|
Post by Kομνηνοs on Jan 4, 2013 18:10:02 GMT 2
|
|
|
Post by rous74 on Jan 4, 2013 19:40:02 GMT 2
Καλησπέρα Κομνηνέ !
Πολύ όμορφη δουλειά... νομίζω ότι είχες λάβει μέρος με το συγκεκριμένο δίτροχο και στον διαγωνισμό της ipms το 2011 και είχε βραβευτεί ή κάνω λάθος ?
Αν αυτό ισχύει τότε περιμένουμε να δούμε και το Μ1 του 2004 ( GAULOISES ) !!
Και πάλι μπράβο φίλε γι' αυτό το πολύ όμορφο αποτέλεσμα !!
|
|
|
Post by alex78 on Jan 4, 2013 21:54:20 GMT 2
Καλησπέρα Κομνηνέ και Καλή χρονιά συνάδελφε! Άψογη κατασκευή που με τις πλούσιες λεπτομέρειες που πρόσθεσες (συρματόσχοινα στις μανέτες, υγρά στα σωληνάκια κλπ) κυριολεκτικά απογειώνουν το σύνολο, συγχαρητήρια!!! Αλέξης
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Jan 5, 2013 10:23:07 GMT 2
Γειά σου Κομνηνέ!!! Πολύ όμορφη κατασκευή και προσεγμένη... : : : :
|
|
|
Post by Kομνηνοs on Jan 6, 2013 9:38:45 GMT 2
Καλημερα παιδια, σας ευχαριστω πολυ ολους για τα καλα σας σχολια. Ανδρεα καλα θυμασαι, η συγκεκριμενη μοτο ειχε παρει χρυσο στην ιpms του 11. Το Μ1 2004 GAULOISE Θα το ανεβασω συντομα, αλλα και σε αυτο δυστυχως δεν καταφερα να εχω καλες φωτο των μικρολεπτομερειων....Το ψαχνω.
|
|
|
Post by gtziaf on Jan 10, 2013 10:24:50 GMT 2
Κομνηνε θυμάμαι το μηχανάκι από την Ipms του 11, όπου ήμουν κριτής. Μου είχε κάνει πολύ καλή εντύπωση αν και δεν ξέρω πολλά απο μηχανές (Να δω πότε θα πιάσω κι εγω μία - ελπίζω μέσα στο '13 ). Για τη φωτογράφηση, επειδη κι εγω είμαι άμπαλος, φωτογραφιζω σε εξωτερικό χώρο με το φως της ημέρας πάνω σε ένα χαρτόνι. Υπάρχει στις τεχνικές ένα σχετικό άρθρο του Παναγιώτη (rawshooter) το οποίο είναι πολύ ενδιαφέρον. Περιμένουμε και τις υπόλοιπες. : :
|
|
|
Post by Kομνηνοs on Jan 16, 2013 10:52:13 GMT 2
Καλημερα Γιωργο σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια και για τις συμβουλες περι φωτογραφισης. Επισης σε ευχαριστω και για τον τροπο που χειριστηκες το θεματακι που δημιουργιθηκε πριν λιγες μερες στο forum. Θα χαιρομουν πολυ να σε δω να φτιαχνεις καποια μοτοσυκλετα. ειμαστε που ειμαστε μειοψηφια οι μηχανακιδες στο forum, δεν θα μας χαλουσε καθολου να ασχοληθη με το ειδος ενας εμπειρος μοντελιστης.
|
|
|
Post by gtziaf on Jan 16, 2013 11:00:32 GMT 2
Κομνηνέ, ο τρόπος χειρισμού έχει να κάνει με την προσπάθεια μου για διατήρηση καλού και φιλικού κλίματος. Ατυχίες και διαφωνίες πάντα θα υπάρχουν, αλλά καλό είναι ξεπερνιούνται. Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα. Η ευγένεια, ο σεβασμός στην προσπάθεια και η συναδελφικότητα πρέπει να είναι σημαία μας. Τώρα, για το αν τα μηχανάκια είναι μειοψηφία δεν θα το έλεγα μιας και τελευταία έχουν πολύ ρεύμα στο φόρουμ με τις εκπληκτικές σας κατασκευές. Προσωπικά ελπίζω μέσα στο '13, να ξεκινήσω μια μηχανή. Θα δείξει. Ας είμαστε καλά : :
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Jan 16, 2013 20:32:30 GMT 2
Και αυτή η δουλειά σου είναι πολύ όμορφη!!! Πάντα τέτοια!!! Απόστολος : :
|
|
|
Post by nasosampa on Jan 19, 2013 1:16:47 GMT 2