτερικό με ωραιές λεπτομέριες και πετυχημένες βελτιώσεις στο εξωτερικό(ζάντες-δισκοι φρένων)Το χρώμα ξέφυγε απο την πεπατημένη(μπορντώ) αλλά ειναί πολύ όμορφο και του πάει. Καλή συνέχεια
|
|
|
Post by rous74 on Feb 15, 2013 17:19:04 GMT 2
Βασίλη σ' ευχαριστώ φίλε, χαίρομαι που σ' άρεσε !
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Feb 15, 2013 19:53:15 GMT 2
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Feb 15, 2013 20:00:00 GMT 2
Καλησπέρα Ανδρέα, Πολύ όμορφη η μπέμπα σου! Οι ζάντες έδεσαν πολύ ωραία με το σύνολο προσθέτοντας πόντους στο τελικό αποτέλεσμα. Μπράβο φίλε! Απόστολος : :
|
|
|
Post by rous74 on Feb 15, 2013 20:23:12 GMT 2
Γιώργο και Απόστολε σας ευχαριστώ πολύ παιδιά για τα θετικά σας σχόλια !
Γιώργο για να είμαι ειλικρινής η δική σου μπέμπα μου είχε κάνει πολύ καλή εντύπωση όταν την είχες παρουσιάσει πέρσι το καλοκαίρι και προσπάθησα (θέλω να πιστεύω με επιτυχία) να φτιάξω και εγώ ένα όμορφο σύνολο...
Οι ζάντες πιστεύω ότι εκτός ότι της πηγαίνουν σαν σχέδιο της προσθέτουν επιπλέον πόντους επειδή η διάσταση των ζαντών είναι κατά τη γνώμη πιο σωστή απο αυτές που δίνει αρχικά η fujimi...
|
|
|
Post by alex78 on Feb 15, 2013 21:41:07 GMT 2
Ανδρέα καλησπέρα, Η χρωματική απόχρωση καταπληκτική, οι ζάντες εξαιρετική επιλογή, τα ''μπιχλιμπίδια'' ταιριαστά στο σύνολο και τέλος το φινίρισμα στα γνωστά κορυφαία σου επίπεδα!! Αλέξης
|
|
|
Post by manos13 on Feb 15, 2013 23:39:07 GMT 2
Ανδρεα λυπαμαι αλλα απογοητευτηκα.Απο εδω και εμπρος δεν θα ξαναειδω δουλειες σου.Πως ΤΟΛΜΑΣ να βαφεις με αλλο χρωμα εξων ΜΠΟΡΝΤΩ ? Απορω!!!!!!!!!! Ας ελπισουμε οτι απο εδω και στο εξης δεν θα τα κανεις ολα κυπαρισι! Κατα τα αλλα αν και δεν το εβαψες μπορντω ΕΥΓΕ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ.
|
|
|
Post by rous74 on Feb 16, 2013 9:12:26 GMT 2
Αλέξη και Μάνο καλημέρα παιδιά και σας ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια σας !!
Μάνο είπα να κάνω ένα διάλειμμα απο το μπορντώ...αν και πιστεύω ότι συγκεκριμένα στην 5άρα θα της πήγαινε πολύ και για να είμαι ειλικρινής πέρασε απο το μυαλό μου η σκέψη...
|
|
|
Post by gtziaf on Feb 16, 2013 11:00:31 GMT 2
Ανδρέα τι μου θύμισες. Η συγκεκριμένη έκδοση της 5άρας (όχι σε αυτά τα κ.εκ φυσικά ) αποτέλεσε για χρόνια το οικογενειακό αυτοκίνητο και το μέσο εκμάθησης της τεχνικής "πηγαίνω με τις πόρτες' , οπότε με συγκινεί που βλέπω άλλη μια στο φόρουμ μας. Το κυπαρίσσι πηγαίνει πολύ μεγάλα σεντάν, κατά τη γνώμη μου και ανέδειξε το πολύ όμορφο μοντέλο σου. Χωρίς να είμαι σίγουρος θυμάμαι αμυδρά ένα χρωμιομένο φιλέτο στα πλαίσια των παράθυρων αλλά δεν το είδα σε φώτο, απλά ότι μου έρχεται στο μυαλό από τη δικιά μας. Μπορεί να διέφερε από έκδοση σε έκδοση επίσης. Τέλος πάντων τέρμα με τις θύμισες... γιατί θα το ξεχνούσα. Οι ζάντες είναι τρομερέεεεεες!
|
|
|
Post by rous74 on Feb 16, 2013 15:26:48 GMT 2
Γιώργο καλησπέρα, Σ' ευχαριστώ φίλε για το σχόλιο σου ! Χαίρομαι που με την κατασκευή μου σου θύμισα όμορφες στιγμές... Το χρωμιωμένο φιλέτο υπήρχε αλλά κάποιες έβγαιναν και χωρίς αυτό. Δεν το έβαλα καθαρά για ευκολία μιας και όλο μαύρο δεν είναι λάθος. Να και οι απαραίτητες φώτο απο δυο alpina...
|
|
|
Post by rous74 on Feb 16, 2013 15:34:53 GMT 2
Επίσης κάποιες, όπως φαίνεται καθαρά και απο τις φωτογραφίες είχαν όλα τα φλάς λευκά αντί για πορτοκαλί (έτσι τα έχει βάψει ο φίλος ο Γιώργος - georgenc- στην δική του 5άρα) και επίσης η πίσω αεροτομή ήταν προαιρετική... ΥΓ. Είδατε στη τελευταία φώτο πως της πηγαίνει το μπορντώ ?
|
|
|
Post by alex78 on Feb 16, 2013 15:52:04 GMT 2
Ανδρέα θα συμφωνήσω με τον Βασίλη περί μπορντώ χρώματος..........α, όλα κι' όλα φίλε μου η αλήθεια πρέπει να γράφετε........ ;D Αλέξης : :
|
|
billgr
Kart Driver
Βασίλης
|
Post by billgr on Feb 16, 2013 15:53:57 GMT 2
ΥΓ. Είδατε στη τελευταία φώτο πως της πηγαίνει το μπορντώ ? Νομίζω οτι κατ'εξαίρεση και ενάντια στις χρωματικές σου προτιμήσεις πρέπει να φτιάξεις και μια μπορντώ!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
Post by rous74 on Feb 16, 2013 16:43:04 GMT 2
Εντάξει παιδιά θα κάνω την καρδιά μου πέτρα, θα πιεστώ ψυχολογικά, θα βγώ απο τις χρωματικές μου πεποιθήσεις και θα φτιάξω και μιά μπορντώ... αφού το ζητάτε τι να κάνω...
|
|
|
Post by gtv2000 on Feb 18, 2013 1:13:15 GMT 2
Πανέμορφη η μπέμπα! Ανδρέα απο ποιά εταιρία είναι τα σήματα? Δεν εχω δεί ποτέ σήματα για BMW και τα οποία είναι απαραίτητα!!!!
|
|