|
Post by gtziaf on Jan 15, 2013 22:43:56 GMT 2
|
|
|
Post by alex78 on Jan 16, 2013 0:06:14 GMT 2
Πολύ ενδιαφέροντα νέα μας φέρνεις Γιώργο, ειδικά ο ''Πέζουλας'' είναι μούρλια!! Κάνε τον κόπο και γράψε μας εντυπώσεις και σχόλια σχετικά με την Reji και τα προιόντα της. Προσωπικά με ενδιαφέρει αρκετά το θέμα και η άποψη σου θ'αποτελέσει βαρόμετρο για πιθανή μελλοντική αγορά..... Αλέξης : :
|
|
|
Post by gtziaf on Jan 16, 2013 10:53:33 GMT 2
Αλέξη, δεν έχω πλήρη απόψη για τα προίοντα της Reji. Σε γενικές γραμμές, τα PE της είναι πολύ καλά, τα transkit είναι μια χαρά, τα ζαντολαστιχά της και τα decals ανεκτά, αλλά τα κιτ ρητίνης της, θέλουν δουλειά. Γενικά η ρητίνη της είναι λίγο παλιομοδίτικη και θέλει πολύ καθάρισμα. Τώρα από ότι κατάλαβα ενδιαφέρεσαι γα το transkit του 405. Σωστά? Σε αυτές τις περιπτώσεις πρώτα κοιτάς αν σου αρέσει το θέμα. Αν ναι, τότε είσαι σε καλό δρόμο για να το αγοράσεις. Από ότι βλέπω δείχνει μια χαρά. Με λίγα λόγια εγώ θα το αγόραζα. Απλά πρέπει να είσαι έτοιμο για αρκετή δουλειά, καθαρίσματα και δοκιμές στις εφαρμογές. Απλά υπολόγισε, σε περίπτωση που δεν έχεις το 405 στο στοκ σου, είναι ότι το συγκεκριμένο κιτ είναι εξαιρετικά σπάνιο και η αγορά του μπορεί να αποδειχτεί πολύ ακριβή. Ελπίζω να βοήθησα λίγο. : :
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Jan 16, 2013 11:49:12 GMT 2
Γιώργο με πέθανες φίλε! Το trans του 405 θεωρώ πως ήδη το έχω στην κατοχή μου : : Έχει και ποιο ανοιχτή ρητίνη, οχι την κλασσική της Reji όπως το skoda...έκτος αν είναι κάποιο test mold... Και το skoda με ψήνει τρελά σαν θέμα, αλλά φοβάμαι πολύ τις εφαρμογές...
|
|
|
Post by alex78 on Jan 16, 2013 13:24:22 GMT 2
Αλέξη, δεν έχω πλήρη απόψη για τα προίοντα της Reji. Σε γενικές γραμμές, τα PE της είναι πολύ καλά, τα transkit είναι μια χαρά, τα ζαντολαστιχά της και τα decals ανεκτά, αλλά τα κιτ ρητίνης της, θέλουν δουλειά. Γενικά η ρητίνη της είναι λίγο παλιομοδίτικη και θέλει πολύ καθάρισμα. Τώρα από ότι κατάλαβα ενδιαφέρεσαι γα το transkit του 405. Σωστά? Σε αυτές τις περιπτώσεις πρώτα κοιτάς αν σου αρέσει το θέμα. Αν ναι, τότε είσαι σε καλό δρόμο για να το αγοράσεις. Από ότι βλέπω δείχνει μια χαρά. Με λίγα λόγια εγώ θα το αγόραζα. Απλά πρέπει να είσαι έτοιμο για αρκετή δουλειά, καθαρίσματα και δοκιμές στις εφαρμογές. Απλά υπολόγισε, σε περίπτωση που δεν έχεις το 405 στο στοκ σου, είναι ότι το συγκεκριμένο κιτ είναι εξαιρετικά σπάνιο και η αγορά του μπορεί να αποδειχτεί πολύ ακριβή. Ελπίζω να βοήθησα λίγο. Να σου πώ την αλήθεια Γιώργο δεν ξέρω αν θ'αγόραζα το ''405'' (ειδικά μετά την αναφορά σου περί συλλεκτικού κομματιού με ότι αυτό συνεπάγεται για την τσέπη.... ), ώς θέμα όμως είναι πολύ ενδιαφέρον, θα δούμε...... Απλά η αρχική μου σκέψη είναι να δοκιμάσω κάποια στιγμή μελλοντικά τις δυνατότητες μου και στη ρητίνη και γι'αυτό ''ψάχνομαι'' προσπαθώντας να βρώ κάποιο κίτ σχετικά απλό στην κατασκευή του για αρχάριο στην όσο το δυνατό κατάλληλη τιμή, αυτά! ;D Σ'ευχαριστώ πάντως για τις πολύτιμες πληροφορίες σου!! Υ.Γ. Επι την ευκαιρία μήπως γνωρίζεται ποιές εταιρείες κυκλοφορούν σε ΠΛΑΣΤΙΚΟ το ''405'' και άν βρίσκονται σχετικά εύκολα στην αγορά..... Αλέξης : :
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Jan 16, 2013 13:33:07 GMT 2
|
|
|
Post by alex78 on Jan 16, 2013 15:03:58 GMT 2
Βρέ λές να ρωτήσω πρώτα τους ειδικούς (Απόστολο, Βαγγέλη) μπάς και έχουν καταχωνιασμένο πουθενά κάνα ξεχασμένο απ'τον Θεό κίτ....... Σ'ευχαριστώ Αλέξανδρε για το χρόνο σου!! Αλέξης
|
|
|
Post by gtziaf on Jul 30, 2015 19:39:03 GMT 2
|
|
|
Post by gtziaf on Nov 10, 2018 10:05:21 GMT 2
Pikes Peak transkit για το S1 της beemax , από τη Reji...
|
|
|
Post by jvolume on Nov 10, 2018 12:48:22 GMT 2
Pikes Peak transkit για το S1 της beemax , από τη Reji... Και πανω που με ειχα πείσει οτι θα φτιαξω μόνο ένα άουντι.............
|
|
|
Post by gtziaf on Nov 11, 2018 12:15:11 GMT 2
Και πανω που με ειχα πείσει οτι θα φτιαξω μόνο ένα άουντι............. Αν έχεις ήδη και αντίστοιχο τρασκιτ για το 405, είναι must για double build
|
|
|
Post by jvolume on Nov 11, 2018 14:11:12 GMT 2
Και πανω που με ειχα πείσει οτι θα φτιαξω μόνο ένα άουντι............. Αν έχεις ήδη και αντίστοιχο τρασκιτ για το 405, είναι must για double build Δε το εχω, αλλά ποτε δεν ειναι αργα για επενδυσεις....... Βεβαια σκεφτομουν οτι τα θεματα ραλλυ σιγα-σιγα εξαντλουνται και οι εταιριες θα ψαχτουν για αλλα......
|
|